FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
14243454748150

Komentáře

• upraveno 14. června 2012
    Ugla BTW zdůrazňuje, že naši dost zaspali tělesnou pčřípravu.
    Mohlo by to být tím, že většina nehraje v náročných zahraničních ligách. Na druhou stranu třebas Plzeňáci nepůsobí, že by zaostávali za hráči z bundesligy.Také se říká, že hráči ze špičkových týmu typu Real Madrid působí někdy na těchto turnajích, po té strašně náročné sezóně, unaveně. Já myslím, že je to záležitost individuální, než že by se to dalo vztáhnout na celý tým. Ale také mám někdy pocit, že v našem týmu chybí dynamičtí a rychlostně dobře vybavení hráči typu Srna, Konopljanka nebo Cassano.

ako tak pozerám predpoveď počasia, el ňiňo sa vrátil :)
    Zatím i přes gól nepůsobí příliš nebezpečně:-)
    Chtěl bych mít výdrž průměrného irského čutálisty. Já bych se na to vydláb po půlce, to nemělo smysl :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. června 2012
    Co čutálisti, ale jejich fanoušci. Prohrávají 0:4 a ořesto posledních deset minut v kotli hučí irské chorály. Škoda že už nemají šanci postoupit ze skupiny.
    Tak tohle je paráda. David Pospíšil rozebírá první gól Španělů.
  • upraveno 15. června 2012
    Pospíšil výbornej. Ale ta hláška na konci taky stála za to. "Mohli ještě objet bránu, měli by to jednodušší." :-D
    Alek napsal(a):

Chtěl bych mít výdrž průměrného irského čutálisty. Já bych se na to vydláb po půlce, to nemělo smysl :-)

Tohle je možná jeden z rozdílů mezi naší repre a řadou jiných celků. Ti prostě jezdí na krev do konce i za rozhodnutého stavu. Je sice pravda, že proti Řekům kluci dřeli, to se jim upřít nedá, kdyby to ale bylo 0:3, tak ten zbytek odchodí a ještě se dva nechají vyloučit... Mimochodem nevšimli jste si, jestli někoho z našich čutálistů na konci zápasu s Ruskem nebo Řeckem braly křeče?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. června 2012
    Co nějakej Klose, ale až dá hattrick BAROŠ :D
    My nemáme ve skupině San Marino :D
    Nechte už Milána. On to tu čte, a pak je smutný a padá. :-)
    Mně se líbil ten včerejší vzkaz házenkářů našim fotbalistům. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. června 2012
    Jakej? :)
    Neviděls to? Já nevím, jak bych ti to popsal. :-)
    Franku Ribérymu by se Píseň líbila. (nevím, jestli to někdo pochopí :-)
    upraveno 15. června 2012
    heavy_head napsal(a):

Neviděls to? Já nevím, jak bych ti to popsal. :-)

Má to něco společnýho s jistým gestem?
    To byla tři gesta. Stáli tam tři házenkáři vedle sebe a šlo to postupně - jako že naši fotbalisti budou proti Polákům potřebovat chytrost, myšlenku - 1. si ukázal si na hlavu, pak srdce, bojovnost - 2. si ukázal si na hruď, a pak taky koule, abysme se z nich a domácího prostředí nepodělali - 3. si sáhl do rozkroku. :-) To bys musel vidět. :-)
    upraveno 15. června 2012
    Tvůj popis jest velmi barvitým, přiblížil jsti to dokonale :)
    baltim napsal(a):

Alek napsal(a):

Tohle je možná jeden z rozdílů mezi naší repre a řadou jiných celků. Ti prostě jezdí na krev do konce i za rozhodnutého stavu. Je sice pravda, že proti Řekům kluci dřeli, to se jim upřít nedá, kdyby to ale bylo 0:3, tak ten zbytek odchodí a ještě se dva nechají vyloučit... Mimochodem nevšimli jste si, jestli někoho z našich čutálistů na konci zápasu s Ruskem nebo Řeckem braly křeče?
    Vypadá to, že naši nebudou největší lajdáci. Švédové jsou ještě o řád horší, oni tam jen stojej a čekaj co Zlatan udělá. A pak se pohádaj - čený kůň turnaje je víte kde...
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4494010_460s.jpg

už jsem to hodil do sranda topič ale hodim to i sem, ke sportu a tomuhle narodnimu nepriteli se to hodi :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. června 2012
    Švédi mě svým výkonem na Euru dost zklamali :-(
    Ze zítřejšího zápasu s Polskem netřeba mít obavy. Nejlepší útočník všech dob a národů obuje nové speciální kopačky. :)
  • upraveno 16. června 2012
    Alek napsal(a):

baltim napsal(a):

Alek napsal(a):

Vypadá to, že naši nebudou největší lajdáci. Švédové jsou ještě o řád horší, oni tam jen stojej a čekaj co Zlatan udělá. A pak se pohádaj - čený kůň turnaje je víte kde...
    Lajdáci ne, kvalita tam ale moc není (kéž bych se pletl). Nicméně co se týče Ibrahimoviče, neřekl bych, že čekají co udělá. Spíš mi to přišlo, že Ibrahimovič chce být všude, hrát všechno a zakončovat všechno... To se pak hraje těžko. Jinak souhlas, že švédi zklamali, to určitě...
    Také si myslím, že Ibrahimovič působil strašně laxně a málo bojoval. Jakoby čekal, že to půjde samo. Možná nakonec Švédům víc uškodil než pomohl. Protože chvílema byli v záloze vynikající a Källström nebo Olsson hráli skvěle. Jenže to by musel Zlatan taky někdy pohnout zadkem, aby jejich nabídek využil. Nejvíc se mi líbilo jak se Walcott divil, že dal góla. Spolu s jeho dětským obličejem to působilo až roztomile. Jinak mně moje tipy zatím celkem vychází. Jestli máte chuť, můžete se kouknout. Rozklikněte chmura:-)))
    baltim: ano, vyjádřil jsi to líp, Zlatan nebyl moc týmový hráč, jak podtkl komentátor.

Ale o poločase se asi hecli, protože ta druhá půlka byla famózní. Možná zatím nejzábavnější na šampionátu.
    Začínám pociťovat první náznaky existenciální horečky. Vy ne? :-)
    Vůbec, bez Rosy a s Barym, to nebudou ani nervy :-)
    Michal Bílek - muž bez nervů. :-)
    Zpíváme líp než Poláci. :-)
    A Míša Bílek byl dojatej :-)
    Už teď? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. června 2012
    Pak na to možná nebude mít čas, bude zdrhat před vzteklými fanoušky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.