FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1124125127129130150

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @DanielSvatoš Uvidíš ho na SP :D
  • @Achileus CO ma byt ten SP?
    @Mellien Světový pohár
  • @Achileus to mi doslo, ale vo CO go? To slysim snad prvne.
    @Mellien Reminiscence na Kanadský pohár, turnaj se bude hrát od 17. září do 1. října v Torontu a Montrealu. Pořádá ho NHL, takže se bude hrát podle pravidel a budou pískat NHL rozhodčí.

Jinak turnaje se zúčastní 8 týmů (Kanada, USA, Švédsko, Finsko, Rusko, ČR, Severoamerický tým tvořený hráči do 23 let z Kanady a USA a tým Evropy, který je tvořen Slováky, Němci, Rakušany, Nory atd...)
    Týmy jsou rozděleny na dvě skupiny, ČR má ve skupině Kanadu, USA a výběr Evropy, tato skupina hraje v Torontu. Jinak v březnu jsem tu vyvěsil naší první nominaci, tvoří jí šestnáct hráčů, dalších sedm bude dopsáno 1. června
  • Na SP sa tento rok teším omnoho viac ako na Majstrovstvá, Slovensko tam síce nebude mať tím, ale budú tam Češi, a tých pár Slováko v európskom tíme, čiže bude komu fandiť. Ale hlavne, bude to mimo sezóny, čiže sa ho budú môcť zúčastniť všetky hviezdy zo sezónnych súťaží.
    @Arutha Jo, bude to velká událost, taky se těším, i když v nějaký velký úspěch moc nevěřím, ale třeba mě překvapí :D
  • @Achileus Díky, to mě jaksi minulo. Zní hodně fajn. Na nominaci hodim oko.

Jinak na MS se zatím v naší skupině už pětkrát prodlužovalo a z toho třikrát došlo až na nájezdy. Za necelé tři dny turnaje. Paráda :-)
    @Mellien Nominovali to nejlepší co šlo, jestli to bude na Kanadu, USA a to nejlepší ze zbytku Evropy stačit je otázka

Naše skupina je plná překvapení :D Lotyši mají po zápasech s námi a Švédy dva body, což čekal asi málokdo, klidně mohli mít i šest bodů, moc k tomu nechybělo. Poměrně milým překvapením je Kazachstán, sebrali dva body Švýcarsku a hráli vyrovnanou partii s Rusy, kterou smolně prohráli, Rusům navíc poměrně dost pomohl rozhodčí, Sbornou budou hodně tlačit. Pro mě osobně jsou zatím Rusové spolu se Švýcarskem největší zklamání. Tyto dva týmy zatím nic nepředvedli
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Tak, co říkate na dnešní hokej?
  • @Tyrion Lannister Paráda. Až na parvní třetinu. Jestli se nestane nic neočekávaného, tak po velmi dlouhé době vyhrajeme základní skupinu.
    @Tyrion Lannister Neuvěřitelný výkon, takový výkon proti Švédsku jsme dlouho nepředvedli, dokonce jsme měli pasáže, kdy jsme byli lepší než Švédsko. Tenhle tým na mě působí velmi dobře, po třech zápasech musím říct, že se mi náš výkon na MS zatím velmi líbí, tenhle tým je dobře postavený a je ve formě. Pokud budou pokračovat v dosavadních výkonech a bude se jich držet štěstí, tak by na konci medaile cinknout mohla. Ten tým na to má
  • Viděl jsem zatím jen naše zápasy, tak nejsem v obraze... Ale co tam bohové ti Slováci provádí?
    @Mellien Slováci hrají na co aktuálně mají, po dnešku je pro ně čtvrtfinále zase pasé. Tedy pokud neporazí někoho z tria USA, Kanada, Finsko. Jak to ze začátku vypadalo nadějně, tak teď jim to proteklo mezi prsty.
    Docela mě baví ten jejich "megatalent" Reway. Doufám, že v Montrealu mají dost rozumu a do týmu ho nevezmou.....

• To, čo dnes naši predviedli bola totálna pohroma. Keď som po druhej tretine videla, že vedieme 2:0 vravela som si, že je to v suchu. A oni v poslednej tretine pustia 4 góly :oops:
  • Taky jsem to sledovala, docela síla teda.
  • Tak jsem se po dlouhé době dívala na hokej. Myslím, že se na něho zase nějakou dobu nepodívám.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @brbr Asi nosíš smůlu. Prosím, už se na hokej, až do konce MS, nedívej! =D
    Teda ti rozhodčí
  • @Monte Karstark Zřejmě nebudu, ale trochu mě to štve. I když třeba na Vídeň 96 jsem se dívala a dopadlo to dobře. :-)
  • upraveno 15. května 2016
    @Achileus Ten zápas byl divný... Viděl jsem zatím vvšechny naše duely a tohle. V půlce zápasu mi mamka řekla, ať se kouknu, kdo to píská. Nevím, co si o tom myslet. Napočítal jsem ninimálně 4 zcela jasné fauly norů (Záruba se o nich taky zminoval), naopak nám pískali naprosto vše. A 1-2 fauly nás dokonce poškodily, viz gól.

Ale nic tak strašného to pro nás není. Získat tři body se švajcem a jsme 1.
  • Tak dneska škoda. Měli jsme využít šance. Ale jede se dál. Nebylo to čtvrtfinále.
  • 4 tyčky :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak jen o fous uniklo čtvrtfinále Česko – Slovensko. Ale možná je to dobře, ještě by jsme prohráli =D
  • upraveno 17. května 2016
    No jo, to naše "víťazstvo" :'-(
  • Beru to na sebe, je to jen moje vina. Nevydržela jsem a dívala jsem se (hlavně na ty nájezdy teda). :'-(
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nic si z toho nedělej. Za neúspěch našich můžou stejně rozhodčí a Rusáci. To je známo, a pokaždé.

(ironie, kdyby to někdo náhodou nepochopil)
  • @Monte Karstark Já vím, já vím a je mi to líto. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @brbr To jsem mohl být i já, z práce jsem přišel akorát na nájezdy...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.