Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Asi zabudla, ze ten iba pred ocami Berlusconiho vypitval uplne zdrave zvieratko :)
Každopádně chudáci sloni. Nejsme pro utracování kvůli každé pitomosti, ale někdy je to lepší, než aby zvíře trpělo, když už se nedá nic dělat (ani léčit, ani zmírnit důsledky, ani zmírnit bolest).
Dufam, ze ten vyraz pocujem naposledy...
Muž tolerantní k ženským - hm - nákupům, chápavý k vypovídání se (ne takový ten muž "mluv se mnou jen když chceš problém vyřešit") a velmi nakloněný k výměně sexuálních rolí :)
Štve mě že ve Vědmákovy 2, když se přidám na stranu Scoiatel (a jsem za to rád, jediná věc co mě by mě táhla k Henseltovy do tábora je Vernon Roche a jeho vojáci, ale toho přebíjí Yarpen Zigrin, Zoltan Chivay, Sheldon Skaggs a atmosféra Vergenu.) tak nemám moc šanci ovlivnit závěrečnou situaci, je to past vedle pasti. To co se tam na konci uděje je vyložená sviňárna a zaklínač má svázané ruce, v knize na Thannedu zatopil svým rozhodnutím všem. Jak to tak bývá tak se na vrchol dostanou ty největší svině jako Henselt a lidi co by mohli něco udělat jsou odpraveni ze hry (Triss, Natalis, Saskia etc.) Nedá se dohrát neutrálně, tady totiž žádná neutralita není, a nejde hrát ani proti straně kterou nemáš rád, jen jako součást děje, Geralt už v jedničce a v knihách působí jako kámen hození do mechanismu a může něco měnit. Tady mi přišlo že jak jsem se rozhodl jak chtěl tak to bylo špatně, zkusím importovat save z 1 kde jsem udělal pár lepších rozhodnutí (nezabil jsem Strigu třeba) a uvidím jak se to projeví později.
Kdo jste dohráli Vědmáka Dva jak jste naložily s dějem ve třetí kapitole? (Větší spoilery) Já osobně:
Sheala de Tancarville -
Letho -
Saskia -
Triss -
Nejraději bych zabil toho velvyslance Nilfgaardu, zachránil draka a zbavil ho toho ovládání Eilhart, zachránil Triss a s Rochem dosadil na trůn Temerie Addu nebo Anais. Ale jak v životě, nejde udělat to co člověk chce. Uvidíme trojku, válka s Nilfgaardem bude peklo pro zaklínače, už tím jednou prošel a teď jde na druhou stranu fronty znova. Čekám reference a možná navštívíme i Brokilon, nějaké cesty s trpaslíky jak v knize. To putování v knize patří k mým nejoblíbenějším částem, Upír, Milwa, Cahir, Marigold, a pak trpaslíci. Určitě to budou chtít napodobit.
Je to náročné na grafiku alebo výkon počítača? Je to náročnejšie, menej náročné alebo rovnako približne náročné ako The Sims 3 alebo World of WarCraft? Teda čo sa týka požiadavkov počítača?
čo sa týka príbehu, nespoznáš postavy, ktoré by si z kníh poznal ale myslím že to bolo robené tak aby si to užili aj ľudia ktorí knihy nečítali.
Ono celý príbeh je urobený tak že Geralt si nepamätá na to čo sa stalo, a hra nijak nespoileruje knihy (aspoň myslím)