FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Nerad se mýlím, ale včera jsem byl moc rád, že moje pesimistické předpoklady vzaly za své. Minimálně v placku teď už věřím, a pokud prubnem i Kanadu, tak to bude zlato. :-)
Jinak obdivuju oba týmy, že takhle rychlou hru zvládaly tak dlouho. Čtyřicátníka Jágra o to víc. A vím, že týmy svojeho brankáře chrání z pragmatických důvodů, ale nějak mě to vždycky dojme, jak se začnou strkat, když si na něj druhý tým začne dovolovat :oops:
Na každý výsledek se museli hodně nadřít. V každém zápase bylo vidět, že obrana často selhávala a útok byl hraný sice na krásu, ale často marný. Málokdy se stalo, že by před brankou soupeře dorážel náš hráč, nedejbože několik našich. Zpoza branky, kde všichni kroužili jak supi, se góly obvykle nedávají. Při soupeřově protiútoku tam naopak obvykle naši dva lovili tři-čtyři protihráče. Takhle se vítězné zápasy nehrají.
Neměli na to. Tečka.