FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
To je škoda. Já teda nevím, jak je na tom věkově, jestli výpadek a úpadek bude jen dočasný nebo bohužel už stálý...
Jako nejsem žádná naivka a je mi jasné, že nějaké doplňky berou všichni (které ještě nejsou zakázané), ale ten počet chytaných je docela vysoký.
Teď jsem se musela smát, když komentátoři hovořili o nějakém běžci, který má 2 roky zákaz za doping, o kterém se zjistilo, že nemá žádné účinky (které si mysleli, že je má)...
Preto su mi vlastne najviac sympatickejsie sporty tie, z ktorych doping nekrici, alebo az tak velmi nepomaha - vyska a skok o zrdi. Na to sa aj dobre pozera. Skoda, ze to Bondarenko nezakoncil uspesnym pokusom.
(Já fandila Kanaďanovi)
Ony i některé běžkyně jsou nehorázně krásné - moje osobní favoritka je Allyson Felix, ta je z mého pohledu prostě nádherná.
Já radši Tenistky, Curlingářky, Házenkářky, Lukostřelkyně, dvě české beachvoleybalistky a tak nějak celkově zimní sporty. Tam se schovává dost pěkných holek, jen je problém, že pod těmi bundami a čepicemi nejsou pořádně vidět :D
Přijde mi to jako taková pohádka - nafoukaná krasotinka Allyson a veselá a pěkná holka Shelly-Ann a nakonec to dopadne tak, že zlato má ta správná a ta zlá si nakonec ještě rozbije frňák. Jo jsem hnusná, ale já mám pro Shelly-Ann hroznou slabost, ona je fakt božská a hlavně je mi sympatická, že je tak malinká :-)
Mimochodem, co říkáte na Jamajské štafety? Mě Shelly-Ann vytřela oči ještě víc než Bolt, ta měla takovou rezervu! :-)