Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
14041434546172

Komentáře

• V té dvojce to rozhodování sakra těžké to je pravda. V jedničce jsem dohrál buď neutrál nebo veverky, protože řád byla banda haj*líků ale dvojka byla uplně jiná. A být neutrální už nešlo.
  • Já taky Vernona...je to prostě frajer a ten elf mi byl nesympatickej a to jak se tam lidi chovaj k elfům mi přijde takové "lidské"
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • já elfy taky moc nemusím :D
  • upraveno 17. ledna 2013
    Mám na tu válku názor takovej že jsem četl knihy a souhlasím s knižním Yarpenem Zigrinem. Ale teď nemám knihy po ruce abych ho mohl citovat.
    Já elfy ráda, dost mě s nima spojuje - mají dlouhé vlasy a nepracujou :)
  • já se přiznám že jsem knížky nečetl ale asi proto je to udělaný tak že si Geralt na nic napamatuje a proto si hry užije i ten co to nečetl
  • upraveno 17. ledna 2013
    Mě jsou ve všem fantasy nejblíž trpaslíci, náturou, názory, humorem, skoro vším tedy.

Yarpen Zigrin a Zoltan Chivay v Zaklínači.
    Gotrek a Snorri ve Warhammeru.
    Gimli v Pánu Prstenů.
    Muradin Bronzebeard a Falstad Wildhammer ve Warcraftu.
    Korgan Bloodaxe v Baldurs Gate
    Oghren v Dragon Age.
    Thorin Pavéza v Hobitovy jak knižním tak hraném, to ale všichni trpoši tam.
    Bruenor Battlehammer v příbězích o Drizztovy.

A nesmím zapomenout na jiného trpaslíka - Tyriona Lannistra :) Ten se vymyká normálním trpošům ale i tak je to borec :D

Z elfů mám rád je Maluse Temnou Čepel a Hauclira z Warhammeru. Temní elfové jak má být, ne ten pan vždycky hodnej Drizzt Do´Urden.
  • no v zaklínači je nejlepší Zoltan, párkrát mě i rosesmál :)
    Já nemám vyloženě oblíbenější jednu rasu, je to případ od případu. Ale přiznávám, že většinou mám ráda ty hodný a ještě radši padouchy, kteří se nakonec ukážou jako největší klaďasové :).
    Maluse mi přinesl Ježíšek, tak jsem na to zvědavá a doufám, že to nebude na mě až moc velký záporák (nedělám si iluze o nějakém zhodňování). Ale prosím neprozrazovat :)
  • Jaj, dobře držím jazyk za zuby, pak napiš jak se ti to líbí, ale myslím že určitej názor budeš mít už po první kapitole.
    upraveno 17. ledna 2013
    @Blackfish Takže jeho postava nebude nijak vyvíjet?
    Edit: Ne, nechci to vědět!
  • @Blackfish Tys asi nehrál nic zo serie The Elder scrolls....
  • upraveno 18. ledna 2013
    Hrál jsem Skyrim proč?

@Krisa Co na to chceš říct, to víš že bude není spoiler ale neřeknu ti jak to by byl.

@BenNevis Právěže není! To je to peklo, musíš se rozhodnout mezi 2 relativně hodnozlými stranami. Kdybych si měla vybrat klaďase nebo padouchy, tak nemám problém, ale takhle?

@Blackfish Už neříkej prosím nic. Až dočtu všechny Kulhánky, tak se na to vrhnu :)
  • A questy se teda liší, když hraju za jinou stranu?

@Krisa Já nemám ráda teroristy, takže nejsem fanda Veverek ani v knihách, ale ve hře měl Iorveth camp blíž, tak to vyhrál. :-)
    @BenNevis To je zajímavý důvod, takhle na to nahlížet mě nikdy nenapadlo :D
    Já nemám ráda utlačování kvůli odlišnosti, takže jsem se přidala k teroristům a jsem dezertér :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Nejlepší hry na světě jsou stejně Mahjong Titans a Spider Solitaire!
    Teď zrovna mám pocit, že sice nedodělám školu, ale budu Mistr v Mahjongu :D
  • @Krisa a počkej až to vážně nedoděláš a ještě tě někdo přehraje v Majongu
  • Sakryš :( Dneska jsem dělal Kajrana v Zaklínači 2 a kvůli bugu zobrazení jsem musel přepnout na nižší rozlišení aby se dobře zobrazil QTE (klikání myší na chapadle - kdo zná) a teď nemůžu najít to správné rozlišení, měl jsem to na celou obrazovku, bez černých pruhů. Mám širokoúhlej monitor a měl jsem rozlišení 1280x buď 720/768/800 a poměr stran si taky nepamatuju. má někdo taky takovej monitor a jde mu to na celou ?
  • upraveno 21. ledna 2013
    No tohle je topic :D Vzhledem k mojemu chudáčkovi notebookovi nové hry příliš hrát nemůžu, takže zmíním svojí milovanou klasiku - Warcraft III (v dětství jsem hrála i dvojku), Age of empires II, Starcraft, Diablo 1 a 2, Rollercoaster tycoon... Ano, jsem rozený stratég. Ale ve chvíli nudy se možná pokusím rozchodit Zaklínače :-k
    Nemluvte pořád o tom Zaklínači! Já ho chci hrát znova! A teď nemůžu! :D

Tycoony byly super, u Rollercoasteru se mi líbilo, jak lidičky zvrací a u Zoo, když utekl lev či tygr :)
  • Ja som neustále u Zoo zahradil vstup a potom vypustil tigre a levy. Alebo som od výbehu antilop pustil jednu levicu a kochal sa
  • Neviem či tu sú nejaký fanúšici série Total War, ale dajú sa stiahnuť mody na tú hru a zahrať si napr Blackfyre rebelion, je to v celku zaujímavé :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.