Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
12122242627172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. listopadu 2011
    - heh, ještě pár takových videí a začnu to hrát taky :D
  • upraveno 21. listopadu 2011
    Párek vtipných videí ze Skyrimu. :-D

1) Nová móda
    2) Vtipné bugy :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. listopadu 2011
    Já jsem asi ten největší lempl ve Skyrimu - nemůžu se dostat na setkání s Šedovousy (nebo jak se jmenují) v questu o Řevu (po zabití prvního draka). Je to na hoře poblíž tábora označeného medvědí tlapkou, ale prostě tam nemůžu dojet...už se z toho asi zblázním. Kudy jste tam jeli? To mám za to, že nejdřív dělám vedlejší úkoly a pak až hlavní linii :(
  • upraveno 21. listopadu 2011
    Použij kouzlo jasnozření ne ? :-)
  • upraveno 22. listopadu 2011
    Krisa Po schodech po úbočí hory, začínají u vesnice Aivarstead (teď nevím, jak se jmenuje v češtině, ale je to zhruba na východ od té hory, na které sídlí "vousáči". Také je to prakticky přímo na západ od Riftenu.
    Krisa: Treba sa dotrepať do Ivarovho dvora a potom celkom dlho schodami nahor
    Taky se víc bunckám po světě než plním hlavní linii. Jak vidím ty hory, tak jsem se nechala dovézt do města povozem. :-)
    A kůň je ho houby, když chci po cestě sbírat kytky a kožešiny. Naštěstí ty vzdálenosti nejsou tak strašné, jak to na mapě vypadá.
    Já jsem hned zkraje hry prolezl celou mapu, všude jsem objevil strategické lokace, a teď když mě někdo někam pošle, tak se prostě přesunu k nějaké mnou objevené lokaci v jeho blízkosti a ten kousek už dojdu. Koně nemám, protože mi často umírali a hlavně mě štvala ta jejich bojovnost. :-)
    upraveno 22. listopadu 2011
    Dík, už jsem se na ty schody dostala, ale že mě to stálo nervů :))). Koně jsou celkem drsňáci, jednou se mi zatoulal, když jsem si vyřizovala účty s nějakým padouchem a on mezitím vybil jejich tábor, je to frajer :)
    Olorin: Tie bugy, nasmial som sa riadne :))
    Olorin napsal(a):

Já jsem hned zkraje hry prolezl celou mapu, všude jsem objevil strategické lokace, a teď když mě někdo někam pošle, tak se prostě přesunu k nějaké mnou objevené lokaci v jeho blízkosti a ten kousek už dojdu. Koně nemám, protože mi často umírali a hlavně mě štvala ta jejich bojovnost. :-)

To já né... Já ještě neviděl 5 z 9 měst protože si to chci užívat kousek po kousíčku :-D

Krisa: S kouzlem Jasnozření, který má každý to snad jednodušší být nemůže ta navigace!!!! .... :D

úžasný video... BTW nevěděl jsem že jdou lovit ptáci...
    No musím říct, že mě Skyrim příjemně překvapil. Nějak jsem tušil, že to bude jen trochu graficky vylepšený oblivion, ale to jsem se teda pletl. Ano, grafické vylepšení tam je, a narozdíl od ostatních si myslím, že pořádně velké. Oblivion byl sice pěkný, ale byl takový nedetailní, mrtvý, prádný, nevím jak to popsat. Skyrim mi připadá mnohem reálnější, detailnější, živější, opravdu perfektní.
    Co se týče hratelnosti jsem nadšen. Spousta zajímavých sidequestů, skvěle udělané dungeony a lokace, často velmi originální a neopakující se. Systém rukou , potažmo celý boj je rovněž hodně zábavný a povedený. Potěšila mě rozvinutá kovařina a vše kolem toho. Vylepšený systém ubytování.
    Ačkoliv mám nahránu už spoustu hodin, v hlavní linii jsem v podstatě na začátku (u Greybeards - nevím jak to přeložili do češtiny, asi šedobradí, nebo vousáči nebo tak něco :-D), protože člověk má pořád co dělat, plnil jsem spoustu sidequestů, a hlavni linii se vždy snažím procházet pomalu když má člověk tu možnost.

Jinak i když ještě nevyšel slíbený editor pro skyrim tak jakou předchozích dílů, už tak vyšly tisíce modů a uprav a hlavně oprav věcí, které bethesda udělala špatně a mnohé jsou opravdu povedené a stojí za to. (Opravy stínů, vyhlazení a opravení obličejů, které měli podivné kostičky na nosech a bradách., kvalitnější textury různých věcí, možnost zobrazit si na tom kompasu nahoře jen to co člověk chce, atd atd atd)
    Já si třeba ještě stáhnul fajn mod, který zvýrazní v dolech ty žíly různých kovů, protože v originále měly některé špatnou nereálnou barvu a byly mnohdy k nerozeznání od okolních skal.
    BTW nechápu, jak se spousta lidí dokáže během chvilky dostat na uroveň smithingu (kování, kovářství) na 100. Já mám odehráno už spoustu hodin, nabráno spoustu všemožných kovů, pořád kovám, vylepšuju, a stěží jsem se dostal na nějakou uroveň 40 v kování :-D
    Skyrim mi připadá mnohem reálnější, detailnější, živější, opravdu perfektní.
    Ta reálnost je fakt super. Třeba když člověk přijde k nějakému panovníkovi a on řekne "neruš, máme poradu". Tak člověk musí počkat, až dokecají, a pak může řešit svoje věci.
    Nebo přijdu do jednoho města, tam probíhá poprava a půlka města na ni čumí. Žádná animace, hráč se může účastnit nebo nemusí, záleží na něm.
    Nebo když strážce Bílého průsmyku ti oznámí že musejí zabezpečit město proti drakům a to tak že udělají velké zásoby vody :-D S toho nemůžu už hodně dlouho...
    Taky jsou dobré ty průpovídky NPC postav, které potkáváš - jen mě trochu vyvedlo z míry, že mě stráže občas chválí za to, že nepoužívám obouruční zbraně, že to taky nemají rády, ale přitom jim na zádech visí obouruční kladivo. :-) A taky, když si mohou stráže všimnout, že se promenáduju v dračím brnění, tak by si toho mohlo všimnout i to dítě, co si mě pořád plete s nějakým kuchařem, či co (v Dračí síni na Bílém průsmyku) ! :-)

Expendable Ohledně smithingu Ti poradím jediné - vyráběj železné dýky jako o život! :-)
    Olorin: JJ a hele dej si Sheogoretha... Bezvadný keci :-D
    No mě zase snad každý s kým chci mluvit nebo na koho narazím, pořád mele něco o tom, abych si dával pozor na ten oheň, ať nikomu neublížím :-D Nevím jestli je to tím, že mám luk, který střílí ohnivé šípy (respektive způsobuje poranění ohněm při zásahu) :-D každopádně mě to pomalu začíná lézt na nervy :-D
    To nic. Mně zase každej vykládá, že už slyšel o mých vychloubačných řečech, přitom nevím, že bych se někde vychloubal - naopak, na to že jsem asi jediná naděje Skyrimu na záchranu před draky, tak v rozhovorech se snažím vystupovat pokorně. :-)
    upraveno 23. listopadu 2011
    Já si díky Skyrimu připadám jako děsnej hajzl - jsem lidožroutskej vlkodlak, kterej okrádá a zabíjí lidi...:)
  • upraveno 24. listopadu 2011
    Skyrim je sadistická hra, která nutí děti trhat motýlům křidélka. :-)
    Jinak včera mi to poprvé vytuhlo v 19. levelu. Ale tak natvrdo, že se mi nechtěl vypnout komp ani přes power tlačítko.

A ještě dotaz: dá se nějak zjistit, co mám na sobě za prokletí a nemoce? Nakazila jsem se od upíra a kromě toho, že to napíše, že ve dne jsem marná, nikde ve statusech není o upírství ani zmínka.
    Ben Nevis: pokud je to jak v oblivionu, tak se upirstvi projevi az za chvili. Budes chvili marna, bude ti chvili blbe, a pak najednou zacnes chtit krev:)
    hele nevíte kde bych mohl stáhnout ten ICEFIRE mod na medieval 2 ?
    Krev? Pomoooc, v batohu mám pytel brambor, pytel rajčat, dokonce ani brandy tam není, že bych si namíchala Bloody Mary. :-)
    Ben Nevis: Když mrkneš na kouzla (P) tak úplně dole jsou Active Effects, tam jsou jak název napovídá všechny momentálně na tebe působící efekty (od lektvarů, požehnaní, od kouzelných zbraní, od nemocí atd)
    Když chytíš Vapirismus, inkubační doba je 3 dny, pokud do tří dnů stihneš vypít lektar Vylečení nemoci (cure disease) tak se vyléčíš. Pokud ne, a už si skutečně upír, tak se musíš nejdříve postarat o to, aby si neměla příznaky z nedostatku krve. (Takže buď vysát nějakého banditu, nebo se v noci připlížit i ve městě k někomu do jeho chajdy za pomocí nového kouzla, které se objeví upírum, které tě maskuje lépe než běžné krytí a toho rovněž vysát. Jakmile se napiješ a zbavíš dočasně příznaků, takže na tebe lidi neutočí při prvním pohledu na tebe, musíš promluvit s nějakým hospodským (jakýmkoliv) a zeptat se ho na drby a řekne ti, že ve městě Morthal je mág, který se o upíry zajímá. Za ním zajdi a pak už tě to povede.
    (Pokud to co píšu nebylo zbytečné, protože chceš být upírkou :-D )
    Expendable: určitě to zbytečné není, protože mě nenapadlo, že na ten vampirismus stačí cure disease. Ještě jsem chtěla vyzkoušet kostel, ale mezitím mi to vytuhlo, tak jsem šla spát. :-)
    Kariéra upírky se neslučuje s hrdinkou, co zachraňuje svět. Stačí že ta moje postava je špinavá, jako kdyby se válela někde v prachu a přitom se i koupe zásadně v brnění. :-)
    Thule: dík
    hele a na to potřebuješ ten datadisk kindoms?
    Ben Nevis: Takova vseznala a nezna Vampire Hunter D?:)
    Aqwarty: Nezná ("Nevíš nic, Ben Nevis"), budeš muset vysvětlit souvislost.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.