FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
13940424445150

Komentáře

• upraveno 12. června 2012
    Jarla: dobře se válí ještě Robben. ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. června 2012
    Teď jsem si vzpomněl na tu noční můru z minulého Eura. V sedmdesáté minutě jsme proti Turecku taky vedly 2:0 a pak se najednou zatmělo...
    Klid, vyhrajem 6:1. :-)
    A na sety? ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. června 2012
    Jarla napsal(a):

A kolikrát byl na krovkách ?

Největší fňukadlo bolestínské
    a) Ronaldo
    b) Konoflíček
    c) Baroš

těžké, těžké rozhodování :-)

Kdo je Konoflíček?
    Klid, vyhrajem 6:1. :-)
    Nepokoušej štěstí :)
    Game, set, Bary. :-)
    flankere - Knoflíčka bys mohl ještě pamatovat...to byl vedle Panenky jediný, koho jsem si všimla...jo a ještě nomen omen Skuhravý :-)) Tedy Panenku jsme jako dítě registrovala z jiného důvodu než Knoflíčka :-)) Lehával na hřišti tuším za Spartu :-D Furt třepal nožičkama ve vzduchu a fňukal, že mu natrhli nehet, rozmázli mejkap, rozčíslo pěšinku...:-))
    upraveno 12. června 2012
    Jo Gombík! U nás tak zdomácněl pod slovenským ekvivalentem, že už si nepamatuju jeho jméno v originálním znění :)

BTW teď mi to teda jako ofsajd nepřišlo...
    Nebyl to ofsajd. Na svazu se asi pláícli přes kapsu a koupili pomezního. :)
    Nemáte link na online? S ceskyM komentarom?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2012
    Co to tam ten tankista vyvádí? :(
    ďakujem, ale ja som mysel online video stream. proste by som to radšej počul z mírou bosákom ako s našimi....
    U nás komentuje Čapoun... :/
    upraveno 12. června 2012
    sarven: Já vím, ale tenhle report je zaručeně nejvtipnější :)))
    upraveno 12. června 2012
    Tohle na SK nejede.
    upraveno 12. června 2012
    Griff napsal(a):

Tohle na SK nejede.

Aha, tak to jsem netušila. To mají na Slovensku teda dost blbé :(. Proč to nejde, když archivy slovenských televizí v ČR pustit jdou...to je nějaké nespravedlivé :)
    Protože ČT má práva pouze pro ČR, tak nemůže vysílat PP na SK.
    hej, kôli právam to zatvorili aj na iphone aplikácii. každopadne krisodík za snahu!
    upraveno 12. června 2012
    No, moc bych nejásal, až na prvních sedm minut jsem z naší strany mnoho chvályhodného neviděl (pardon, zapomněl jsem, vystřídali Baroše)
    Podle ohlasů měli vystřídat i Čecha :-)
    Griff napsal(a):
    yo! trochu neskoro, ale snáď pofachčia aj večer.
    sarven napsal(a):

Griff napsal(a):
    yo! trochu neskoro, ale snáď pofachčia aj večer.
    Sorry, dřív jsem se k tomu nedostal.
    Kdyžtak tady.
    BTW: Večer by mohl komentovat Bosák.
    No pokud se mýlím, tak mě opravte, ale hráli jsme tak 30 možná 40 minut. A vcelku dobře, to se mi líbílo. Ale druhá půle, to bylo něco. Teda ale Frištenský FUJ! Jak vystřídal Rosu (zranění?) tak jsme nepodrželi míč, jen jsme se bránili, ani brejk a kdyby Řekové byli co k čemu, tak to dovalí aspoň na bod. Začátek byl fakt z říše snů, ale to bylo možná i tím, že Řekové ještě nebyli ani v šatně, ale před stadionem. No a ta hrubka Čecha, tyjo, tohle vídám tak na zápasech žáků. Nedá se ale klukům vytknout snaha, jezdili až do konce, byť druhá půle byla jen o té bojovnosti (z naší strany). Moc se mi líbil Hübschmann, nezklamal ani Limberský. Pokud bude Rosa zdravej pro třetí zápas, věřím, že můžem postoupit. Bez něj asi jen s neskutečným štěstím. Howgh
    No pokud se mýlím, tak mě opravte, ale hráli jsme tak 30 možná 40 minut. A vcelku dobře, to se mi líbílo. Ale druhá půle, to bylo něco. Teda ale Frištenský FUJ! Jak vystřídal Rosu (zranění?) tak jsme nepodrželi míč, jen jsme se bránili, ani brejk a kdyby Řekové byli co k čemu, tak to dovalí aspoň na bod. Začátek byl fakt z říše snů, ale to bylo možná i tím, že Řekové ještě nebyli ani v šatně, ale před stadionem. No a ta hrubka Čecha, tyjo, tohle vídám tak na zápasech žáků. Nedá se ale klukům vytknout snaha, jezdili až do konce, byť druhá půle byla jen o té bojovnosti (z naší strany). Moc se mi líbil Hübschmann, nezklamal ani Limberský. Pokud bude Rosa zdravej pro třetí zápas, věřím, že můžem postoupit. Bez něj asi jen s neskutečným štěstím. Howgh
    Griff napsal(a):

[BTW: Večer by mohl komentovat Bosák.

Večer komentuje Vlášek a Táborský. Bosák má až Oranjes s Hagenama.
    baltim napsal(a):

Griff napsal(a):

[BTW: Večer by mohl komentovat Bosák.

Večer komentuje Vlášek a Táborský. Bosák má až Oranjes s Hagenama.
    OK
    baltim napsal(a):

jj, to vítězství jsme spíš utrpěli.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.