FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Myslím, že to pravidlo by mělo být více popsáno.
Takže ten gól měl platit. Stejně si ale myslím, že by to na výsledku nic nezměnilo. A navíc 4. místo na světě nepovažuji za špatné umístění.
I když upřímně, mně se právě tenhle styl hokeje nelíbí, potrpěl jsem si na starý dobrý kombinace, co už dneska člověk skoro vůbc nevidí. Proto se taky na hokej dívám méně a méně.
Ovšem jde tu pouze o výhled, nesmí se bránit v zákroku.
Nicméně si i přesto myslím, že jeden gól výhru nedělá. Psychika možná udělala své, nicméně o dominanci Kanady na ledě nemohlo být pochyb, takže jejich vítězství bylo zasloužené.
Akorát jsme nemuseli odcházet s nulou :) Ale došli jsme do semifinále, což považuji za přijatelné umístění vzhledem k postavení naší země mezi hokejovými špičkami, takže já osobně jsem to uzavřela smířlivým "tak třeba za rok :)"
13. Místo Jakub Zbořil, Boston Bruins
Ja davam iba vecerny program od jednej do tretej. Vtedy decka spia a aj tak je tam to najdolezitejsie.
Dufam, ze Bran poletiiiiii :)
@Hildegarda Já u toho ranního snídám + svačím + mazlím psa + flákám se, takže zatím dávám oba :)
Ja to vidim vcelku nadejne. Skoda toho uvodu zapasu so Spanielmi, ale ved nemoze byt stale nedela :)
Čtvrtek jsem strávil v Račicích na MS klubových posádek dračích lodí, kde jsme získali stříbro v závodě velkých lodí (20 pádlujících) na trati 500m v kategorii mužů (dle videa jsme třetí; že jsme nakonec Nymburáky porazili o vyplazený dračí jazyk rozhodl až záběr cílové kamery) a bronz v mixu na stejné vzdálenosti (nejel jsem). Večer jsem odjel domů dělat laktační dozor :-)
V pátek a sobotu se jezdily malé lodě (10 pádlujících), kde naše posádka posbírala další medaile v mixu a veteránech na tratích 200m a 500m. Na neděli jsem se měl vracet odjet závod na 2km, ovšem vedení oddílu rozhodlo kategorii mužů vypustit a soustředit se na mix, kde nakonec skončili druzí (o 6s). Na jednu stranu mě to mrzí, protože na "dvoukiláku" se cítím nejplatnější, na druhou stranu jsem si ušetřil cestování tam a zpět a mohl strávit den s rodinou. Tak akorát doufám, že mi nezapomněli přivézt pádlo :P
P.S: Myslím, že bys nás měl všechny pozvat na panáka, ať zapijeme přírůstek. :twisted: