Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
14142444647172

Komentáře

• upraveno 21. ledna 2013
    já stčil hrocha ke lvovi a lev kaput
  • To mi pripomenulo vcerajsii clanok o Bardotke. V nejakej zoo vo Fr idu utratit 2 slony trpiace tuberou. Rozhorcena dama vyhlasila, ze ma chut prestahovat sa kvoli tomu do Ruska, lebo Putin by to nikdy neurobil :)
    Asi zabudla, ze ten iba pred ocami Berlusconiho vypitval uplne zdrave zvieratko :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Hildegarda napsal(a):

To mi pripomenulo vcerajsii clanok o Bardotke. V nejakej zoo vo Fr idu utratit 2 slony trpiace tuberou. Rozhorcena dama vyhlasila, ze ma chut prestahovat sa kvoli tomu do Ruska, lebo Putin by to nikdy neurobil :)
    Asi zabudla, ze ten iba pred ocami Berlusconiho vypitval uplne zdrave zvieratko :)

WTF? Tím jako myslí, že Francouzský prezident (na rozdíl od Putina) půjde do ZOO a ty slony vlastnoručně picne?
  • @Krisa Nastastie neviem, co si take blondinky myslia :)
    Hildegarda napsal(a):

@Krisa Nastastie neviem, co si take blondinky myslia :)

Ach tak, já myslela, že to v tom články bylo trochu rozvedené.
    Každopádně chudáci sloni. Nejsme pro utracování kvůli každé pitomosti, ale někdy je to lepší, než aby zvíře trpělo, když už se nedá nic dělat (ani léčit, ani zmírnit důsledky, ani zmírnit bolest).
  • @Krisa Presna citacia chyba, ale je tam veta: "Dodala, že ruský prezident Putin má zvieratá rád, že jeho srdce bije aj pre nemé tváre." :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Ona je jeho velká obdivovatelka no. Možná některý ženský potřebujou zas něco jinýho namísto univerzálního politicky korektního euromuže (třeba to obnáší bič, ale aspoň je to zas něco jinýho) :)
    Hildegarda napsal(a):

@Krisa Presna citacia chyba, ale je tam veta: "Dodala, že ruský prezident Putin má zvieratá rád, že jeho srdce bije aj pre nemé tváre." :)

Ach tak, to má svoji logiku :twisted:
  • JoeGyry napsal(a):

Neviem či tu sú nejaký fanúšici série Total War, ale dajú sa stiahnuť mody na tú hru a zahrať si napr Blackfyre rebelion, je to v celku zaujímavé :)

já jsem fanoušek série Total War a teď netrpělivě očekávám Rome 2 a Westeros mod pro Medieval 2
  • @flanker.27 To co je univerzalny politicky korektny euromuz? 8-O
    Dufam, ze ten vyraz pocujem naposledy...
  • Westeros mod pro medieval 2 už je, mám ho v pc. Rome 2 vypadá parádně :) Kriso taky bych se měl učit na angličtinu a prokládám to hraním :D jde to i najednou :) Jinak by měla vidět sbírků trofejí Putina :D ten člověk už prý střelil kde co :D
    @Blackfish No tak ty můžeš mít výmluvu, že se tam mluví anglicky, což znamená, že se v podstatě učíš. Jenže mě tahle výmluva nevyjde (musím se učit nějaký hrůzy, kterým nerozumím, vůbec mě nezajímají a nikdy je nechci dělat - čti Drobné podnikání a Projektové řízení a dotační management). A od rána se k tomu snažím dokopat...a NIC :spike:
    @Hildegarda Doufat na to máš právo. Je to muž-kamarádka :)
  • @flanker.27 Fuuuuu, uz som sa zlakla, ze nieco take existuje :)
  • @Krisa drobne podnikáni.. zoo tycoon
    @Gardien Kéž by
    @Hildegarda No já věřím, že se na něj už zpracovává příslušná směrnice :)
    Muž tolerantní k ženským - hm - nákupům, chápavý k vypovídání se (ne takový ten muž "mluv se mnou jen když chceš problém vyřešit") a velmi nakloněný k výměně sexuálních rolí :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 22. ledna 2013
    @svoa00
    No tohle je topic :D Vzhledem k mojemu chudáčkovi notebookovi nové hry příliš hrát nemůžu, takže zmíním svojí milovanou klasiku - Warcraft III (v dětství jsem hrála i dvojku), Age of empires II, Starcraft, Diablo 1 a 2, Rollercoaster tycoon... Ano, jsem rozený stratég. Ale ve chvíli nudy se možná pokusím rozchodit Zaklínače :-k
    Pod toto se chci podepsat! A dodávám ještě AoE II. !!!!!!!! :D
  • Dneska mi přišlo 13 dota 2 gift. kdo chce Dotu 2 tak ať napíše steam účet
  • Blackfish napsal(a):

Westeros mod pro medieval 2 už je, mám ho v pc. Rome 2 vypadá parádně :) Kriso taky bych se měl učit na angličtinu a prokládám to hraním :D jde to i najednou :) Jinak by měla vidět sbírků trofejí Putina :D ten člověk už prý střelil kde co :D

sice je ale je to jenom verze 0.5 a teď pracujou na jednotkách a a hradech aby to vypadalo mnohem lépe
  • @M1on tys musel byt moc hodný chlapec
  • upraveno 22. ledna 2013
    1. Pozor par spoileru na postavy ze hry, ale o nic vás to nepřipraví :)

Štve mě že ve Vědmákovy 2, když se přidám na stranu Scoiatel (a jsem za to rád, jediná věc co mě by mě táhla k Henseltovy do tábora je Vernon Roche a jeho vojáci, ale toho přebíjí Yarpen Zigrin, Zoltan Chivay, Sheldon Skaggs a atmosféra Vergenu.) tak nemám moc šanci ovlivnit závěrečnou situaci, je to past vedle pasti. To co se tam na konci uděje je vyložená sviňárna a zaklínač má svázané ruce, v knize na Thannedu zatopil svým rozhodnutím všem. Jak to tak bývá tak se na vrchol dostanou ty největší svině jako Henselt a lidi co by mohli něco udělat jsou odpraveni ze hry (Triss, Natalis, Saskia etc.) Nedá se dohrát neutrálně, tady totiž žádná neutralita není, a nejde hrát ani proti straně kterou nemáš rád, jen jako součást děje, Geralt už v jedničce a v knihách působí jako kámen hození do mechanismu a může něco měnit. Tady mi přišlo že jak jsem se rozhodl jak chtěl tak to bylo špatně, zkusím importovat save z 1 kde jsem udělal pár lepších rozhodnutí (nezabil jsem Strigu třeba) a uvidím jak se to projeví později.

Kdo jste dohráli Vědmáka Dva jak jste naložily s dějem ve třetí kapitole? (Větší spoilery) Já osobně:

Sheala de Tancarville -
    propuštěna, nejsem krutý abych ji nechal roztrhat i když krutost asi byla i to že jsem ji nechal jít a věděl že na ni jednou dojde.

Letho -
    popil jsem s ním, pokecal a nechal ho jít. Není to nepřítel a nikdy ve hře nebyl.

Saskia -
    šel jsem s Iorvethem a Filippou Eilhart pro dýku, která ji odstraní kletbu a snažil se to nějak ovlivnit, nepovedlo se. Takže dračice žije.

Triss -
    zachránil Letho a na konci jsme s Iorvethem a Triss odešli. Docela mě štvalo že jsem se nemohl vypořádat s více Nilfgaardčiky a zabít toho velvyslance. Doufal jsem že se mi dostane do rukou.

Nejraději bych zabil toho velvyslance Nilfgaardu, zachránil draka a zbavil ho toho ovládání Eilhart, zachránil Triss a s Rochem dosadil na trůn Temerie Addu nebo Anais. Ale jak v životě, nejde udělat to co člověk chce. Uvidíme trojku, válka s Nilfgaardem bude peklo pro zaklínače, už tím jednou prošel a teď jde na druhou stranu fronty znova. Čekám reference a možná navštívíme i Brokilon, nějaké cesty s trpaslíky jak v knize. To putování v knize patří k mým nejoblíbenějším částem, Upír, Milwa, Cahir, Marigold, a pak trpaslíci. Určitě to budou chtít napodobit.
    @Gardien no oni to posílaj všem takový množství
  • Blackfish napsal(a):

1. Pozor par spoileru na postavy ze hry, ale o nic vás to nepřipraví :)

Štve mě že ve Vědmákovy 2, když se přidám na stranu Scoiatel (a jsem za to rád, jediná věc co mě by mě táhla k Henseltovy do tábora je Vernon Roche a jeho vojáci, ale toho přebíjí Yarpen Zigrin, Zoltan Chivay, Sheldon Skaggs a atmosféra Vergenu.) tak nemám moc šanci ovlivnit závěrečnou situaci, je to past vedle pasti. To co se tam na konci uděje je vyložená sviňárna a zaklínač má svázané ruce, v knize na Thannedu zatopil svým rozhodnutím všem. Jak to tak bývá tak se na vrchol dostanou ty největší svině jako Henselt a lidi co by mohli něco udělat jsou odpraveni ze hry (Triss, Natalis, Saskia etc.) Nedá se dohrát neutrálně, tady totiž žádná neutralita není, a nejde hrát ani proti straně kterou nemáš rád, jen jako součást děje, Geralt už v jedničce a v knihách působí jako kámen hození do mechanismu a může něco měnit. Tady mi přišlo že jak jsem se rozhodl jak chtěl tak to bylo špatně, zkusím importovat save z 1 kde jsem udělal pár lepších rozhodnutí (nezabil jsem Strigu třeba) a uvidím jak se to projeví později.

Kdo jste dohráli Vědmáka Dva jak jste naložily s dějem ve třetí kapitole? (Větší spoilery) Já osobně:

Sheala de Tancarville -

propuštěna, nejsem krutý abych ji nechal roztrhat i když krutost asi byla i to že jsem ji nechal jít a věděl že na ni jednou dojde.

Letho -
    popil jsem s ním, pokecal a nechal ho jít. Není to nepřítel a nikdy ve hře nebyl.

Saskia -
    šel jsem s Iorvethem a Filippou Eilhart pro dýku, která ji odstraní kletbu a snažil se to nějak ovlivnit, nepovedlo se. Takže dračice žije.

Triss -
    zachránil Letho a na konci jsme s Iorvethem a Triss odešli. Docela mě štvalo že jsem se nemohl vypořádat s více Nilfgaardčiky a zabít toho velvyslance. Doufal jsem že se mi dostane do rukou.

Nejraději bych zabil toho velvyslance Nilfgaardu, zachránil draka a zbavil ho toho ovládání Eilhart, zachránil Triss a s Rochem dosadil na trůn Temerie Addu nebo Anais. Ale jak v životě, nejde udělat to co člověk chce. Uvidíme trojku, válka s Nilfgaardem bude peklo pro zaklínače, už tím jednou prošel a teď jde na druhou stranu fronty znova. Čekám reference a možná navštívíme i Brokilon, nějaké cesty s trpaslíky jak v knize. To putování v knize patří k mým nejoblíbenějším částem, Upír, Milwa, Cahir, Marigold, a pak trpaslíci. Určitě to budou chtít napodobit.
    Já jsem zvolil Vernona takže jsem ve třetí kapitole šel zachránit Anais a dal jí Natalisovi (chtěl jsem aby Temerie zůstala samostatná) a Letha jsem taky nechal jít ale Shealu jsem nechal rozprsknout :) jo a taky jsem nenechal zabít Henselta(na konci druhé) i když je to s*áč.Takže proti Nilfgaardu stojí tři celekem stabilní státy.Aedirn holt nemá dědice protože ten princ žemřel na to bitevním poli ale alspoň jsem si od něm vzal pěkný meč :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    čo je to za hra Vědmákovy? Akože Zaklínač alebo čo? Podľa opisu to vyzerá tak, že celá hra je meneá a ovplyvňovaná rozhodnutiami hráča, čo sa mi páči :O
  • jo je to Zaklínač 2
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Je možné hrať Zaklínača 2 bez znalosti príbehu, bez čítania kníh a hrania Zaklínača jednotky? Bez toho, aby som o niečo prišiel?
    Je to náročné na grafiku alebo výkon počítača? Je to náročnejšie, menej náročné alebo rovnako približne náročné ako The Sims 3 alebo World of WarCraft? Teda čo sa týka požiadavkov počítača?
  • nároky

čo sa týka príbehu, nespoznáš postavy, ktoré by si z kníh poznal ale myslím že to bolo robené tak aby si to užili aj ľudia ktorí knihy nečítali.
    Ono celý príbeh je urobený tak že Geralt si nepamätá na to čo sa stalo, a hra nijak nespoileruje knihy (aspoň myslím)
    No právě svatos, když hraješ s Vernonem na písečku Henselta tak je to ve třetí politicky výhodnější, máš větší možnost manévrování, a Roche je sympatak. S Iorvethem jsem šel kvuli atmosfeře do Vergenu a trpaslíci jsou nejlepší no :( Těžko tohle řešit. Ve Vergenu je ten princ pěkná namyšlená svině a na konci se nechá korunovat na krále, a nejhorší naněm je že ve Vergenu nepomůže s obranou ani prd brání ji jen nelidé, zaklínač a sedláci. Temerii si rozdělí Radovid a Henselt. Radovid udělá ovšem řádná jatka na konci, teď nevím jestli to udělal i s Rochem když jsem šel. Ovšem Dolina Pontaru je samostatný stát se Saskii v čele. Tak nevím co je lepší. Když jsem hral poprve a teď jak si to rozjedu asi pujdu s Rochem ale rve mi to vlasy utočit na město kde jsou Yarpen, Zoltan a Skaggs a hafo dobrejch trpaslíků a lidí a elfů. Geralt by na něco takové nikdy nepřistoupil, stejně jako jsem nepřistoupil na hon na nelidi ve Flotsamu. Ovšem je tam víc ruznych koncu a tak se budu snažit ten kterej mě nejvic vyhovuje a ten si uložím na později :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.