FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1122123125127128150

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jo, budiž jim to přáno. Hráli výborně.
    (I když jsem do poslední minuty fandila Australanům.)
  • @Krisa Tak samozřejmě.. Pro mě nebylo jiných favoritů kterým fandit. Resp. bylo a vyšlo mi to taky. Včera jsem fandil JARům, aby ten zkoksovanej Maradona brečel jako pravý, malý, hispánsky-teatrální dítě :D

image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @sfik Já mám taky jedničku jasnou, chytli mě na minulém MS (první rugbyové MS, co jsem sledovala).
    Pak jsem taky fandila Welšanům a Skotům, takže mě dost mrzelo, že oba týmy vypadly.

Tos vybral ještě dost milosrdnou Maradonovu fotku...
    image
  • Já jsem stihla akorát úvodní haku, bohužel.
    Ale aspoň jsem při sledování mistrovství zjistila, že se na rugby hodí naše mladší obluda. Postavu a snížený práh bolesti na to má, teď aby se u nás rugby trochu víc prosadilo. :-)
    @brbr Rugby se u nás docela hraje, ale není o tom moc slyšet. Dokonce jsou tu 2 soutěže: Rugby league a Rugby union.
  • Mě se na rugby nejvíc líbí všechno :D Vůbec styl hry, taktika, pravidla (i když je pořád s každým sledovaným zápasem poznávám) a vůbec chování hráčů. Je to tvrdej sport ale pravidla co hráč může a za co je trestaný jsou jasný. Nejsem si jistý kdo hrál, ale jeden hráč se tam pokusil o simulování a přišel k němu rozhodčí Owens a jak maj kamery a mikrofony, tak mu říkal něco ve smyslu "vstávej, jestli tu chceš simulovat tak musíš počkat týden, to se tu bude zase hrát fotbal" :D Což byla naprosto pravdivá věta. Rugby je mnohem tvrdší sport a stejně se tam nikdo neválí a nebrečí jenom proto že si rozhodí účes, jak ty fotbalový panny (ano ten sport vážně nemám rád).

Jinak taky jsem potkal rugby na minulém šampionátu.. Líbí se mi že tomu četka dala letos velký prostor :) Nejlepší byly ty pořady v půlce zápasu - All Blacks nikdy neprohráli, jen někdy neměli dost času zvítězit.. :D
  • @Krisa Já jsem právě četla, že teď je poněkud v útlumu. Každopádně máme ještě pár let čas než začneme hledat nejbližší oddíl :-)
    @brbr No ono záleží na úhlu pohledu. V útlumu je české rugby co se týče reprezentace v rugby, které se hraje na MS (Rugby union), tam bohužel ČR zatím není schopna konkurence (to není kritika, to prohlašuje pán, který se v českém rugby angažuje - ten z přenosů na ČT, co má ty velké mezery mezi zubama). No a taky samozřejmě nejdou do rugby prachy.
    Naopak na takové té "hobíkovské" úrovni před pár lety vzniklo několik nových klubů soutěže Rugby league, která je mladší. Takže zájem o rugby je, ale spíš "zespoda".

@sfik NA ČT říkali krásné srovnání rugby a fotbalu: "Fotbal je hra, kde hráč 90 minut předstírá, že je zraněný. Rugby je hra, kde hráč 80 minut předstírá, že zraněný není." :D
    A je to fakt pravdivý, brácha hraje rugby (Rugby league za Hradec) a tvrdí, že každý počítá s tím, že zápas bude bolet a může se mu něco stát (pokaždý aspoň teče krev ze rtu, nehty na palcích u nohou má skoro furt slezlý a naposled si vykloubil prst na ruce). Zas ale na druhou stranu tvrdí, že se nemůže stát nic zásadního/tragickýho (nejhůř se zranil, když ho sejmuli 3 obři a blbě spadnul na míč, tak se mu zlomila klíční kost). Jo, je to fajn sport :D
  • Já si z rugby nesu celoživotní následek. To jsem si při tréninku bez chráničů na zuby ukousl špičku jazyka a od té doby mi nejde Ř přes pysk :-D
    @Henky AU!
    Brácha zas vyprávěl, že při zimním tréninku se staly žíněnky nebezpečným náčiním - prý je vyndali 2x a 2x si někdo vykloubil rameno :spike:
  • @sfik
    Hm, já mám celkem rád oba sporty a fakt mě celkem štve, že je fotbal prezentovanej jako temná strana síly a ragby opak. Zrovna situace, kterou popisuješ s tim simulovánim je fakt strašně směšná, jelikož hráč rugby simuluje (světe, div se, nehrajou to jen Mirkové Dušínové), ale je to prezentovaný jako hejt na fotbal. Další případ je, že cena lístků Arsenal - Bayern se řešila snad tejden, ale to že na ragby je cena snad pětinásobná nikoho nezajímá.
    Ale jak sem říkal, bavěj mě oba sporty, akorát nechápu tu potřebu v rámci chváli ragby (často oprávněnej) plivat na fotbal i tam, kde si to nezaslouží.
    @Dejw Fotbal není temná strana síly, fotbalisti jsou temná strana síly :P.
  • A Sonny Williams jako důkaz místo slibů:

:)
    @sfik Jen počkej, na příštím MS tam vlítne celej dav dětí :D
  • Mé cynické "já" taky čeká hromady mrtvých :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Blbší to snad ani být nemohlo. :-k
    image
    @Monte Karstark Otázkou je, jestli by něco jiného pomohlo :P
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Aspoň Angličané mají konečně skupinu, ze které by mohli prolézt, i kdyby se jako obvykle snažili o opak :)
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Výhoda je, že nemáme co ztratit a můžeme jenom překvapit :-D

Poznámka na okraj za 14 dní začne MS v hokeji do 20 let, snad tam konečně něco uhrajeme
  • http://hokej.idnes.cz/jagr-se-znova-trefil-0lp-/nhl.aspx?c=A160106_065144_nhl_Mkr

Pro mě je to jako rajská hudba, fandil jsem panterům ještě před příchodem Jardy a teď se mi na to moc pěkně kouká :)

Juniorů je škoda, ale celkově neodvedli špatný výkon, myslím, že se nemají za co stydět.
  • Nevada napsal(a):

Aspoň Angličané mají konečně skupinu, ze které by mohli prolézt, i kdyby se jako obvykle snažili o opak :)

tak dufam, ze sa budu snazit o opak :)
    @Mellien Škoda těch juniorů, stačilo získat ten bod navíc s Ruskem :-(
    Dneska se biatlonisttům dařilo a Gabriela vede SP. Jen tak dál
  • Gabča frčí na celkové prvenství"!
    @Mellien A někteří lidé na ní pořád nadávají, ale co se divím, v tomhle národě se nadává na dva nejúspěšnější sportovce ČR, holt se projevují české vlastnosti zatrplklost a závistivost
  • @Achileus To ani nemá smysl řešit. Lidé jsou u nás obecně nepřejícni. Vlastní zkušenost... Kdo je ten druhy sportovec?
    @Mellien Jágr a Petr Čech
  • Dobrý, myslel jsem oba. Už jsem se ale dlouho nesetkal s tím, že by někdo nadával na Jágra. Když tohle slysim o cechinovi, tak jen Protivín panenky. Pro mě jeden z nejsympatictejsich fotbalistu... O Jardovi ani nemusím mluvit... Navíc teď jsem strašně spokojen, protože jsem vždy přál panterum a jagrovi... Takže :D
  • @Mellien A to si ještě vezmi takovýho Rosickýho, na něj se oproti Čechovi nadává ještě víc.
    @Dejw Nebo Kvitová a Berdych
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.