FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1128129131133134150

Komentáře

• EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Krisa ten plesaty?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Edem Ne

• když takhle připomenete Henrymu jak zahrál ručkou =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    No, vypadá to, že Islanďané dobublali. Škoda. Ne že bych o nich měla přehnané mínění, ale Francouzům nepřeju.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. července 2016
    Nemám francouze rád! image
    Ale aspoň konečně padají nějaký góly. Kam se na to hrabe ta dvouhodinová nuda GER-ITA
  • no já se u včerejších penalt bavil dobře :D
  • Island padl - ale statecne. Ted vzhůru Wales!
    @DanielSvatoš To jo, pencle byly napínavé. (moc jsem si přál, aby došlo na 11. sérii a kopali proti sobě i brankáři :-) ) jen kdyby před tím nebylo to dvouhodinové instruktářní video na téma: dlouhé a krátke přihrávky ve středu hřiště.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Funguje vám někomu na iVysilaní živé přenosy i z ostatních kanálů? Tedy ne to co je právě na ČT2 nebo ČT4?
    upraveno 8. srpna 2016
    @Monte Karstark Teď jsem to zkusila funguje mi to.

@flanker.27 No tak vzhledem k tomu, že Venus W. nebyla zdravotně v pořádku, tak to byla asi jediná šance, kdy je porazit (jinak by je dost pravděpodobně zase umlátily).
    @Krisa Ano, tak nějak vždycky, když některá Williamsová prohraje, je to z důvodu zdravotní indispozice. Buď jsi v pořádku a hraješ, nebo nejsi v pořádku a nehraješ. Všechno ostatní jsou kecy.
    upraveno 8. srpna 2016
    @flanker.27 S tím nesouhlasím. Ona hlásila už předem, že není úplně zdravá, ne až poté, co zahrála blbě. Může to být umetání písečku předem, to nepopírám.
    Na druhou stranu je mi sympatické, že to nevzdaly a nastoupily, o čemž se taky mluvilo. Uznávám lidi, kteří nevzdají, i kdyby se do cíle doploužili krokem.
    flanker.27 napsal(a):

Buď jsi v pořádku a hraješ, nebo nejsi v pořádku a nehraješ. Všechno ostatní jsou kecy.

Tohle vůbec není pravda. Spousta sportovců na nejrůznějších úrovních a nejrůznějších závodech nebyli v pořádku a stejně nastoupili a dokončili, protože byli na startovce a nevzdávají.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @flanker.27 No třeba v hokeji hraje spousta hráčů se zraněním, z hlavy si vzpomínám třeba na Jágra a jeho legendární malíček :D

Je třeba uvědomit si, že jde o těžký prachy. Zdraví sportovců je druhořadé. Úspěch na Olympiádě je pro sportovce důležitý, kvůli sponzorům, proto to hraní se zraněním
    upraveno 8. srpna 2016
    Ale já vím, že hrajou často se zraněním. Ale pokud usoudím, že mám na to hrát, tak to není omluva. Argumentaci "kdyby nebyla Williamsová nemocná" prostě neberu jako relevantní. Usoudila, že na to má ve stavu v jakým je, hrála a prohrála. Její odpovědnost. Ať vyhraje ten lepší, to je smysl soutěže. sestry lepší zkrátka nebyly. Tečka, zbytek jsou kecy.
  • upraveno 8. srpna 2016
    Přiznávám, že jsem u toho tenisu vydržel, byť jinak sport v televizi prakticky nesleduju a sám tenis hraju tak jednou za 5-10 let :-)
    Od půlky druhého setu už na obou stranách přibylo nepřesností, ale pořád se na to dobře koukalo.
    Že není starší Williamsová úplně fit na ní bylo vidět, nicméně v 36 bývají chvíle kdy člověka při plném nasazení nic netrápí spíše výjimkou, takže nezbývá, než se s tím nějak poprat. Rozhodně se nedá říct, že by to Američanky "odchodily", vítězství bylo ze strany našich holek tvrdě vybojované. Šafářová se Strýcovou měly dle mého o něco lepší přehled o dění na hřišti, což nakonec rozhodlo.
    upraveno 8. srpna 2016
    @flanker.27 Ty nechápeš, co jsem tím chtěla říci. To, že je Venus W. zraněná je nejlepší příležitost, kdy je porazit. Je to mínus pro Američanky, plus pro Češky. Při zápase takové kvality je potřeba využít jakékoli příležitosti.
    Vzhledem k tomu, že v posledních x zápasech/turnajích sestry W. vždycky vyhrály, tak kdy jindy je porazit, než když nejsou stoprocentně v pořádku. To nejsou žádné kecy, tak to prostě je.
    A žádná omluva to není. To, že to někdo zkusí, i když není úplně v pořádku, není dle mého žádná ostuda, právě naopak. A navíc, jak můžeš vědět, že usoudila, že má na to vyhrát? Usoudila, že má na to hrát :P. Já jsem například poslední rok na minikajaku spadla při vylévání debla po dešti z vleku na ruku, bolela jak čert, ale co naplat, jela jsem s tím 2 závody. První na deblu vyšel, druhý na singlu už ne. Věděla jsem, že to nebude na to, co bych normálně měla, ale přece to nevzdám předem a zkusím, co to půjde.
    (Asi by bývalo lepší použít nejlepší šance místo jediná, to uznávám.)
    @Krisa Nikdo nikdy nešel žádný soutěže, aniž by minimálně drobně nepočítal s možností dobrýho výsledku. Ostatně reakce Williamsových po zápase nebyly "Hmm, aspoň jsme si zahrály a tak to má být". Byly naprosto zjevně zklamaný.

Že údajná nemoc byla příčina výsledku je tvrzení, který se nedá prokázat, obhájit, proto je to kec, blbost. Znovu opakuju, když někdo nastoupí, odehraje celý zápas a zvláště když ještě odmítne mluvit s novináři o prohře, to nemá smysl řešit nějaký "myslela, že je schopná hrát, ne vyhrát". Mě to prostě nezajímá.

Mimochodem Šafářová taky nebyla fit, když už. Dneska vzdala dvouhru, protože viděla, že to nejde. To je uvědomění si věci, žádný "mám na to hrát". A kdyby naše prohrály, řešilo by se to? Ne, všem by přišlo přirozený, že přece musely prohrát tak jako tak. "Přece ta úroveň Williamsových, i s nemocí jsou pořád nad zbytkem světa, blabla". Takže ani W+W nehodlám řešit z hlediska zdraví, pokud nastoupily, dohrály, prohrály a byly zklamaný. Myslely že na to maj, ale lepší nebyly. Konec
    @flanker.27 Ty v tom vidíš něco jinýho, než píšu.
    @Krisa Možná jsem začal šilhat :)
  • @Monte Karstark Tak trošku jde poznat, co jsem zatím z OH viděla: Choupenitche a Kosteleckého. Ale v neůspěších plavců prsty nemám, ty jsem neviděla. :twisted:
    @brbr Ani se neopovažuj koukat na rychlostní kanoistiku :P
  • @Krisa Dneska jsem viděla Berana (kord), když jsem přišla k bedně vedl 3:0. A pak nastal sešup.
    @brbr Tak na tu kanoistiku, prosím, fakt nekoukej. Kromě toho, že by mi bylo líto našich závodníků, tak i svaz potřebuje nějaké peníze, protože nejsme úplně lukrativní a moc dotovaný sport :D
  • @Krisa Musela jsem si rychlostní kanoistiku hodit do googlu, prtože přiznávám, že se mi ty sporty na lodích docela pletou. Tak dneska na finále C1 se dívat můžu, jo?
    upraveno 9. srpna 2016
    @brbr To jsou divočáci, takže zas až tak mě neberou. Ale svaz máme dohromady, tak kdybys náhodou třeba potřebovala něco akutně žehlit/mýt okna/uklízet, tak by to vůbec nevadilo. I když samozřejmě jsou lepší lepší výsledky v rychlosti než na divoké vodě :P

(Pro zjednodušení: co se jede na vodě v drahách a dopředu, tak na to nekoukat :) ).
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @brbr Tobě by po dobu konání velkých sportovních akcí s českou účastí měli odpojit televizi a internet :D

@Krisa Kanoistika má problém s penězi? Já myslel, že vzhledem k tomu jak se naši závodníci umisťují, tak to bude dobře zajištěné.....
    @brbr Že ty ses dívala :P

@Achileus image
    (Jako jo, je to lepší jak dřív, ale furt je to asi tak, že třeba v HK je na loděnici kadibouda - i když jsem ji natřela na růžovo - a fotbalistům se musí postavit VIP zóna za 14 mega, aby mohli hrát doma. Což je teda problém města/oddílu a ne státu/svazu, ale jen tak pro ilustraci.)
  • @Achileus @Krisa Vůbec netuším, jak to funguje, ale viděla jsem jenom toho Slováka, co nakonec skončil druhý. Asi budu sledovat ragby a vodní polo, tam se neúčastníme. :-)
    @brbr Ne, v pořádku :). Já si myslím, že 4. místo je sice úplně nejhorší a je lepší být 5., ale i tak si myslím, že to je velký úspěch. Vím, že se to nedá počítat, ale v rozjížďce byl 14., v semifinále 5. (nebo 6.?) a ve finále 4., takže dost dobrý. Ale určitě ho to zamrzí.

Teď jsem četla že Vítězslav Veselý dostane bronzovou medaili z Londýna, protože Ukrajince chytli se steroidama. Jako super úspěch, ale co je mu to platný, když si to neužije tam :(.
    To je stejné jako diskařka Cechlová, tak dostala bronzovou z Atén po devíti letech. Ona to ví, že to dokázala, ale přišla o ten pocit, stupně a to, že to "všichni vědí".
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.