Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1106107109111112172

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Velbloud Já elfy ráda celkově, kdekoli (i ve Warcraftu, všemožnách knihách). V Zaklínači mi bylo líto všech "nelidských" ras. Jsem cíťa :P
  • @Velbloud Je jich více, ale nejdál ve vývoji je tenhle Clash of kings (nevím jestli nemyslíš jiný). Hrál jsem ho, je docela propracovaný. Pokud si ho nehrál tak doporučuji, minimálně za vyzkoušení stojí ;)
  • @Gorgloj : Zábava na dlouhé zimní večery. V tomhle vedru radši nohy do bazénu...
    @Krisa : Já taky. :-)
  • ja teda hral jen jedničku, na tu mi komp stačil, dohral jsem ji 2x vždy za neutrála, jen s malými rozdíly jako nechat žít Adu atd ... rozehrál bych to klidně i po 3. ale ta hra je až moc jednoduchá :-( na max obtížnost mi to nedelalo problem a to jsem se ani moc nedopoval lektvarama. Je škoda že ty souboje vypadaly tak uchvatně a přitom vždy trvali max pár vteřin :-? jinak plánuju new komp za měsíc či dva, tak koupim rovnou dělo které zchroupne i třetí díl, Danceuv hlas mne opravdu navnadil
  • @Marek: Jo kvůli třetímu dílu mě to asi čeká taky. Bohužel mám dilema, PS4 se mi kupovat nechce, protože nesnáším ovládání na gamepadu, pro stolní počítač nemám využití a notebook, který to utáhne... Asi budu muset našetřit na Dell Alienware.
  • Na hrej.cz jsem se dočetl že:

Telltale slibují, že o hře podle Hry o trůny se rozhovoří až na konci léta. E3 bude patřit Tales from the Borderland.
  • upraveno 9. června 2014
    E3 gameplay ze Zaklínače nic moc. Nejde z toho nic vyvodit, až na tu nahuštěnou krajinu, která se mi nelíbí. Ale co, alespoň se nebude dlouho pochodovat.

Novej AC ve Francii má zajímavé prostředí.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    konecne mam Panther (War Thunder)
  • @Edem Dobrá práce, ale počkej až tě nějakej dobrák v T-34 vypne na ránu do munice (je hodně citlivá) to budeš zuřit :-D
    @Everett_Young na instant killi od superov som si za ten cas uz zvykol. Hlavne je, ze sa sem tam podaria aj mne.
    @Everett_Young@M1on nestava sa vam, ze sem tam vam WT sekne a to tak, ze vobec nejde pouzit ziadny prikaz z klavestnice a jedine co pomoze je restart???
  • @Edem Tohle se stává když dojde RAM (kolik máš RAMku) nebo když to soudruzi přeženou s vodkou a pak blbnou se servery.
    @Everett_Young aha asi mas pravdu, lebo robi to hlavne v nacitavacich pasazas. ale RAM mam asi 4G DDR3 (myslim)
  • @Edem A s pamětí grafiky jsi na tom jak? (i když to by spíš nenahodilo textury nebo by to vyplivlo red screen)
    upraveno 10. června 2014
    @Everett_Young myslim, ze to je 128MB.
    Everett_Young napsal(a):

@Edem Dobrá práce, ale počkej až tě nějakej dobrák v T-34 vypne na ránu do munice (je hodně citlivá) to budeš zuřit :-D

myslis, ze pomoze ked nebudem nosit plny sklad munucie ??
  • Mě se líbí bový prostředí far cry 4 i když jsem ještě ani nehrál 3 =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @JoeGyry Takže sa to nebude volať The White Flag? =D
  • @Gepeto nn Assassins creed Les Misérables
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak jsem mrknul na kopec trailerů z E3.
    Witcher má dobrou hudbu.
    Far Cry 4 - pěkná krajinka, ale to co se tam děje, to je teda pořádný úlet.
    AC Unity - Lorde z HG a pěkný obrázky z romantické Paříže. Jen se obávám, že to bude jen tupé: "Jdi tam a pozabíjej všechny!" Podporování rebelů, likvidace smetánky a to ještě k tomu v co-op (to byla letos na E3 snad každá druhá hra)
    Destiny - V tom traileru mluví Peter, hej?
    Dead Island 2 - Tohle je z E3 asi nejvtipnější trailer :-)
    Let it Die - Tenhle je zase nejhorší
    Nejlepší trailer a nejlákavější hra je pro mne The Division
    Nejvíce se ale stejně těším na další Laru :-)
  • upraveno 10. června 2014
    @Montezuma3

Witcher ano má dobrou hudbu a tím to končí, protože ukázka byla o ničem.
    Far Cry 4 ano pěkná krajina, jen mám strach, že to bude 3 v jiným kabátě
    AC Unity Pěkné prostředí, ale pořád nevíme, jak je to s tim coopem, styly misí, příběh?
    Destiny ano mluví tam Peter. Problém týhle hry je, že je strašně nezajímavá, nic mě na ní neláká.
    plošinovky Ori, Inside vypadají víc zajímavě, než Destiny.
    Rainbow Six Siege vypadá líp než hardline, jenže to nepočítá s lidskou demencí.
    Teďkon Bethesda oznámila DOOMa jdu se kouknout.
  • The Division vypadá hodně dobře, ale mě se líbí víc krajinka ve Far Cry, bohužel to bude na Far Cry asi tak všechno.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    M1on napsal(a):

@Montezuma3
    plošinovky Ori, Inside vypadají víc zajímavě, než Destiny.

Tak to každopádně. Já Destiny zmínil jen kvůli Tyrionovi :-)
    Ty plošinovky vypadají dost dobře. Ori jako od tvůrců Child of Light a Inside jako od tvůrců Limbo. Doufám že jsou obě na PC.
  • a viděli jste další gameplay ze Zaklínače ? Novigrad vypadá naprosto luxusně jinak se mi líbilo ještě The Division a AC Unity taky
  • AC Unity vyzerá ako každé iné AC...dookola 3 výpady mečom. Jedine ten coop môže byť sranda.
  • Zaklínači bych klidně odpustil, že bude soubojový systém vypadat stejně jako ve dvojce. To je hra, kterou budu hrát kvůli atmosféře a contentu a primárně ne proto, aby se rozplýval nad neotřelými mechanikami. U nového AC je to trochu něco jiného. Uznávám, že z traileru atmosféra dýchá (Paříž a revoluce je super), ale jak jsme viděli v AC 3 dobré prostředí při absenci obsahu je při opakování stále toho stejného dokola trochu málo.
  • upraveno 12. června 2014
    @DanielSvatoš Se divim, že prezentaci pro novináře nechali zveřejnit pro veřejnost.
  • cože ? jako celou ? 45 minut ? to jsem neviděl pošli odkaz :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.