FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Německo Tam se koukám shodneme :D
Francie To neustojí, dopadnou jak Brazílie na MS
Německo je nadupaný vždycky a Francii prostě věřím, celý rok jakožto fanda Atletica sem sledoval detailně Griziho a můj favorit na top hráče turnaje.
...jinak mě sere ze máme tak brutální skupinu :spike:
Trochu mě mrzí, že to kvůli zkoušce nemůžu sledovat, maxl zápas, dva
Francie silnou sestavu má, na postup to v pohodě bude stačit, ale co dál?
Já Anglii prostě nevěřím, sice mám rád Roye, ale podle mého skončí v osmifinále max.
Francie má tým na to, vyhrát to celý.
Já se zeptám dědy, na koho vsadil pětikorunu - vsází se s chlapama z okolí a fotbalu/hokeji vůbec nerozumí a už několikrát vyhrál, protože vsadil na někoho, na koho ukázal prstem :D .
Je normálka, že se v týmu najdou jeden, dva exoti, ale skoro celý tým? To jsem ještě neviděl... A tohle mají být reprezentanti.
Ale teď ke sportovní stránce. Včerejší výkon se Španělskem dle očekávání, náš urputný beton versus španělský ťukes. Výsledek však byl milým překvapením, škoda, že ta remíza nevyšla
že jsou fanoušci dementi tak za to tým nemůže
A celkově jde ten evrpský fotbal docela do háje, co se gólů týče. Dívat se na to někdo z JA, tak usne během deseti minut.
Toto je zřejmě už "po", takže je tam vyčištěná polovina tribuny. Podle toho to ostatně vypadá, že měli zóny hned vedle sebe? To je poměrně zvláštní. Jo, taky mi přijde, že těch, co vnikli do sousedního sektoru, bylo řádově tak do 50, víc ne.
P. S. Vybral jsem videa, co ukazujou nějak rozdílné záběry. Celkově je jich hodně, ale víceméně se v nich objevuje to samé co v těchto třech.
Rozhodně neschvaluju proniknutí do cizího sektoru, na druhou stranu, články to líčí pomalu jako Brusel 1985. V porovnání s tím mi střety ve městě před zápasem z obou stran přišly mnohem drsnější.
Na druhou stranu možná dobrý preventivní trest pro to, aby se situace na stadionech nevrátila do doby před cca 30 lety.
By mě zajímalo, co s tím mají dělat? Jako jestli pomůže, že třeba kapitán fotbalové reprezentace řekne: "Kluci neblázněte, pojďmě si to udělat hezký." A kluci plešatí řeknou: "Tak jo kapitáne."
Bohužel takoví
kreténi, kréťani jsem chtěla říci, jsou všude. Už se mi poštěstilo, když jsem šla po sto letech v HK na fotbal (zrovna hráli se Slávií pohár), že mě "opancéřovaní" policajti nahnali k těmhle plešounům a řeknu teda, že nic moc. A jet vlakem s nebo i po fotbalových/hokejových fanoušcích bych si už taky odpustila.Nový favorit je pro mě Itálie :applause:
2:1 pro nás :dance: