FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
18283858788150

Komentáře

• upraveno 18. května 2013
    Tak Švýcarsko-Švédsko, možná mě Sedinové překvapí, dneska tam drtili Finy solidně ale Švýcaři to je letos sakra kvalita, makají jak ty jejich hodinky a jsou multifunkční jak ty jejich nože. Krásně na sebe navazují, puky jim jdou na hole, vědí o sobě, když to posere jeden tak je tam hokejka dalšího. Parádně hrají. Kvalitní obrana, rychlej útok, sehranost a hlavně preciznost. Z nich by jsme si měli vzít příklad,takovej máme hrát hokej, ne ruskou silovou hru nebo zámořské parádičky a sólíčka přes celé kluziště.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. května 2013
    A fanoušci na tribunách zvoní jak ty jejich krávy.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 19. května 2013
    @Blackfish přesná definice :-D
    @Montezuma3 :-D :applause: si zabil :-D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Chmur
    třeba se kluci šetřili na olympiádu :-D :-?
  • Tak to je dobře:-) Přeci jen medaile z olympiády má větší cenu.
  • Myslím, že Švýcaři nepodlehnou spokojenosti, že mají stříbrnou jistou. Jedou na gigantické vlně euforie a to se počítá.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    No jo, máte koukat na kanoistiku :P.
    Češi získali 8 medailí (3 zlaté, 2 stříbrné a 3 bronzové) a Krisa našla nového favorita - Nora, který se při pětikiláku na obrátce prásknul, z vody vlezl do lodi a chtěl pokračovat dál, ale bohužel měl zaseklé kormidlo do lodi, takže mu to jelo jen doprava, tak musel vylézt, ale je to FRAJER!
  • @Krisa
    :-) Nějaký chlapy na vodě jsem dopoledne zahlídla. :-)
    @Vlcacka Ony měly být prý přímé přenosy na ČT 4/Sport/nebojaksetoteďjmenuje, ale Otto Černý tam klidně mohl fláknout záznam 2 roky starého českého poháru v pinčesu ;).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Byly.
    Tak uzávěrka vašich tipů.
    Kdo to bude dneska? SUI nebo SWE?

Já tipuji žluťáky.
  • Fandím Švédům. Tak lehce jim ten titul přece do klína spadnout nemůže, to by si ti Švýcaři měli uvědomit! :-)
  • @Chmur Tak to já se asi dívám jenom na samé nudné sporty - běžkování, tancování, atletika a někdy to vodaření (teď abych v tom neudělala chybu). A třeba parádičky jako kolektivní sporty nesnesu :-)
  • Švýcaři a basta.
    Já ráda sleduji fotbal, hokej, formule, rallye tenis jen když hraje naše repre, curling a občas dostihy. Basket ani golf či motorky mne nebaví.
    @Chmur Jop, souhlasím, že pro laika to je docela nuda. Přitom je to tak krásný sport...a pro ČR celkem úspěšný.
  • Mě baví "klasické" kolektivní sporty - fotbal, hokej, basket....Vyhrají Tři korunky...
  • Mě nevadí přímo ty sporty, ale ty děsný cavyky, co se okolo toho dělají. Kdo třeba takhle prožívá sportovní řezání dřeva nebo páku? No? :-)
  • Švýcaři by si to letos zasloužili nejvíc. Fandím jim.
    Tipuju Švédy, Švýcarům bych to celkem přála.
  • Hm, tak fakt hru nezměnili. :-D Ty Švédy fakt slušně škrtěj. :-D
  • @Lady_Seans
    Hele já taky nechápu že se ti líbí to co se ti líbí, ale je to tvoje věc. :-)
  • upraveno 19. května 2013
    @Montezuma3
    Mně se strašně líbí jak tam zuřivě šmrdlaj tu dráhu. :-)
    Ještě jsem zapomněla skoky na lyžích a i slalom, ty se mi taky moc líbí, to taky nepřepínám, když to chytím. Občas i boby. To mne fascinuje, jak se tam nasáčkuje tři až pět dospělých chlapů.
    A je vyrovnáno.

(Curling je bomba hra.)
  • upraveno 19. května 2013
    @Nevada

Jop. A ještě si to poserou oslabení na pět plus deset.
    Je to boží hra. Všeobecně mám radši zimní olympiádu než letní.

Edit: Aha, tak chválabohu jen na dvě.
    A otočeno

Já uvažuji, že bych si zašel curling zahrát. Tady v práglu je jediná aréna v republice.
  • @Montezuma3
    Někdy bych to chtěla vidět naživo.
  • @Lady_Seans A krasobruslení ne?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.