FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
14546485051150

Komentáře

• upraveno 17. června 2012
    Já ty Poláky žeru. Místo aby zřezali české fanoušky, pomlátěj se sami. Trenér nás vynáší do nebes, nemluvě o jejich realistických polit. postojích k EU apod. Tak už jen vraťte toho krtka... :-)
    Trenér nás vynáší do nebes
    Přece neřekne, že je porazila banda trotlů:-)
    No jsou takoví (a řekl bych že jich bude hodně), kteří by to sváděli na štěstí, náhodu apod.
    Nebo na výkon rozhodčího:-)...ale oni měli na konci opravdu smůlu:-)
    No jistě, jen co Ronalda vyřadim ze sestavy, už to tam sází, komediant nagelovanej... :-)
    Jé, Ronaldo dal tyčku. :-)
    ještě hattrick, to už bych s tím coachováním opravdu seknul :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. června 2012
    takže Portugalci. To budou klucí vopálený :)
    A nagelovaní...
    To bude hlavně souboj geláků Baroše a Ronalda :-)

EDIT: Dneska končím, už mě podbíhá i head :-)
  • upraveno 18. června 2012
    To bude hlavně souboj geláků Baroše a Ronalda :-)
    Určitě to bude ozdoba celého mistrovství.
    Možná se Bílek vytasí se znovuzrozeným Pepi Bicanem a přejedeme Portugalce jak parním válcem.
    Hmm, tak dneska píská rozhodčí Stark. Už vidím, jak tam na začátku řekne něco ve stylu: "Chci vidět férovou hru. Panna nebo orel? Podejte si ruce a winter is coming." :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. června 2012
    To má napsané na žluté kartě. Ať si to pěkně přečte ten komu ji ukáže.
    Jedno zatroubení = faul
    Dvě zatroubení = žlutá
    Tři zatroubení = červená
    Po třetím zatroubení vjede na hřiště takovej bílej pán. A je přejde chuť simulovat :D
  • upraveno 19. června 2012
    Smál jsem se účesům Ronalda, ale stokrát radši se budu koukat na jeho vlasy, než na ty nastřelený u Rooneyho :-)
    upraveno 19. června 2012
    Mno, a teď tou nastřelenou hlavou dokonce vstřelil gól. :-/
    upraveno 19. června 2012
    Grrr, teď teda Ukrajince vohulili naprosto nechutně, gól to byl naprosto evidentní, nevim proč o tom komentátoři vůbec diskutovali.
    príjemne prekvapili hrou, angličania vcelku tragédia. myslím, že taliani im naložia ak sa prudko nezlepšia...
    upraveno 19. června 2012
    Přeso budou Angláni jásat nad Rooneym
    no aby nakoniec nevykopli baloteliho z anglickej ligy ako kedysi šéf Fiorentiny toho korejčana, čo vyradil talianov v osemfinále MS.
    aj keď baloteli je teda fakt tip pre psychológa.
    sarven napsal(a):

príjemne prekvapili hrou, angličania vcelku tragédia. myslím, že taliani im naložia ak sa prudko nezlepšia...

Špageťáci ale taky nehrajou nějak zázračně...
    upraveno 19. června 2012
    To nemohli Švédi hrát takhle i v prvním zápase? Ach jo.
    Zlatana nemám rád, ale ten jeho gól byl asi zatím nejhezčí na turnaji.
  • upraveno 20. června 2012
    Špageťáci ale taky nehrajou nějak zázračně...
    Viděl jsem pouze dva jejich zápasy, ale zdáli se mi celkem dobří.

Navíc Itálie a Německo jsou pro mě typická turnajová mužstva. To se o anglánech říct nedá. Doufám, že se Italové budou stavět Baloteliho. Ten člověk mě baví:-))
    Navíc Itálie a Německo jsou pro mě typická turnajová mužstva. To se o anglánech říct nedá.
    Zajímavý, viděl jsem včera bohužel jen studio, ale tam se shodli, že angláni jsou letos úplně jiní než na předchozích turnajích, kde propadli. Nehrajou sice moc pěknej fotbal, ale prej maj vyloženě turnajové mužstvo, které to může dotáhnout hodně daleko. Tak teď těm expertům věřte :-) Já jim stejně pořád fandím asi nejvíc z těch evropských velikánů a to přesto že Lampard odpad.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. června 2012
    Alek napsal(a):

Navíc Itálie a Německo jsou pro mě typická turnajová mužstva. To se o anglánech říct nedá.
    Zajímavý, viděl jsem včera bohužel jen studio, ale tam se shodli, že angláni jsou letos úplně jiní než na předchozích turnajích, kde propadli. Nehrajou sice moc pěknej fotbal, ale prej maj vyloženě turnajové mužstvo, které to může dotáhnout hodně daleko. Tak teď těm expertům věřte :-) Já jim stejně pořád fandím asi nejvíc z těch evropských velikánů a to přesto že Lampard odpad.
    Jestli se nemýlím, tak tam letos není Beckham...:D (asi musel kluk jít fotit slipáče pro Armaniho)
    Tak teď těm expertům věřte
    Mně můžeš věřit:D

• upraveno 21. června 2012
    Montezuma3 napsal(a):

To nemohli Švédi hrát takhle i v prvním zápase? Ach jo.
    Zlatana nemám rád, ale ten jeho gól byl asi zatím nejhezčí na turnaji.

nedá se mluvit přímo o zklamání, ale pro mě jsou na letošním šampionátu největší mínus goly, viděl jsem snad jeden slušný gol ze střední vzdálenosti, jeden pořádný gol z přímáku plus ten zlatan..jinak nic víc (ale z 12 zápasů viděl jen 8)...jsem zvědav na klasický top ten po šamiponátu, zatím nemají moc z čeho vybírat..

pro porovnání (Roteiro :D)
    Top 10 goals EURO 2004
    Play off uvidím zo španielského hotela, som zvedavý na tie oslavy/smútky. Dnes sa vo veľkom venujú portugalsku a Cristianovi. Z cechov si vsimli iba cecha, na sekundu...
    Přál bych Čechům postoupit, ale ještě víc jsem si přál, abychom totálně vybouchli a to se stalo podnětem pro určitou katarzi českého národního týmu. Když už jsme ale postoupili ze skupiny, tak doufám, že budeme Portugalcům důstojným soupeřem. Přeci jen jsou, při vší úctě, trošku vyšší kvalita než Poláci a Řekové.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.