FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
18586889091150

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No toto, Ten Wimbledon sotva začal a už je to pěkný masakr!
  • upraveno 25. června 2013
    Hildegarda napsal(a):

Wimbledon 1. Kolo

Martin Kližan (SR) - Tomáš Berdych (ČR-7)
    Magdaléna Rybáriková (SR) - Barbora Záhlavová-Strýcová (ČR)
    Daniela Hantuchová (SR) - Klára Zakopalová (ČR-32)
    Jana Čepelová (SR) - Kristýna Plíšková (ČR)

Sakra. To tam ine narodnosti nehraju???

Tak 1:3 :-? . 2:2 by bolo fer...

Cetkovska porazila v druhém kole Wozniackou. 8-O
  • Sarapovova 8-O
  • A Federer to ma taktiez na hrane 8-O
    To preto, ze mu zakazali oblubene tenisky, sviniari! :evil:
    upraveno 26. června 2013
    Já to říkal. Masakr. Masakr na travičce zelený. Obě Marie vyřazené. Azarenková si zmrvila nohu. Jestli se teď ještě něco stane A. Radwańské, tak už to má Serena prakticky vyhrané a to jsme teprve v druhém kole. :roll:

U chlapů je to také vtipné. Nadal (5) vypadl v prvním kole a típek co ho porazil před druhým kolem odstoupil. Nejspíš se tak opil, že ani netrefil na kurt.

Reputaci už zachraňují jen dobré výsledky z doublů.
  • A je to tam, Feda je out :(
  • Kaslat na bicykle, ale ta Korzika...hmmmm...uz len kvoli tomu sa oplati pozerat Tour
    Raz, ked vyrastiem, tak tam pojdem na dovcu :)
  • Montezuma3 napsal(a):

... tak už to má Serena prakticky vyhrané ....

Nema, nema, nema :)
    Ak si nevidel ten zapas, mozes lutovat :)
    :-O Cože?
    Masakr na travičce pokračuje. Tak to je epické. Dobře Lisicki. Dobře ona. :applause:

Teď už je to jasně nalajnované. Finále Radwanska - Kvitova. A stejně bych si na to nevsadil. Wimbledonské temné síly jsou stále v pohybu.
  • @Montezuma3 Prosím tě, ty už radši nic netipuj nebo ve chvíli, kdy to napíšeš, uklouzne Kvitová ve vaně :other:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Už je to staré, ale stejně musím...

Sestry Williamsové sedí v šatně před začátkem tenisového zápasu. "Myslím si, že náš otec nám dává do jídla steroidy" Pronese Serena.
    "Proč si to myslíš?" Ptá se šokovaná Venus.
    "Víš, začínají mi růst chlupy na místech, kde jsem je předtím nikdy neměla."
    "To je hrozné, a kde například?"
    "Například na koulích..."
  • @Montezuma3 Monte, Monte, Monte :other:

"jasne nalajnovane"? Uz radsej netipuj ;)
    Já vím, podělal jsem to. Beru to na své triko.
    A slibuji, že až do konce turnaje sem nenapíši ani tečku. A už vůbec se nebudu vyjadřovat ke zdařenému průběhu dámské čtyřhry.

:-#
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Je to pozdě, ale přece - Diego, Diego, kluku jeden kudnatej, proč si nedal aspoň jednu z těch dvou penalt? :-(
    Wimbledon:
    8-O :-o :roll: :-k :oops: :wall: :spike:
  • No konecne vyhral Sagan :applause:
  • a fakt pekne to zašprintoval
  • Peter trhal asfalt. ;-)
    Nedovedu si představit, co by mohlo Froomovi zabránit v tom, aby vyhrál Tour. Možná útok mimozemšťanů. První horská etapa a je skoro rozhodnuto.
    Roman dobře, moc dobře. Škoda, že musel čekat na Contadora.
  • veru tak. mohol zabojovať o tretie miesto. Ale SKY je neskutočne silný. potom ako to odšlapali ešte aj druhé miesto pre domestika to je niečo
  • Frooma som tipovala od zaciatku na vitaza Tour. Dnes to bolo uzasne. 51 sekund! WTF?!
    Sagan 29 min po. Som sa zacala aj bat, ci stihne limit.
    Nelutujem, ze som neprepla na Wimbledon. Tam to bolo pre mna dost jasne, ziadna velka drama.
  • To je děs, člověk tu chvíli není a vůbec se tu neprobírá Wimbledon Přitom včerejší Djokovič a del Potro byl zápas který bych si dal klidně ze záznamu znova, dokonalost s pro mě docela těžko uvěřitelnym vítězem.
    @alek Jakto že ne? Se koukni na předchozí stránku.
  • no k tomu včerejšku nic :-)
  • alek napsal(a):

To je děs, člověk tu chvíli není a vůbec se tu neprobírá Wimbledon Přitom včerejší Djokovič a del Potro byl zápas který bych si dal klidně ze záznamu znova, dokonalost s pro mě docela těžko uvěřitelnym vítězem.

Skoda, ze to nebolo finale. To by bolo dostojne zakoncenie. Dnes to vyzera, ze Djokovic nevie najst spravny recept...
  • No ale ten posledny game stal za to :)
  • Já sice Tour nesleduju, ale co jsem koukal na profily 18. a 19. etapy, tak silně pochybuju, že by bylo cokoliv rozhodnuto. Kdo se nezotaví před tou 19kou, ten se nemusí ani vejít do limitu.. Včera mi to ukazoval kamarád a bolely mě nohy, jen když jsem to viděl na moňáku.
  • @Ugla Mozno mas pravdu, ale Froome je naozaj velmi dobry vo vrchoch. Ja mu verim presne tak ako Saganovi :)
  • upraveno 10. července 2013
    O tom, že to je dobrý vrchař, nepochybuju, ostatně nikdo jiný než vrchaři ani velký etapový závod vyhrát nemůže. Zatímco v rovinatých etapách může silná skupina při troše štěstí najet jednotky minut (když panuje neshoda v pelotonu), v horských pasážích jich létají desítky a tým tam nikoho nespasí - proti gravitaci bojuje každý především sám za sebe.

Ty dvě po sobě jdoucí etapy ukážou, co v jezdcích ještě zbývá. Pokud na někoho přijde krize (případně nečekaná forma :P), může se všechno změnit. Navíc předpokládám, že bude ještě jedna individuální časovka, kde se nějaká ta minuta dá rovněž dohnat/ztratit.
  • Bohužel, Froome je i vynikající časovkář. :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.