Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
14041434546172

Komentáře

• V té dvojce to rozhodování sakra těžké to je pravda. V jedničce jsem dohrál buď neutrál nebo veverky, protože řád byla banda haj*líků ale dvojka byla uplně jiná. A být neutrální už nešlo.
  • Já taky Vernona...je to prostě frajer a ten elf mi byl nesympatickej a to jak se tam lidi chovaj k elfům mi přijde takové "lidské"
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    DanielSvatoš napsal(a):

jak se tam lidi chovaj k elfům mi přijde takové "lidské"

No právě :(

• já elfy taky moc nemusím :D
  • upraveno 17. ledna 2013
    Mám na tu válku názor takovej že jsem četl knihy a souhlasím s knižním Yarpenem Zigrinem. Ale teď nemám knihy po ruce abych ho mohl citovat.
    Já elfy ráda, dost mě s nima spojuje - mají dlouhé vlasy a nepracujou :)
  • já se přiznám že jsem knížky nečetl ale asi proto je to udělaný tak že si Geralt na nic napamatuje a proto si hry užije i ten co to nečetl
  • upraveno 17. ledna 2013
    Mě jsou ve všem fantasy nejblíž trpaslíci, náturou, názory, humorem, skoro vším tedy.

Yarpen Zigrin a Zoltan Chivay v Zaklínači.
    Gotrek a Snorri ve Warhammeru.
    Gimli v Pánu Prstenů.
    Muradin Bronzebeard a Falstad Wildhammer ve Warcraftu.
    Korgan Bloodaxe v Baldurs Gate
    Oghren v Dragon Age.
    Thorin Pavéza v Hobitovy jak knižním tak hraném, to ale všichni trpoši tam.
    Bruenor Battlehammer v příbězích o Drizztovy.

A nesmím zapomenout na jiného trpaslíka - Tyriona Lannistra :) Ten se vymyká normálním trpošům ale i tak je to borec :D

Z elfů mám rád je Maluse Temnou Čepel a Hauclira z Warhammeru. Temní elfové jak má být, ne ten pan vždycky hodnej Drizzt Do´Urden.
  • no v zaklínači je nejlepší Zoltan, párkrát mě i rosesmál :)
    Já nemám vyloženě oblíbenější jednu rasu, je to případ od případu. Ale přiznávám, že většinou mám ráda ty hodný a ještě radši padouchy, kteří se nakonec ukážou jako největší klaďasové :).
    Maluse mi přinesl Ježíšek, tak jsem na to zvědavá a doufám, že to nebude na mě až moc velký záporák (nedělám si iluze o nějakém zhodňování). Ale prosím neprozrazovat :)
  • Jaj, dobře držím jazyk za zuby, pak napiš jak se ti to líbí, ale myslím že určitej názor budeš mít už po první kapitole.
    upraveno 17. ledna 2013
    @Blackfish Takže jeho postava nebude nijak vyvíjet?
    Edit: Ne, nechci to vědět!
  • Krisa napsal(a):

Já Iorvetha, nelíbilo se mi, že lidi jsou tak hnusní na nelidi. Ale chtěla jsem, aby se všichni kamarádili :D. To rozhodování je hrozný peklo, fakt mi to dalo zabrat.

Tak to jsme dva, i když jsem pak vyzkoušeli i druhou alternativu. Elfové mi přišli nakonec kulturnější a jak tam přišli ty prasata do té zahrady uříznout hlavu té soše, tak jsem měl jasno. Taky se mi zrovna nechtělo podporovat Kedwen. Zatím co Saskia byla určitě zajímavější alternativa.

Navíc Iorweth umí aspoň pěkně hrát na flétnu :P
  • @Blackfish Tys asi nehrál nic zo serie The Elder scrolls....
  • upraveno 18. ledna 2013
    Hrál jsem Skyrim proč?

@Krisa Co na to chceš říct, to víš že bude není spoiler ale neřeknu ti jak to by byl.

• Já hraju za Iorvetha. Říkám si, jestli je v Zaklínači 2 kromě vědmáka a jeho přátel nějaká kladná postava. I ta panna tam
    šuká chasníky
    :-)
    @BenNevis Právěže není! To je to peklo, musíš se rozhodnout mezi 2 relativně hodnozlými stranami. Kdybych si měla vybrat klaďase nebo padouchy, tak nemám problém, ale takhle?

@Blackfish Už neříkej prosím nic. Až dočtu všechny Kulhánky, tak se na to vrhnu :)
  • A questy se teda liší, když hraju za jinou stranu?

@Krisa Já nemám ráda teroristy, takže nejsem fanda Veverek ani v knihách, ale ve hře měl Iorveth camp blíž, tak to vyhrál. :-)
    @BenNevis To je zajímavý důvod, takhle na to nahlížet mě nikdy nenapadlo :D
    Já nemám ráda utlačování kvůli odlišnosti, takže jsem se přidala k teroristům a jsem dezertér :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Ou, já nepatřím k pařmenům , ale neříkám že si nezapařím rád :-D
    Na mém shit compu v pořádku rozjedu jen starší hry, ale dá se to přežít.
    Takže převážně strategie - jedničkou pro mně je Warcraft 3 a hlavně Age of Empires 2 :weirwood:
    V editoru si dycinky vyhraju a dělám scénáře typu Bitva na Černovodě :-D
    * ten čarostrom znamená co? :weirwood: já to beru jak srdíčko :-D
    Nejlepší hry na světě jsou stejně Mahjong Titans a Spider Solitaire!
    Teď zrovna mám pocit, že sice nedodělám školu, ale budu Mistr v Mahjongu :D
  • @Krisa a počkej až to vážně nedoděláš a ještě tě někdo přehraje v Majongu
    M1on napsal(a):

@Krisa a počkej až to vážně nedoděláš a ještě tě někdo přehraje v Majongu

Ta zrovna tý druhý části bych se tolik nebála :D

• Krisa napsal(a):

Nejlepší hry na světě jsou stejně Mahjong Titans a Spider Solitaire!
    Teď zrovna mám pocit, že sice nedodělám školu, ale budu Mistr v Mahjongu :D

Tak to já budu asi přeborník v tom Spider Solitéru :-) Včera jsem stihla tři hry před prezidentskou debatou a někdy nemůžu jít ani spát, dokud to nedohraju. :-)

a ještě mě chytly online hry na variaci scrabble. Třeba merriam-webster.com/game/scrabble.htm
    Připadá mi, že skoro každý shluk hlásek je v angličtině slovo. :-)
  • Krisa napsal(a):

@BenNevis Právěže není! To je to peklo, musíš se rozhodnout mezi 2 relativně hodnozlými stranami. Kdybych si měla vybrat klaďase nebo padouchy, tak nemám problém, ale takhle?

@Blackfish Už neříkej prosím nic. Až dočtu všechny Kulhánky, tak se na to vrhnu :)

tichej jako hrob :)

• Sakryš :( Dneska jsem dělal Kajrana v Zaklínači 2 a kvůli bugu zobrazení jsem musel přepnout na nižší rozlišení aby se dobře zobrazil QTE (klikání myší na chapadle - kdo zná) a teď nemůžu najít to správné rozlišení, měl jsem to na celou obrazovku, bez černých pruhů. Mám širokoúhlej monitor a měl jsem rozlišení 1280x buď 720/768/800 a poměr stran si taky nepamatuju. má někdo taky takovej monitor a jde mu to na celou ?
  • upraveno 21. ledna 2013
    No tohle je topic :D Vzhledem k mojemu chudáčkovi notebookovi nové hry příliš hrát nemůžu, takže zmíním svojí milovanou klasiku - Warcraft III (v dětství jsem hrála i dvojku), Age of empires II, Starcraft, Diablo 1 a 2, Rollercoaster tycoon... Ano, jsem rozený stratég. Ale ve chvíli nudy se možná pokusím rozchodit Zaklínače :-k
    Nemluvte pořád o tom Zaklínači! Já ho chci hrát znova! A teď nemůžu! :D

Tycoony byly super, u Rollercoasteru se mi líbilo, jak lidičky zvrací a u Zoo, když utekl lev či tygr :)
  • Ja som neustále u Zoo zahradil vstup a potom vypustil tigre a levy. Alebo som od výbehu antilop pustil jednu levicu a kochal sa
  • Neviem či tu sú nejaký fanúšici série Total War, ale dajú sa stiahnuť mody na tú hru a zahrať si napr Blackfyre rebelion, je to v celku zaujímavé :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.