FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
(I když jsem do poslední minuty fandila Australanům.)
Pak jsem taky fandila Welšanům a Skotům, takže mě dost mrzelo, že oba týmy vypadly.
Tos vybral ještě dost milosrdnou Maradonovu fotku...
Ale aspoň jsem při sledování mistrovství zjistila, že se na rugby hodí naše mladší obluda. Postavu a snížený práh bolesti na to má, teď aby se u nás rugby trochu víc prosadilo. :-)
Jinak taky jsem potkal rugby na minulém šampionátu.. Líbí se mi že tomu četka dala letos velký prostor :) Nejlepší byly ty pořady v půlce zápasu - All Blacks nikdy neprohráli, jen někdy neměli dost času zvítězit.. :D
Naopak na takové té "hobíkovské" úrovni před pár lety vzniklo několik nových klubů soutěže Rugby league, která je mladší. Takže zájem o rugby je, ale spíš "zespoda".
@sfik NA ČT říkali krásné srovnání rugby a fotbalu: "Fotbal je hra, kde hráč 90 minut předstírá, že je zraněný. Rugby je hra, kde hráč 80 minut předstírá, že zraněný není." :D
A je to fakt pravdivý, brácha hraje rugby (Rugby league za Hradec) a tvrdí, že každý počítá s tím, že zápas bude bolet a může se mu něco stát (pokaždý aspoň teče krev ze rtu, nehty na palcích u nohou má skoro furt slezlý a naposled si vykloubil prst na ruce). Zas ale na druhou stranu tvrdí, že se nemůže stát nic zásadního/tragickýho (nejhůř se zranil, když ho sejmuli 3 obři a blbě spadnul na míč, tak se mu zlomila klíční kost). Jo, je to fajn sport :D
Brácha zas vyprávěl, že při zimním tréninku se staly žíněnky nebezpečným náčiním - prý je vyndali 2x a 2x si někdo vykloubil rameno :spike:
Hm, já mám celkem rád oba sporty a fakt mě celkem štve, že je fotbal prezentovanej jako temná strana síly a ragby opak. Zrovna situace, kterou popisuješ s tim simulovánim je fakt strašně směšná, jelikož hráč rugby simuluje (světe, div se, nehrajou to jen Mirkové Dušínové), ale je to prezentovaný jako hejt na fotbal. Další případ je, že cena lístků Arsenal - Bayern se řešila snad tejden, ale to že na ragby je cena snad pětinásobná nikoho nezajímá.
Ale jak sem říkal, bavěj mě oba sporty, akorát nechápu tu potřebu v rámci chváli ragby (často oprávněnej) plivat na fotbal i tam, kde si to nezaslouží.
:)
Poznámka na okraj za 14 dní začne MS v hokeji do 20 let, snad tam konečně něco uhrajeme
Pro mě je to jako rajská hudba, fandil jsem panterům ještě před příchodem Jardy a teď se mi na to moc pěkně kouká :)
Juniorů je škoda, ale celkově neodvedli špatný výkon, myslím, že se nemají za co stydět.