Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
12223252728172

Komentáře

• upraveno 24. listopadu 2011
    Vampire Hunter D je kladny hrdina, co zachranuje svet a je to Vampyr. To, abys nemela spatny pocit, ze nemuzes zachranovat svet jako vampejrka:)
    Skvelý filmik. Ale poupravil by som Aqwartyho, on nie je vampir, ale dhampir.
    Musím si to někdy pustit, ale nestíhám všechny ty hry, filmy a seriály. Hodnocení vypadalo dobře a anime šlo prozatím mimo mě.
    Salát: jj, máš to tam hned v první větě napsaný:
    Westeros: Total War is a modification for Medieval 2 Total War: Kingdoms
    Hele, jak je na tom SKyrim s narocnosti? Sam tyhle otazky nesnasim, ale moc rad bych si ho zahral a nejsem si jist, jestli to vubec ma slysl kupovat. A stahovat se mi 4gb zbuhdarma nechce. Mam notes, Dual Core, 2.3ghz. Hacek je, ze ma jen integrovanou grafiku. Kdybych mel soudit ja, ani bych se neptal:) Ale nadeje umira posledni a treba z vas vypadne, ze je to skvele optimalizovany:-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 24. listopadu 2011
    já mám jen integrovanou ATI radeon 4200 - 512mb a rozchodim to na střední detaili bez lagů. mimochodem procesor AMD Athon dvoujádrák 2.9 GHZ/jádro a 2gb ddr3 Ram
    tak pamet me netrapi, 3Gb ddr3, ale ta grafika ano. Mam integrovanou intelackou GMA 4500M. Coz teda neni NIC MOC :-) Ale Everett mi dal nadeji. Tak ja to snad zkusim. Nerad bych dalsi krabici do police:)
    Ono hlavne je tam hlavne kopec možností zmeny detailov. Myslím, že pri rapídnom znížení by to mal rozchodiť aj 5-6 rokov starý stroj. :)
    Arutha: No, muj notysek je sice jen rok starej, ale s grafikou je na tom lip u muj desktop, kteryj by mohl vypravet jak to bylo s tim Jeruzalemem tenkrat:) Ale diky hosi, zkusim to:)
  • upraveno 25. listopadu 2011
    aqwarty, tiez to idem risknut, lebo tato reklamna kampan co tu bezi, to sa neda vydrzat :)
    Aqwarty: Tak si nejdřív stáhni warez verzy ať vidíš jestli ti to vůbec pude a pak podle toho si to kup, ne?
    Thule: To samozrejme udelam, jen jsem to nechtel rict takhle na plnou hubu:) Ale pred tim jsem nechtel tahat 4 gb soubor bez alespon nejake nadeje. Pro mne to znamena dost dlouhou dobu:-)
    Hela a maj verzi pro Mac? Taky jste mě nahlodali :-)
    Aqwarty: Určitě to rozchodí snad každý, ty nároky skyrimu jsou překvapivě docela nízké. Myslím, že by si to možná mohl rozjet i na střední detaily, když se vypne pár věciček. A už vyšel i malý mod, jenž se dělal i pro oblivion před pár lety, který sníží detaily a textury ještě o kousek více než je možné na nízké detaily. Takže s tímto už to rozjede myslím úplně každý.
    Expendable: Skvele! Diky. Takze uz vim, co budu delat v sobotu:-)
    Alek: Rekl bych, ze Skyrim vznikl jen na pocitace ;-)
    haha :-) já mam samo na macu i pinďouse, ale jen virtuálně a HOMAM 6 jsem tam bohužel nerozjel...
    Mám drobnou otázku. Nevíte, čím to může být, že mám Y-ovou osu (nahoru-dolů) mnohem méně citlivou než X-ovou?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. listopadu 2011
    Haha, já už od včerejška hraji. Seděl jsem u toho do čtyř do rána. :D Ale na mém notebooku se mi to lehce seká a to jedu na Low a nejmenší možné rozlišení. :D
    Já jsem tu osu Y nezkoušel a ta X-ková stojí taky pěkně za prd. Něco nade mnou letí, a já než se podívám tak je to fuč.
    Co znamená to oko při plížení? (Ctrl) To znamená že někoho vidím já, nebo že někdo vidí mě?
    A za co vůbec hrajete? Já za severskou zlodějku a sypu do nepřátel mraky šípů.
    Oko znamená, že tě někdo vidí.

Jinak teď hraju za norda, válečníka se specializací na boj s jednoruční sekerou a štítem, a mistrem kovářem. :-) Teď se snažím zkompletovat všechny "Řevy", než vyrazím skoncovat s Alduinem Požíračem světů! Hohoho! :-))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já jsem nordka, bojovnice - těžká zbroj + velký meč. Dodělávám Temné bratrstvo (právě řeším šaška) a chystám se vrhnout na luštění svitku na draka a osvobození Skyrimu. A jsem kovářský tragéd :)
    Já jsem Nord Válečník. Používám obou ruční válečné kladivo a těžkou zbroj. Co se týče magie jsem naprosto mimo. Nepoužíval jsem jí moc ani v Morrovnidu. Kování taky mizerné a poradí mi někdo jak si můžu koupit dům? Mám level 20 a do teď jsem na to nepřišel. Stahuji češtinu a věřím, že s ní budu úspěšnější.
    Ja mám norda, válečníka s dvoma jednoručními zbraňami behajúceho po krajine preskúmavajúc dungeony... ale už pôjdem na hlavnú líniu pomaly. Mágia v pase, alchymília je praktikovaná štýlom narvem tam hocijaké kombinácie a uvidím aké dostanem výsledky, kovanie celkom ujde zlepšujem sa, to iste platí aj o páčení zámkov
  • upraveno 26. listopadu 2011
    Taky taky Nord (překvapivě) Lučišník, Dualista(meč a tesák) zloděj, Slavík, Cechmistr zlodějů, Zeman Bílého průsmyku, hrdý vlastník domu v Bílém průsmyku, pokořitel šesti draků, několika Draugerských pánů a dodatečně alchymista... Sběratel knih, z nich tak 85 % nečetl :-D

Everett Young: Po splnění úkolů pro Jarla nebo pro jeho pravou ruku ti nabídnou bydlení a zároveň i občanství....

Po druhé si dám kouzelníka a až tam jako správný študák budu číst knížky. Strašně mne zajímá jestli se dozvím co se stalo se Septimy (Oblivion jsem nedohrál takže nvm jak dopadl), ale druhou hru si dám asi až vyjdou všechny dlc :-)
    upraveno 26. listopadu 2011
    Nečekaně všichni za Nordy :D
    upraveno 26. listopadu 2011
    Já budu druhou hru hrát nečekaně za ještěrky.
    Amaroun Odpovědi hledej v knize The Oblivion Crisis (v češtině to bude něco se Zapomněním). :-)

Montezuma3 No, úplně poprvé jsem to měl rozehrané za dunmera (temného elfa), což je taková moje tradice už od dob Morrowindu, ale asi po pěti hodinách mi hra spadla a z neznámého důvodu mi přestali fungovat všechny savy, tak jsem začal nanovo a s nordem, který se do reálií hry hodí myslím víc. :-)
    je tam možnost si nějak nastavit předměty na (třeba) čísla na klávesnici? Myslím tím, že když třeba zmáčknu jedničku tak si vyndám meč co tam budu mít připravený, nebo dvojku kde budu mít luk, trojku léčící lektvary atd. V manuálu psali že by to mělo jít, ale už nenapsali jak to nastavit.
    Teď nemyslím to dát si věci do oblíbených pod klávesu "Q". To znám, ale je to pomalý.
    Díky.
    Jinak hraju taky za norda který je tak trochu všechno. Používám jak obouruční zbraně tak i jednoruční v kombinaci s kouzlem. Zabývám se jak očarováváním předmětů, alchymií tak i kovářstvým. Jen do tý zlodějiny jsem ještě nějak neprokouknul.
    A kdo už je z vás taky v chomoutu? Jsem se těšil, že budu plnit manželské povinnosti a ono nic. :-))
    Když zapneš tabulku s oblíbenými a zaměříš kurzorem na nějakou položku, tak zmáčkni nějaké číslo a to se přidělí k té položce. Pak stačí mačkat klávesy s čísly a nemusíš to hledat v oblíbených. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.