Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1102103105107108172

Komentáře

• @M1on si zahraj i když je pravda že dneska to moc lidí už asi nepaří
  • @DanielSvatoš Nemám, a tohle hraje docela dost lidí :-)
  • @M1on já teď hraju Crusader Kings II a musím říct že lepší "simulátor" vládnutí jsem jěště neviděl :) hral jsi ? nebo někdo jiný ?
  • @DanielSvatoš možná zkusim až budu mít čas
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @svatos Bez češtiny ani prdek. Když jsem se jí konečně dočkal, tak mi nešla rozchodit. GoT mod také ne. A navíc se mi to tenkrát dost sekalo. Tak jsem na to hodil bobek.

Ale teď když mám novou mašinu... :-k
  • Taže si to asi nezahraju, když tak posloucham tady @Montezuma3
  • Crusader Kings II jsem si nedávno koupil, ale zatím jsem tomu nevěnoval moc času, takže se v tom moc nevyznám :D
  • A co taková Europa Universalis IV?
  • @Everett_Young Není to náhodou pokračovatel Crusader Kings II? Myslím, že to vydával také paradox. Vzhledem k paradoxu bych řekl, že to bude vylepšený CK
  • upraveno 27. května 2014
    @Montezuma3 já to rozchodil v pohodě a GoT mod mi fungoval a musím říct že se mi povedl s Tywinem docela pěkný kousek protže jsem začínal když Robert rebeloval a já se k němu hned připojil a stihnul jsem zachranit Lyannu a vrátit ji a pak jsem taky zabil všechny až na Viseryse a toho jsem oženil s Cersie a nechal ho na železném trůnu a všichni spokojený+ Jaime odešel z gardy takže byl následníkem :D vlastně jsem to okočíroval lépe než Tywin :D
    EU4 je jako CK2, jen z nověšího období. S kámošem jsme hráli EU3. On za Francii, já za Rakousko-Uhersko. Uzavřeli jsme spojenectví a pokusili jsme se ovládnout celou Evropu. To byly jatka! Odolala jen Británie, Rusko a zatraceně mocní Osmané. Nakonec nás položila ekonomika. Ta inflace!
    @Everett_Young Já jsem četl, že Europa Universalis IV je to strašně obtížná.
  • Vylepšená lokalizace Warthunderu :-)
  • Mam dotaz když je tedkon Open beta ground forces, až bude ostrej provoz tak bude wipe nebo jak?
  • @M1on Ne nebude. Dnes byla nahrána česká lokalizace která se dělala ještě v době CBT proto tam bliká ta cedule. Kdyby byl wipe, mohly by ti dovolit kupovat věci za peníze, popřípadě by ti je museli kompenzovat.
  • prosím vás doporučte mi nějakou pěknou strategickou hru ale ne tabulky jako CK2 spíš něco jako total war ale ne total war :)
  • @DanielSvatoš Settlers alebo Cultures :)
  • díky...Settlers jsem nějaké hrál ale nevim jakej díl, možna trojku jestli teda nějaká byla a to Civilization vypadá zajímavě takže díky
    @DanielSvatoš

pro zajímavost hudba z Civilizace se nahrávala u nás :-)
    A sežeň si edici se všemi datadisky
  • @M1on jj ted jsem koukal na videa se všemi frakcemi co tam jsou, myslím to diplomatické okno a moc se mi to líbilo
  • @Montezuma3 hele co jsi to pařil že sis vysloužil tu přezdívku Montezuma ?
    @DanielSvatoš AOE II Montezuma z Civ V s tim nemá nic společnýho. =D
    Vůdcové jsou fajn. U mě to obvykle končí, že nevim za koho hrát. =D
    Nejdál jsem se dostal s náhodným vůdcem (vyšla mi Korea) do moderní doby po první světový nebo tak nějak.
    Lákají mě Američani, Britové a Japonci.
    @DanielSvatoš přesně jak napsal M1on. Je to z dob AOE II. Ale v Civ5 byl Montezuma první, za koho jsem to rozjel :D
    Nejradši ale asi stejně hraji za Kateřinu. Ruská megalomanie mě baví :-)

@M1on To jsi to ještě ani jednou nedohrál? To já už zkoušel i maratón. To je teprve žůžo ;-)
    @M1on já vím že to nebyla Civilizace :) ale AoE II je taky supr to jsem pařil ve škole když jsem doprogramoval :D jinak jsme na chatě dávali LANku AoE III a to bylo taky zajímavé protože jsme na tu chatu jeli se spolužákama s plánem se učit na maturu ale nějak jsme vzali i alkohol a už se to vezlo :D ale tam aztékové nebyli jen možná v tom rozšíření
  • Já nerad v civilizaci vybírám národy, hraju vždycky random. (Kdyby někdo měl zájem můžeme zahrát.)
    upraveno 27. května 2014
    @DanielSvatoš Jo, ve trojce jsou taky. V prvním rozšíření. Druhém je pak ještě Asie. Tam mě nejvíce bavilo hrát za Japonce a samozřejmě za Aztéky :-)

@M1on Největší hardcore: Maratón. Mapa světa XXL. 22 civilizací. 42 městských států. Hrál jsem za Dánsko a po nějakém 800stém tahu, kdy jsem se s velkou slávou dopracoval do renesance mi hra začala padat, a tak jsem to ani nedohrál :D
  • @Montezuma3 No to já taky nastavuju na max :D sice potom dlouho čekam, než na mě přijde řada. =D

@Gorgloj přes origo ?
  • @M1on Mám origo na steamu, ale nemám GaK a BNW dlc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.