Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1104105107109110172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak jsem se také pustil do WT
    Tanky mě nějak nejdou. Tak raději létám. Ale lodě mě budou asi bavit nejvíc. (jestli se jich dočkám)

Ale nějak se nevyznám v té munici. Na co je která dobrá. Hlavně nevím jaký je rozdíl mezi Trasovacím a Přepadovým nábojem, a k čemu je který dobrý. Jediné co vím je, že to jinak vypadá a má to jinou barvu :D
  • @Montezuma3 V přepadových nábojích chybí trasovací složka a nejsou vidět (ani pro tebe ani pro nepřítele) takže ty sice blbě vidíš kam to létá, ale nepřítel o tobě neví, dokud není pozdě (tedy za předpokladu že nehraješ tu debilní arkádu, tam je to úplně jedno). Také záleží na složení munice (AP; I; HE atd...) protože každá složka způsobuje něco jiného. AP - průbojná; I - zápalná; T - trasovací; HE - vysoce explozivní.... Takže ono hodně záleží na tom, proti čemu létáš.
    Aha, přepadové nejsou vidět. To mi nedošlo.
    A jsou náboje, které účinně škodí i tankům a bunkrům? Nebo na to jsou jen pumy?
  • Tak nový Wolf Among Us sklamal. Ani WD nebolo moc dobré, snaď to znamená že Telltale hodilo svojich top scenáristov na GoT.
  • @Montezuma3 Náboje proti pozemním cílům, ale u většiny strojů je nemá cenu používat u ráže 12.7mm a menší. Třeba IL-2 byl určen k likvidaci pozemních jednotek a jeho náboje jsou účinné, stejně tak náboje do JU-87. Ale ničit tanky třeba s Lagem nebo Spitfirem je k ničemu.
  • @Montezuma3 jmeno
    Na lodě se taky těšim i když se obávím že too bude vypadat následovně: dvě řady lodí se k sobě natočí rovnoběžně a budou po sobě tupě střílet.

Nevíte jestli budou ponorky?
    @M1on Montezuma3

Doufám, že ponorky budou. V Battlestations Pacific mě to s ponorkama bavilo nejvíc.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @JoeGyry Na ten ich GoT som celkom zabudol. Vie sao tom niečo viac?
  • @Gepeto snad jen to že to bude ze světa serialu a ne knih
  • @Gepeto možná nás překvalí na E3
  • upraveno 30. května 2014
    Jsem zvědavej co z tohohle vypadne
    http://www.dailymotion.com/video/x1xmsyp_videogames
  • @DanielSvatoš yup seriál, pomáha im nejaký chlapík ktorý pomáha aj so seriálom.

Možno to bude ešte z obdobia keď Róbert žil (niečo ako ta FB hra) alebo možno pôjdeme ešte viac do minulosti keď vládli Targovia? Alebo možno Robertova rebélia, kto vie.
    WT: Koukám, už je možné hrát tanky a letadla kombinovaně.
  • upraveno 30. května 2014
    Kamarát rozbieha stránku...a myslím že ako stvorená pre vás:
    Arts of Gamers

• Monte: nejak takhle? kill =D
    @Athal Mno, když ztratím na zemi trpělivost, popadnu střemhlavý bombardér a zkusím tam udělat ze vzduchu trochu terno. Připadám si nějak podobně. Okolo bojiště je spousta protileteckých děl, takže přelety nad bojištěm jsou dost o hubu.
  • @Montezuma3 přesně tak :twisted: a jak to že nereaguješ na zprávy :-k ?
    @M1on Co? Kde? Buď jsem slepí, nebo mi nic nepřišlo.
  • upraveno 31. května 2014
    @Montezuma3 Prostě ve hře nereaguješ už zase. :-?
    @M1on Není na to žádné upozornění, takže ani nevím, že mi někdo píše. Zkoušel jsem ti psát taky, ale uživatel M1on nejsi ty co?
  • Dohrál jsem Dishonored, jede i přes požadavky Vista/7 i pod XP. Skvělé zážitek, jak kdybych příběhově hrál film, dobře zpracovaný, zajímavá grafika a prostředí (steampunkově laděno). A fakt mám po titulcích pocit jak kdybych přišel z kina ;)
  • @Blackfish To já taky, ale z průměrnýho filmu.
    upraveno 2. června 2014
    @Blackfish Dobrá je prý jen první polovina.

Myslím, že dobrý zážitek může být i hrát Metro LL. Jen si to já sám moc zahrát nemůžu, protože bych se u toho asi posral. Úplně toho Stéru chápu.
  • Jako já to hrál fakt na styl thiefa. Fakt bych tomu dal tak 9/10. Příběh se dal předvídat ale to město bylo skvělý. Skoro nikoho jsem nezabil, pár lidí jsem byl nucen uspat ale jinak jsem se plížil. Fakt mě to chytlo.
  • @Blackfish Myslíš na styl blink,blink, blink
  • Jj ta hra bola strašne jednoduchá ako píše M1on stačilo sa blinkovať. Všetky misie mi prišli rovnaké, málo zbraní, príbeh neviem posúdiť kedže ma to nebavilo a vypol som to po pár hodinách.
  • upraveno 3. června 2014
    Barrack Obama se při návštěvě Polska zmínil o tom, že mu při minulé návštěvě premiér Tusk daroval hru Zaklínač 2, která "oslovila fanoušky po celém světě ... a je skvělým příkladem významu Polska v nové globální ekonomice." To je milé, nemyslíte?

ukradeno z games.cz
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.