FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
když takhle připomenete Henrymu jak zahrál ručkou =D
Ale aspoň konečně padají nějaký góly. Kam se na to hrabe ta dvouhodinová nuda GER-ITA
https://www.sport.cz/loh/cesi/clanek/798912-senzace-safarova-se-strycovou-vyradily-sestry-williamsovy-dal-jdou-i-kvitova-a-h-h.html#article-artcl
@flanker.27 No tak vzhledem k tomu, že Venus W. nebyla zdravotně v pořádku, tak to byla asi jediná šance, kdy je porazit (jinak by je dost pravděpodobně zase umlátily).
Na druhou stranu je mi sympatické, že to nevzdaly a nastoupily, o čemž se taky mluvilo. Uznávám lidi, kteří nevzdají, i kdyby se do cíle doploužili krokem. Tohle vůbec není pravda. Spousta sportovců na nejrůznějších úrovních a nejrůznějších závodech nebyli v pořádku a stejně nastoupili a dokončili, protože byli na startovce a nevzdávají.
Je třeba uvědomit si, že jde o těžký prachy. Zdraví sportovců je druhořadé. Úspěch na Olympiádě je pro sportovce důležitý, kvůli sponzorům, proto to hraní se zraněním
Od půlky druhého setu už na obou stranách přibylo nepřesností, ale pořád se na to dobře koukalo.
Že není starší Williamsová úplně fit na ní bylo vidět, nicméně v 36 bývají chvíle kdy člověka při plném nasazení nic netrápí spíše výjimkou, takže nezbývá, než se s tím nějak poprat. Rozhodně se nedá říct, že by to Američanky "odchodily", vítězství bylo ze strany našich holek tvrdě vybojované. Šafářová se Strýcovou měly dle mého o něco lepší přehled o dění na hřišti, což nakonec rozhodlo.
Vzhledem k tomu, že v posledních x zápasech/turnajích sestry W. vždycky vyhrály, tak kdy jindy je porazit, než když nejsou stoprocentně v pořádku. To nejsou žádné kecy, tak to prostě je.
A žádná omluva to není. To, že to někdo zkusí, i když není úplně v pořádku, není dle mého žádná ostuda, právě naopak. A navíc, jak můžeš vědět, že usoudila, že má na to vyhrát? Usoudila, že má na to hrát :P. Já jsem například poslední rok na minikajaku spadla při vylévání debla po dešti z vleku na ruku, bolela jak čert, ale co naplat, jela jsem s tím 2 závody. První na deblu vyšel, druhý na singlu už ne. Věděla jsem, že to nebude na to, co bych normálně měla, ale přece to nevzdám předem a zkusím, co to půjde.
(Asi by bývalo lepší použít nejlepší šance místo jediná, to uznávám.)
Že údajná nemoc byla příčina výsledku je tvrzení, který se nedá prokázat, obhájit, proto je to kec, blbost. Znovu opakuju, když někdo nastoupí, odehraje celý zápas a zvláště když ještě odmítne mluvit s novináři o prohře, to nemá smysl řešit nějaký "myslela, že je schopná hrát, ne vyhrát". Mě to prostě nezajímá.
Mimochodem Šafářová taky nebyla fit, když už. Dneska vzdala dvouhru, protože viděla, že to nejde. To je uvědomění si věci, žádný "mám na to hrát". A kdyby naše prohrály, řešilo by se to? Ne, všem by přišlo přirozený, že přece musely prohrát tak jako tak. "Přece ta úroveň Williamsových, i s nemocí jsou pořád nad zbytkem světa, blabla". Takže ani W+W nehodlám řešit z hlediska zdraví, pokud nastoupily, dohrály, prohrály a byly zklamaný. Myslely že na to maj, ale lepší nebyly. Konec
(Pro zjednodušení: co se jede na vodě v drahách a dopředu, tak na to nekoukat :) ).
@Krisa Kanoistika má problém s penězi? Já myslel, že vzhledem k tomu jak se naši závodníci umisťují, tak to bude dobře zajištěné.....
@Achileus
(Jako jo, je to lepší jak dřív, ale furt je to asi tak, že třeba v HK je na loděnici kadibouda - i když jsem ji natřela na růžovo - a fotbalistům se musí postavit VIP zóna za 14 mega, aby mohli hrát doma. Což je teda problém města/oddílu a ne státu/svazu, ale jen tak pro ilustraci.)
Teď jsem četla že Vítězslav Veselý dostane bronzovou medaili z Londýna, protože Ukrajince chytli se steroidama. Jako super úspěch, ale co je mu to platný, když si to neužije tam :(.
To je stejné jako diskařka Cechlová, tak dostala bronzovou z Atén po devíti letech. Ona to ví, že to dokázala, ale přišla o ten pocit, stupně a to, že to "všichni vědí".