FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1119120122124125150

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Everett_Young Otázka je jestli je Jágr vůbec člověk
  • Pokud to není bůh, tak je to minimálně polobůh :D Prorok je slabšího rázu =D
  • Kdo jiný by měl na tomhle MS porazit Kanadu když ne my? Řekněme si upřímně, Rusko ani USA na ně nemá, ani když jim přiletí Ovečkin. Nás žene vyprodaná aréna, celý národ a hokejový bůh s číslem 68. Včera krásný, nečekal jsem, že Rinne odejde z hřiště s pětigolovou nadílkou. Přestříleli jsme nejlepšího golmana, tak zastavit Kanadskou mašinu a věřím tomu, že budeme mistři světa :) S Kanadou se vše rozhodne.
  • @Blackfish nic proti, ale Rinne odešel se čtyřmi. Jelikož Finové hráli v šesti, tak nemohl nic dělat aby tomu poslednímu gólu zabránil.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Everett_Young to jsou jen výmluvy, holt je to díra a ten pátý gól jde jednoznačně na jeho vrub! =D
    Nerad se mýlím, ale včera jsem byl moc rád, že moje pesimistické předpoklady vzaly za své. Minimálně v placku teď už věřím, a pokud prubnem i Kanadu, tak to bude zlato. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Riokai napsal(a):

@Everett_Young to jsou jen výmluvy, holt je to díra a ten pátý gól jde jednoznačně na jeho vrub! =D

Přesně tak. Nejlepší brankář světa musí umět pokrýt bránu i ze střídačky. Ten chlap to prostě nezvlád a pohřbil tak svému týmu jakékoli naděje na vyrovnání. =D
  • Měl okamžitě vyskočit ze střídačky a ve skoku chytit puk do zubů. A nejlepší gólmani musí umět i tohle :D

image

Jinak obdivuju oba týmy, že takhle rychlou hru zvládaly tak dlouho. Čtyřicátníka Jágra o to víc. A vím, že týmy svojeho brankáře chrání z pragmatických důvodů, ale nějak mě to vždycky dojme, jak se začnou strkat, když si na něj druhý tým začne dovolovat :oops:
  • Souhlasím s názorem, že pokud někdo porazí dřevorubce, tak to budeme my :) Naši do toho dají všechno a rozhodně to bude zajímavý zápas, ať dopadne jakkoliv. Držím palce!
    @Mellien Nebo Terminátor :-D
  • Tak bude se na to dobře dívat, o to nic.
  • Zitra povinně fandit a věřit v zázrak na ledě!
    @Mellien GO CANADA :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • Hráli dobře. Všechna čest. Jistě se bude probírat ten gol, který měl být uznán, ale to už je jedno. Snažili se.
    @Mellien Co bys chtěl, když píšťalku držel Rus
  • @Achileus No, když už jsme jim tam poslali toho Z-mena tak bych čekal, že to pískne trošku pro nás :twisted:
    @Everett_Young Růžička zapomenut zapomněl dona trezor
    Jsem čekal, že když už posral náš první zápas s Kanadou, tak že to dneska bude jiné. Ale ne. Ten by měl pískat maximálně tak jako výpravčí na Sibiři a ne rozhodovat takto důležité zápasy.
  • Nejlepší jsou kecy těch exotů, co viděli sport maxl v televizi, kteří tvrdí, že bychom stejně prohráli 1:2, když jsme další gól nedali. :D Ten zápas mohl být úplně jiný, zářez jak svina, ale jde se "dál"
    Tak aspoň ten bronz, kvůli Jardovi
  • @Achileus Tak získá zlato za rok no :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    V současnosti holt nemáme tým na zlato. Může se vám to nelíbit, ale je to tak. I když se v play-off zlepšovali, tak zápas o třetí místo je už tak velký úspěch. Výmluvy na rozhodčího jsou zbytečné. Kdyby dali branku hned v tom úvodním tlaku, taky by to byl zápas o něčem jiném. Faktorů, které zápas ovlivnily, tam bylo víc.
    @Nevada Tak myslím, že kdyby na tom turnaji nebyla Kanada, tak na to zlato máme. Kanda je letos jinde, ta její sehranost je až neskutečná. Každý zápas čumím na ty jejich prudké přihrávky přímo do hokejky jak vůl. O takových přihrávkách si třeba naši můžou nechat jen zdát. Včera jsme mohli uspět jen vynikajícím výkonem Pavelce a tlakem do branky, kde by s trochou štěstí padli nějaké góly. To první vyšlo, ale to druhé, krom začátku zápasu, prakticky nebylo. A když už jsem gól dali, tak Bulanovovi skříplo ozubené kolečko v hlavě. Dneska budu hodně překvapený, pokud Kanada nezíská zlato, takhle silný tým na MS dlouho neměli. Mimochodem, byl to Jordán, kdo netrefil na začátku tu odkrytou branku? Protože jestli jo, tak ho podezřívám, že to prodal, protože prázdnou kasu netrefil už v prvním zápase proti Kanadě. :-D
    @Riokai Zatovic
    @Achileus Tak to prodali oba dva. :twisted:
    @Nevada Jde o to, ze ten ozralej ujgur jim sebral jakoukoliv šanci.Pokud by ten gól uznal bylo by to všechno jinak
    upraveno 17. května 2015
    Riokai napsal(a):

Tak myslím, že kdyby na tom turnaji nebyla Kanada, tak na to zlato máme. Kanda je letos jinde, ta její sehranost je až neskutečná. Každý zápas čumím na ty jejich prudké přihrávky přímo do hokejky jak vůl. O takových přihrávkách si třeba naši můžou nechat jen zdát. Včera jsme mohli uspět jen vynikajícím výkonem Pavelce a tlakem do branky, kde by s trochou štěstí padli nějaké góly. To první vyšlo, ale to druhé, krom začátku zápasu, prakticky nebylo. A když už jsem gól dali, tak Bulanovovi skříplo ozubené kolečko v hlavě. Dneska budu hodně překvapený, pokud Kanada nezíská zlato, takhle silný tým na MS dlouho neměli.

Kanada jede, wtz. Ale i kdyby neměli tak silný tým, tak pořád jsou tu Rusové a Švédi. Tvrzení o zlatu považuju za - mírně řečeno - optimistické.
    Achileus napsal(a):

Jde o to, ze ten ozralej ujgur jim sebral jakoukoliv šanci.Pokud by ten gól uznal bylo by to všechno jinak

Zbožné přání. Naši měli celý zápas na to, aby vyhráli. Je tam dost zkušených hráčů, aby je zlomil jediný verdikt rozhodčího. To jsou jen patetické výmluvy fanoušků. Všimni si, že hráči se za to neschovávají, i když je ten neuznaný gól samozřejmě netěší. Odpověď hledej v rozhovoru s Jágrem. Prostě jim došly síly.

Na každý výsledek se museli hodně nadřít. V každém zápase bylo vidět, že obrana často selhávala a útok byl hraný sice na krásu, ale často marný. Málokdy se stalo, že by před brankou soupeře dorážel náš hráč, nedejbože několik našich. Zpoza branky, kde všichni kroužili jak supi, se góly obvykle nedávají. Při soupeřově protiútoku tam naopak obvykle naši dva lovili tři-čtyři protihráče. Takhle se vítězné zápasy nehrají.
    Neměli na to. Tečka.
    @Nevada S Ruskem hrajeme vždy dobrý hokej. Švédové jsou už ze hry venku. A to, že jsme se nadřeli na vítězství? Naposledy, když se udělalo zlato, tak jsme málem nepostoupili ani ze skupiny. Hráli jsme špatně. A pak jsme to urvali bojovností. Samozřejmě, že jsme na šampionátu nehráli nejlepší hokej. Obrana byla taková, jaká byla, chyběli nám tak tři "Židličtí", ale na takovém turnaji se na krásu moc nehraje. Podle mě, kromě Kanady mohlo na zlato dosáhnout všech 5 týmů ze špičky. V těžkých zápasech jsme vyloženě nepropadli. Rusové taky ve skupině nepředvedli zrovna krasojízdu a nakonec jsou ve finále. ;-)
    S těmi Rusy a Švédy jsem to myslela tak, že kdyby nebylo silné Kanady, tak by na tom tyhle týmy byly taky jinak.
    upraveno 17. května 2015
    @Nevada Jenže tenhle rozhodčí nás zarizl už v Minsku.Udělat tohle v semifinále MS, na téhle úrovni by se to nemělo stávat. Kdyby ti neuznali gól, tak by ti to nevzali chuť hrát?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.