FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1126127129131132150

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 9. června 2016
    @Benji Přeceňovaná? Tak silnou sestavu dlouho neměli, hlavně ti útočníci Kane, Vardy, Rooney Rashford. Ti dojdou daleko.
    Německo Tam se koukám shodneme :D
    Francie To neustojí, dopadnou jak Brazílie na MS
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Achileus tak záloha je oproti minulým rokům hrozně průměrná, Rooney je za zenitem a zbytek podle mého nenaplní očekávání.
    Německo je nadupaný vždycky a Francii prostě věřím, celý rok jakožto fanda Atletica sem sledoval detailně Griziho a můj favorit na top hráče turnaje.
    ...jinak mě sere ze máme tak brutální skupinu :spike:
    @Monte Karstark Co tě nemá vyhraje ČR, ve finále porazí Slovensko :D
  • Češi! (Dostanou obrovskej klepec, pokud to nebude fotbal O:O) :D

Trochu mě mrzí, že to kvůli zkoušce nemůžu sledovat, maxl zápas, dva
    @Benji Záleží na úhlu pohledu, ano z hlediska toho, že před pár lety v jejich záloze váleli Beckham, Lampard a Gerrard se teď jejích záloha jeví jako průměrná, ale tyhle hvězdy je nikam nedosáhly. Teď mají slušnou šanci, že jim to vyjde. Já jim budu držet palce.

Francie silnou sestavu má, na postup to v pohodě bude stačit, ale co dál?
    @Achileus já budu držet kromě ČSR samozřejmě outsiderům, z těch silnějších týmů jsou mi sympatičtí možná tak Italové.
    Já Anglii prostě nevěřím, sice mám rád Roye, ale podle mého skončí v osmifinále max.
    Francie má tým na to, vyhrát to celý.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Otázkou je, jestli se to vůbec dohraje :(.

Já se zeptám dědy, na koho vsadil pětikorunu - vsází se s chlapama z okolí a fotbalu/hokeji vůbec nerozumí a už několikrát vyhrál, protože vsadil na někoho, na koho ukázal prstem :D .
  • upraveno 10. června 2016
    Mellien napsal(a):

Češi! (Dostanou obrovskej klepec, pokud to nebude fotbal O:O) :D

Trochu mě mrzí, že to kvůli zkoušce nemůžu sledovat, maxl zápas, dva

Mi se blíží státnice. Na naše se podívám. Ale já moc fotbal nežeru. Jó, kdyby to byl hokej, tak bych ten diplom snad ani nedostal :D
  • upraveno 11. června 2016
    Tak vám nevím. KOukl jsem po večeři chvíli na fotbal, že budu fandit Slovákům. Ale to nešlo... fotbal nehráli špatný, snažili se. Ale - bohové - to jste ty hráče vybírali místo přípravného kempu po věznicích? :O Ke konci už se zejména dva nejmenovaní hráči chovali jako naprostí de**nti, kteří mají jen rudo před očima a IQ -80. Nakonec jsem byl rád, že vyhrál Wales, kterému budu fandit, aby potrápil favority.

Je normálka, že se v týmu najdou jeden, dva exoti, ale skoro celý tým? To jsem ještě neviděl... A tohle mají být reprezentanti.
  • @Mellien neviděl jsem, co tam předváděli ?
  • @DanielSvatoš Škrtel (nebo jak se píše) sjel v plné rychlosti skluzem protihráče, div mu neukopl hlavu (už ležel na zemi po souboji o míč) To bylo potom, co dal Wales gól na 2:1 a na SLovácích byla vidět frustrace. Chtěl prostě jen někoho zprasit, pak tam ještě mával, jako že on nic a vyváděl jak malé děcko.
    Ach ti Rusové jsou hovada, podmíněné vyloučení je ještě hodně milosrdné.
    Ale teď ke sportovní stránce. Včerejší výkon se Španělskem dle očekávání, náš urputný beton versus španělský ťukes. Výsledek však byl milým překvapením, škoda, že ta remíza nevyšla
  • @Achileus kdyby je vyloučili na tvrdo tak bych nepovažoval za spravedlivé
    že jsou fanoušci dementi tak za to tým nemůže
    @DanielSvatoš No na Rusi jsou tací, kteří to schvalují
  • Tlustá_SkálaTlustá_Skála bodej správným slovem
    @Achileus - ano, rusáci se chovají jako hovada, ostatně nejsou jediní. Potrestat fotbalisty za to, že se nějací idioti rvou a dělaj bordel není to pravý ořechový. V dnešní době nemůže být problém ty lidi najít a potrestat. A hlavně, naprosto selhala francouzská policie a pořadatelé ME. A pokud jim na stadion chuligáni pronesli světlice,pyro a kdoví co ještě při údajně největších bezpečnostních opatřeních, po průserech co se jim tam stali, tak to mě hlava nebere víc jak ty idioty v ulicích...
  • @Achileus Já jsem rád, že ta remíza nevyšla. Vždy chci, aby vyhrál ten, kdo hraje lepší fotbal. A kdyby naši hráli hezčí fotbal, aspoň se pokusili o útok (viz Rumuni proti Frnacii, Ukrajina proti Němcům) a třeba prohráli 3:0 nebo 4:1, tak by mě to mrzelo méně. Chápu, že účel světí prostředky, na krásu se bohužel nehraje a hráči plnili trenérovi pokyny, ale mně se to jako fanouškovi nelíbilo a nikdy líbit nebude. Zaslouženě jsme prohráli a v dalších zápasech věřím v lepší výkon -- aspon snahu, když kvalita není.

A celkově jde ten evrpský fotbal docela do háje, co se gólů týče. Dívat se na to někdo z JA, tak usne během deseti minut.
  • jen se divím že stejný trest nejde pro Anglii
  • @DanielSvatoš Protože angličtí fanoušci nenapadli na stadecu sektor s dětmi.

• aha já myslel že to dastali za ten bordel v ulicích hlavně
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. června 2016
    Hmm, já si tak říkám, kde je tam jaká žena nebo dítě. Na záběrech a nějaké fotce jsem snad viděl jednu, dítě fakt žádný.

Toto je zřejmě už "po", takže je tam vyčištěná polovina tribuny. Podle toho to ostatně vypadá, že měli zóny hned vedle sebe? To je poměrně zvláštní. Jo, taky mi přijde, že těch, co vnikli do sousedního sektoru, bylo řádově tak do 50, víc ne.

P. S. Vybral jsem videa, co ukazujou nějak rozdílné záběry. Celkově je jich hodně, ale víceméně se v nich objevuje to samé co v těchto třech.

Rozhodně neschvaluju proniknutí do cizího sektoru, na druhou stranu, články to líčí pomalu jako Brusel 1985. V porovnání s tím mi střety ve městě před zápasem z obou stran přišly mnohem drsnější.

Na druhou stranu možná dobrý preventivní trest pro to, aby se situace na stadionech nevrátila do doby před cca 30 lety.
    Přísný preventivní trest je naprosto v pořádku, ale stejně moc nechápu, jak může fotbalová reprezentace za bandu okoktů, kteří se jedou na zápas porvat.
    By mě zajímalo, co s tím mají dělat? Jako jestli pomůže, že třeba kapitán fotbalové reprezentace řekne: "Kluci neblázněte, pojďmě si to udělat hezký." A kluci plešatí řeknou: "Tak jo kapitáne."

Bohužel takoví kreténi, kréťani jsem chtěla říci, jsou všude. Už se mi poštěstilo, když jsem šla po sto letech v HK na fotbal (zrovna hráli se Slávií pohár), že mě "opancéřovaní" policajti nahnali k těmhle plešounům a řeknu teda, že nic moc. A jet vlakem s nebo i po fotbalových/hokejových fanoušcích bych si už taky odpustila.
  • @Krisa Neházej hokejové a fotbalové fanoušky do jednoho pytle.
  • @Krisa házej je raději na jednu tribunu, ať si to vyřídí mezi sebou :-D
    Francie zklamání docela, čekal sem asi moc. Doufal sem v dravý a sexy fotbal, ten tam momentálně hraje jen Payet. Tak nic.
    Nový favorit je pro mě Itálie :applause:
    @StandazPorubhradu No ti z toho vlaku byli úplně stejná hovada, takže zrovna tyhle bych někam spolu klidně hodila.
  • Jak tipujete zitrejsi duel? Na pár minut se kouknu, snad budou naši hrat fotbal a ne tu tragédii, co Posledně. Otevrenej utocnej match s Chorvaty, to by byla paráda...
    Já se bojím toho že nás roznesou... Proč to nemůže být ten tým z kvalifikace :'-( ale jinak sem optimista, samozřejmě.
    2:1 pro nás :dance:
  • Na to se nedá dívat.
    Rosa je sakra jediný co když dostane balón tak s ním letí dopředu. Všichni dosrany nebo nesikovny, kolektivní odvaha nula. Pojďme, zkuste to otočit :evil:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak tomu se říká utéct hrobníkovi z lopaty...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.