Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
tady jsem našel nejaká řešení, jenže hru přes steam nemam (což mi znemožnilo hrát i GoT mod) a ted se sere i normální hra, mam chut se na to vykašlat
@Paxter Redwyne to určitě ano, jen bych musel stahnout nejakou tu verzi kterou nemam, nebo to nejak depatchnout což neumim
Nebo už jste si kartičky vytiskli a nastříhali sami?
Nádherné změny jsou vidět!!!!!!!! Tvůrci přidali do hry Jiné, takže se ve scénáři Feast for Crows můžete připojit k Jonu Sněhovi ve válce o Úsvit :twisted:
Další změnou je Válka pěti králů, scénář Clash of Kings se posunul do doby až po Renlyho smrti, Margaery už je s Joffreym a vaše armáda je připravena vyrazit napochod směrem k Černovodému proudu. Nutno říct, že potěší, že má Stannis novou vlaječku ctící jeho standardy v knize.
Největší náhul ovšem je vidět v módu Feast for Crows. Ohrožují vás Jiní, Roose Bolton, Lannisterové a Aegon, každý chybný krok vás stojí vítězství. Vraždit pomocí stínů už není, tak jednoduché. A když už se vám konečně podaří získat trůn, hra vás vrhne do další války, aby jste si ho udrželi :twisted:
A co si budeme nalhávat, paringy jsou neomezenou škálou různých zvrácených kombinací
To je prostě naprosto mistrovské dílo.
:twisted:
Navíc si Stannis pořídil nového domacího mazlíčka
Určitě budu informovat o novinkách v dalších scénářích a v hraní za ostatní postavy, každopádně vřele doporučuji, po seriálu mi tohle neskutečně spravilo naládu a otevřelo nové prostory mým fantaziím :applause:
A jinak, už někdo paříte H7?
Dire Wolf - Silverback
Nejvíc se nabízí Zlovlk ale místo toho se přišlo s překladem: Krutý vlk - Stříbrohřbet a nakonec po vydání hry na člověka vybafne: Pravlk - Alfa samec
Komu blbnutí s lodičkami v ACIV připadalo plytké a arkádové a Age of sail, nebo Empire Total War zase moc neovladalené, tohle by mohl být konečně první slušný simulátor plachetnic od dob Cutthroats. navalaction.com/#ageofsail.