Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
HELL YEAH! :dance:
Jo a Ori and the Will of the Wisps je úplně božskej.
Samozřejmě rok 900, za Boleslava. Provdávám a žením jak blázen, pak jsem zkusil zkusmo vyhlásit válku Slezsku. Bohužel mi potom vyhlásilo válku nějak moc lidí, jinak si nedovedu vysvětlit ty obří armády co na mě skočily. Nehledě na to, že moji vyżenění spojenci byli naprosto neschopní a buď neposlali nic nebo směšně málo.
Každopádně mě to moc baví, i když občas netuším která bije.
Nějaké tipy od zdejších masterů?
když chceš krást okolní území tak je dobré mít nějaky nárok
svatou válku vyhlašovat jen když víš, že pohany přejedeš i když se spojí
K velikosti tvé armády a posil od spojenců - množství vojáků, které dostaneš závisí na vztahu tvého panovníka a jeho poddaných. Pokud tě nemají rádi, protože jsi incestní kanibal a vrah, tak ti nic nepošlou - a to stejné platí i u tvých spojenců. Pokud ho jeho poddaní nenávidí, tak nemá k dispozici velké množství jednotek které by ti mohl poslat. V případě rebelie nebo války na jeho území pak pochopitelně raději používá armádu na řešení svých problémů a pomoc ti opět nepřijde.
A ještě jedna poznámka. V případě spojenectví vzniklého manželstvím se vyplatí utvořit alianci se spojenci. Pokud ti spojenec nepošle pomoc, tak přijde o velké množství prestiže - a proto většinou přispěchá :)
Dotaz mám zatím jen jeden. Lze nějak získat víc území najednou, nebo jen to kde válčí?
https://www.facebook.com/playstation/videos/253239179286365
A kecám vlastně... pak jsem ještě úplnou náhodou získala půlku Skandinávie, protože můj orknejský vazal byl zvolen švédským králem a mým poddaným nějak prostě zůstal. :dance:
Ty diplomatické cesty prostě byly vždycky rychlejší, ale záměrně se mi to nikdy takhle hezky nepovedlo. Já jsem měla jednu dobu opačný problém, králové se mi dožívali tak vysokého věku, že jejich potomci nastupovali na trůn až po padesátce, a tak jsem nemohla moc kecat do vývoje té další generace...
Každopádně se v tom začínám orinetovat, rád bych zkusil ICEFIRE mod. Nejaky tipy kde a jak to nainstalovat slušně a jednoduše? Jsem celkem počítačový negramot. :-k
i když sem Jeyne zavrhl a k Rudé svatbě nedojde, všechno se to nějak rychle bortí, nemám šanci to všechno ubránit
plus mě štve že državy Zimohradu a jeho zemská pohotovost je směšně malá
Nejvíc mi je líto, že jsem hru na steamu nestihnul včas vrátit a požádat o cashback... Aneb když jsem ještě před třemi dny hrál KOTOR2 a i ten mě po letech bavil víc..
A já myslel, že je to takový fajn mix Dark Souls, God of War a Uncharted v kulisách Star Wars. Jako milovník žánru metroidvanií a zároveň jako nefanoušek SW, byla právě hratelnost to jediné co mě na té hře lákalo. Růžový světelný meč, na zádech roztomilý robůtek, občas rozkrájet nějakou tu vesmírnou žábu nebo stormtroopera, a mezi tím přetrpět ten nevýrazný příběh o hledání síly, nebo jakéhosi prastarého tentononc. Ale nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem se podíval na Let's play a bylo to :D No každopádně se pracuje na pokračování, takže úspěch to asi mělo.
Příběhově mi vadí kolik ještě vytvoří Jediů, kteří přežili čistku. Začne to být trapný, že jich je tolik a nikdy se nepotkali a ani o sobě nevěděli :D
A s tím gameplay jsi to vyřešil dobře. Ono tím jak je to hra pro děti (i pro děti) tak tam toho krájení (byť růžovým) mečem není. Většinou jsi explicitně mohl překrojit jen droida nebo nějakýho žabomutanta. Protože překrajování stormtrooperů není úplně v duchu Disney :D
Jo jo, sladká melodie, sladký text, usněte, poddejte se... než vám dojde, že ta hra je o parazitech ovládajících mysl. Jo a taky je tam postava, která je a elf/upír/rogue a chová se jako kombinace Toma Ellise z Lucifera, Lestata z Interview s upírem a rozmazleného dítěte :D
A ta postava o které píšeš je drow. Takže něco jako temný elf.