FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Jinak turnaje se zúčastní 8 týmů (Kanada, USA, Švédsko, Finsko, Rusko, ČR, Severoamerický tým tvořený hráči do 23 let z Kanady a USA a tým Evropy, který je tvořen Slováky, Němci, Rakušany, Nory atd...)
Týmy jsou rozděleny na dvě skupiny, ČR má ve skupině Kanadu, USA a výběr Evropy, tato skupina hraje v Torontu. Jinak v březnu jsem tu vyvěsil naší první nominaci, tvoří jí šestnáct hráčů, dalších sedm bude dopsáno 1. června
Jinak na MS se zatím v naší skupině už pětkrát prodlužovalo a z toho třikrát došlo až na nájezdy. Za necelé tři dny turnaje. Paráda :-)
Naše skupina je plná překvapení :D Lotyši mají po zápasech s námi a Švédy dva body, což čekal asi málokdo, klidně mohli mít i šest bodů, moc k tomu nechybělo. Poměrně milým překvapením je Kazachstán, sebrali dva body Švýcarsku a hráli vyrovnanou partii s Rusy, kterou smolně prohráli, Rusům navíc poměrně dost pomohl rozhodčí, Sbornou budou hodně tlačit. Pro mě osobně jsou zatím Rusové spolu se Švýcarskem největší zklamání. Tyto dva týmy zatím nic nepředvedli
Docela mě baví ten jejich "megatalent" Reway. Doufám, že v Montrealu mají dost rozumu a do týmu ho nevezmou.....
Ale nic tak strašného to pro nás není. Získat tři body se švajcem a jsme 1.
(ironie, kdyby to někdo náhodou nepochopil)