Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Westeros: Total War is a modification for Medieval 2 Total War: Kingdoms
Já jsem tu osu Y nezkoušel a ta X-ková stojí taky pěkně za prd. Něco nade mnou letí, a já než se podívám tak je to fuč.
A za co vůbec hrajete? Já za severskou zlodějku a sypu do nepřátel mraky šípů.
Jinak teď hraju za norda, válečníka se specializací na boj s jednoruční sekerou a štítem, a mistrem kovářem. :-) Teď se snažím zkompletovat všechny "Řevy", než vyrazím skoncovat s Alduinem Požíračem světů! Hohoho! :-))
Everett Young: Po splnění úkolů pro Jarla nebo pro jeho pravou ruku ti nabídnou bydlení a zároveň i občanství....
Po druhé si dám kouzelníka a až tam jako správný študák budu číst knížky. Strašně mne zajímá jestli se dozvím co se stalo se Septimy (Oblivion jsem nedohrál takže nvm jak dopadl), ale druhou hru si dám asi až vyjdou všechny dlc :-)
Montezuma3 No, úplně poprvé jsem to měl rozehrané za dunmera (temného elfa), což je taková moje tradice už od dob Morrowindu, ale asi po pěti hodinách mi hra spadla a z neznámého důvodu mi přestali fungovat všechny savy, tak jsem začal nanovo a s nordem, který se do reálií hry hodí myslím víc. :-)
Teď nemyslím to dát si věci do oblíbených pod klávesu "Q". To znám, ale je to pomalý.
Díky.
Jinak hraju taky za norda který je tak trochu všechno. Používám jak obouruční zbraně tak i jednoruční v kombinaci s kouzlem. Zabývám se jak očarováváním předmětů, alchymií tak i kovářstvým. Jen do tý zlodějiny jsem ještě nějak neprokouknul.
A kdo už je z vás taky v chomoutu? Jsem se těšil, že budu plnit manželské povinnosti a ono nic. :-))