Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Hráč: "Parto, všimli jste si těch mrtvých zvířat s prokousnutým krkem kolem v posledních pár dnech? Myslím, že poblíž je upír."
Astarion (s červenýma očima a tesáky): "Proboha nestraš, kde?"
Když mu jdeš říct "dobrou noc" jako poslednímu z tábora:
Když mu zakážeš krmit se na myslících tvorech:
Když s ním flirtuješ:
A jak zdraví tvojí postavičku, když si s ním začneš romanci:
Jestli ten dabér takhle umí mluvit v reálu, tak se snad nevyhrabe z hromady kalhotek :D
Tady je cover, kde ta holka zpívá jako siréna. Nebo jako parazit, co máš v hlavě a snaží se tě utišit, zatímco přebírá kontrolu.
No a trochu spoilerů.
No, na to se podívám, starý Řím mi nechodí na současném stroji a dvojka mě nějak ukrutně nebavila. Snad tam bude i Barbarian invasion, bránit Řím proti vpádu hord a likvidovat křesťany byla moje oblíbená zábava :) (a hlavně to byla suverénně nejtěžší kampaň co jsem kdy v total waru hrál).
Za remaster Medieval II bych se ale taky nezlobil.
jo a jestli máte původní Rome zakoupený na Steamu tak máte 50% slevu na remaster
take tie vacsie studija az prilis doja tieto starsie tituly.
Obecně proti tomu ohlížení nic nemám, když je poptávka. Herní průmysl je na rozdíl od toho studiového filmového ještě dostatečně kreativní, aby lidi zásoboval originálním materiálem. Dneska už mnohdy nabízí nejen herní, ale i lepší vizuální a narativní zážitek než filmy. V téhle době mě ostatně občas napadá, že lituju, že nemám slušný komp, gameři se teď mají nejlíp.
Speciálně Blizzard s jejich přístupem nemíním jakkoliv podporovat. Mám originálky SC-BW, D1, D2, jejichž hraním jsem strávil tisíce hodin času. D2 obsahuje přes 100 reportovaných bugů, z nichž většina je ve hře oněch 20 let, ačkoliv jejich odstranění (až na pár výjimek) je práce na pár hodin práce, které tomu nehodlali a nehodlají věnovat.
Hlavním smyslem patchů (záplat) je právě odstraňování chyb. Což v podání Blizzardu znamená:
1. kašleme na to, případně řekneme, že je to tak naschvál (oldschool MS přístup)
2. pokud je to fakt problém (věci schopné zabít postavu na 1 ránu apod.), tak příslušný skill odstraníme ze hry, případně damage přenásobíme redukčním faktorem. Hlavně nepřemýšlet, co je špatně s herním modelem, že produkuje podobné anomálie.
3. nakonec přidáme několik nových runewordů (s absurdním poměrem výkon/cena), ať plebs neremcá. Co na tom, že tím devalvujeme herní ekonomiku a činíme většinu stávajících předmětů druhořadými až bezcennými, hlavně že jsou vidět pořádně velká čísla.
https://store.steampowered.com/app/1021100/Aircraft_Carrier_Survival/
by se ti mohlo líbit, ještě to nevyšlo ale můžeš zkusit demo/prolog