FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1123124126128129150

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Achileus napsal(a):

A někteří lidé na ní pořád nadávají

Jenže když ji pak slyším mluvit v nějakém rozhovoru, tak se skoro ani nedivím, to až skoro fyzicky bolí.
    Doufám, že po ukončení sportovní kariéry TV Prima nezaváhá a dá ji do moderátorské dvojice k Romanu Šebrlemu :twisted:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nééééééé! To je tak hrozná představa, že mě to snad bude pronásledovat jako noční můra.
    @Nevada Promiň :)
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Krisa Spíš nadávají na její výkony a to mi přijde jako pěkný hnus, obzvlášť když to dělá někdo, kdo v životě nesportoval a neví jaká je to dřina
  • Mi je Soukalová docela nesympatická, ale uznávám, že je dobrá.
    @Achileus No loni poté, co po kusu sezóny prohlásila, že ji vypouští, protože měla moc společenských povinností, si nějakou tu kritiku zasloužila (ne nějaké sprosté nadávání). Tohle profesionální sportovec prostě nedělá a ani dělat neměl.
    Stejně jako "loňská rýmička", kdy pro mne působí hloupěji/hůře člověk, který po ne úplně zdařilém (na jeho poměry) výkonu prohlásí, že byl nachalzený/moc foukal vítr/bylo moc teplo/doplňsisám, oproti jinému, který řekne, že se mu to prostě nepovedlo.
    Tak novým trenérem hokejové reprezentace budebude od příští sezóny Josef Jandač... Je to...zajímavá volba
    Josef Jandač nominoval prvních 16 hráčů na Světový pohár, dalších 7 musí oznámit do 1. června
    Nominace:
    Brankáři
    Petr Mrázek
    Michal Neuwirth
    Ondřej Pavelec
    Obránci
    Radko Gudas
    Michal Šustr
    Roman Polák
    Michal Kempný
    Útočníci
    Jakub Voráček
    David Krejčí
    Tomáš Plekanec
    Tomáš Hertl
    Ondřej Palát
    David Pastrňák
    Martin Hanzal
    Michael Frolík
    Vladimír Sobotka
  • kéž by chytal Mrázek ten kluk je bůh
    @DanielSvatoš O nikom jiném se snad nemá cenu bavit
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. března 2016
    Bruins letos zase bez play - off :-(
    Dnes nás čeká úvodní zápas na MS, česká reprezentace se utká s domácí Sbornou. Rusové mají silný tým, ale snad jim tlak sváže ruce, navíc Rusové jsou jediný tým z top 5, se kterým zvládne náš národní tým pravidelně porážet. Snad své dobré výkony proti Rusku z letošní sezóny potvrdí.
    To spíš dostaneme na prdel.
  • bych taky řekl že spíš dostaneme páč bolševik bude nadupanej jak nikdy ale snad se mýlím
    @Nevada Rusové pod tlakem hrát neumí, ve chvíli kdy ruský národ očekává úspěch, tak to Sborná většinou neustojíneustojí, Soči je toho důkazem
  • @Achileus vyhlídka gulagu je dobrá motivace :D
    @Achileus To není nic neobvyklého a nejen u Rusů. Nicméně my nemáme tým, který by je byl schopný přehrát. Jak jsem viděla první třetinu přípravy proti Kanadě, tak mě veškeré dosavadní naděje přešly.
    (Jako ráda se spletu, ale moc tomu nevěřím.)
    @Nevada Zatím ti odhad nevychází :D Nemáme tým, který by je byl schopen přehrát? Tým z roku 2010 byl ještě slabší a ve finále hvězdami nabitou Sbornou porazil.

K té Kanadě. Dnes porazili Spojené státy 5:1, s Kanadou se aktuálně evropské týmy měřit nemůžou, možná občas Švédsko. Ten rozdíl je prostě velký a bude ještě větší na SP...

@DanielSvatoš Počkej až se jim nepovede vyhrát Světový pohár, to budou muset zažádat o změnu občanství :D
  • upraveno 6. května 2016
    Zatiaľ vám to celkom pekne ide, ale ku koncu 2. tretiny to občas bolo len o chĺpok, že ste nedostali...v každom prípade rýchly a pekný hokej :-)
    @Katrina Díky
    Koukejte zítra porazit ty Maďary
  • upraveno 6. května 2016
    Budeme sa snažiť, ale s takým družstvom aké máme tento rok :roll: ... mám nepekný pocit, že to bude riadna hanba
    ČR - RF: 3:0
  • dobrej hokej ale ten závar na konci druhý třetiny no ty kráso :D
    @DanielSvatoš Furch bude Rusy strašit :D
    Překvapili, hoši. Pěkný hokej, v potřebnou chvíli naše podržel brankář.
  • @Nevada Sybila z tebe nebude :-D Perfektní hokej!
  • jo golman dobrej sice bych tam radši viděl Mrázka ale co
    A zítra Lotyšsko, jsem na ně docela zvědavý. Švédy obrali o bod, ale většinu zápasu byli pod velkým tlakem, skvěle jim zachytal brankář, který měl okolo čtyřiceti zákroků. Uvidíme co borůvky předvedou zítra.....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.