FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
18788909293150

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Hildegarda Á, Charfreitag! Proto jsem nemohla vygůglit "Freitag SVK" :D
    To je škoda. Já teda nevím, jak je na tom věkově, jestli výpadek a úpadek bude jen dočasný nebo bohužel už stálý...
  • @Krisa On bol svojho casu na to zle aj dopingovo...vela z vrhacov ma s tym problem. Jedina, komu som ochotna verit ten nevinny usmev je ta Novozelandanka. Sympatacka. Ale kes si spomeniem na takeho Tichonova...
  • @Krisa Moja mylka - doping mal nastarosti iny slovensky vrhac Konopka. Libor je zatial cisty ako lalia.
    @Hildegarda Mě přijde docela děsivé, kolik atletů je už po 2 letém trestu a není jim ani 25.
    Jako nejsem žádná naivka a je mi jasné, že nějaké doplňky berou všichni (které ještě nejsou zakázané), ale ten počet chytaných je docela vysoký.
    Teď jsem se musela smát, když komentátoři hovořili o nějakém běžci, který má 2 roky zákaz za doping, o kterém se zjistilo, že nemá žádné účinky (které si mysleli, že je má)...
  • @Krisa Hej, je to smutne.
    Preto su mi vlastne najviac sympatickejsie sporty tie, z ktorych doping nekrici, alebo az tak velmi nepomaha - vyska a skok o zrdi. Na to sa aj dobre pozera. Skoda, ze to Bondarenko nezakoncil uspesnym pokusom.
  • Inak na zensky skok do vysky a zrd sa pozera aj chlapom velmi dobre :)
    Hildegarda napsal(a):

Inak na zensky skok do vysky a zrd sa pozera aj chlapom velmi dobre :)

=D To věřím.

(Já fandila Kanaďanovi)
  • @Hildegarda Myslím, že chlapi rádi koukají i na skok do dálky a trojskok :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hildegarda napsal(a):

@Krisa Hej, je to smutne.
    Preto su mi vlastne najviac sympatickejsie sporty tie, z ktorych doping nekrici, alebo az tak velmi nepomaha - vyska a skok o zrdi. Na to sa aj dobre pozera. Skoda, ze to Bondarenko nezakoncil uspesnym pokusom.

Kolektivní sporty
  • @Krisa Bondarenko ma na mna tiez trochu prilis velke ego, ale keby padol rekord, tak tlieskam a fandim. Ja som vzdy fandila Holmovi :)
  • @brbr Tam ale nie je tolko peknych arijskych dievcat a slovaniek. Teda podla mojho gusta :)
  • Jinak mne fascinuje ta rozmanitost postav u atletů/atletek. Jeden by řekl, že ve finále budou přibližně stejné typy, když jsou nejlepší v dané disciplíně a ono ne. U vrhacích disciplín, je to zvlášť markantní, např. u koulařek tam byly pěkné "almary" i téměř štíhlounké holky. Teď na steeplu byli první dva Keňani takové lehkonožky a třetímu Francouzovi byli tak po ramena. Nebo v nějakém běhu (asi 400) vyhrála úplně nejmenší z té finálové osmičky, atd.
    upraveno 15. srpna 2013
    @Hildegarda Jo, Stephan Holm, tomu jsem taky vždycky fandila - byl z nich nejmenší (i když proti "normálním" lidem to bude čahoun).

Ony i některé běžkyně jsou nehorázně krásné - moje osobní favoritka je Allyson Felix, ta je z mého pohledu prostě nádherná.
  • @Krisa Felix je fakt krasna, ma dokonale crty a este navyse je aj sympaticka.
    @Hildegarda Mně se strašně líbí její zuby :)
  • @Krisa zuby mi ani nespominaj, za chvilu ma caka odstranovanie kamena a zase budem krvacat ako prasa. V tomto mi Felix nie je sympaticka ani trochu :)
    Běžkyně mají moc vyběhané... tělo :-D
  • @Montezuma3 Takze tie vyskarky? ;)
    Žádnou výškařku, která mi utkvěla v paměti si nevybavuji.
    Já radši Tenistky, Curlingářky, Házenkářky, Lukostřelkyně, dvě české beachvoleybalistky a tak nějak celkově zimní sporty. Tam se schovává dost pěkných holek, jen je problém, že pod těmi bundami a čepicemi nejsou pořádně vidět :D
  • upraveno 16. srpna 2013
    Neeeeeee!!!! Allyson!!!!!!
  • Já se tak strašně ráda dívám na atletiku a zrovna si na mistrovství odjedu na nějaký ometání hrobů :wall: Ale dneska jsem si užila svoje krásné chvíle u televize a jsem asi strašně zlá, ale té manekýně Felixové jsem to docela i přála.
    Přijde mi to jako taková pohádka - nafoukaná krasotinka Allyson a veselá a pěkná holka Shelly-Ann a nakonec to dopadne tak, že zlato má ta správná a ta zlá si nakonec ještě rozbije frňák. Jo jsem hnusná, ale já mám pro Shelly-Ann hroznou slabost, ona je fakt božská a hlavně je mi sympatická, že je tak malinká :-)
  • Konecne vidim Kenana, co hadze ostepom. Tak to ma predsa byt :)
  • @Hildegarda Ale ten Rusák ho v poslední sérii přehodil. Hanba mu! Ale Vízězslav Veselý je Veselý Vítěz, to mám radost :-D
  • @Lady_Seans No to my nemame este ziadne zlato ani striebro nie na tychto ms, ale v celej historii ms :(
  • @Hildegarda Já bych vám, brachům Slovákům, hrozně ráda fandila, ale za celé ms jsem ani jednoho neregistrovala. Já stejně fandím slovanům (kromě Rusů kromě Školinové) a Keňanům a taky zrovna tomu, kdo se mi zazdává. Koho máte za nadějný atlety?
  • @Lady_Seans Nejake mlade talenty sa tam mihli, ale ci nadejne, to sa este ukaze. Mozno si vsak pamatas Martinu Hrasnovu. Tento rok nepostupila ani do finale :(
  • @Hildegarda Bohužel nepamatám. V čem závodí?
  • @Lady_Seans Kladivo, je aj v historickych tabulkach na poprednych miestach. Avsak po materskej sa jej akosi nedari...
  • @Hildegarda Jednou jsi dole a jednou nahoře... Tak snad příště se jí zadaří :-)

Mimochodem, co říkáte na Jamajské štafety? Mě Shelly-Ann vytřela oči ještě víc než Bolt, ta měla takovou rezervu! :-)
  • @Lady_Seans dnes sme boli na navsteva, takze som prisla o cely posledny den :(. Stafety mi ani nespominaj!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.