Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Yarpen Zigrin a Zoltan Chivay v Zaklínači.
Gotrek a Snorri ve Warhammeru.
Gimli v Pánu Prstenů.
Muradin Bronzebeard a Falstad Wildhammer ve Warcraftu.
Korgan Bloodaxe v Baldurs Gate
Oghren v Dragon Age.
Thorin Pavéza v Hobitovy jak knižním tak hraném, to ale všichni trpoši tam.
Bruenor Battlehammer v příbězích o Drizztovy.
A nesmím zapomenout na jiného trpaslíka - Tyriona Lannistra :) Ten se vymyká normálním trpošům ale i tak je to borec :D
Z elfů mám rád je Maluse Temnou Čepel a Hauclira z Warhammeru. Temní elfové jak má být, ne ten pan vždycky hodnej Drizzt Do´Urden.
Maluse mi přinesl Ježíšek, tak jsem na to zvědavá a doufám, že to nebude na mě až moc velký záporák (nedělám si iluze o nějakém zhodňování). Ale prosím neprozrazovat :)
Edit: Ne, nechci to vědět!
Navíc Iorweth umí aspoň pěkně hrát na flétnu :P
@Krisa Co na to chceš říct, to víš že bude není spoiler ale neřeknu ti jak to by byl.
@Blackfish Už neříkej prosím nic. Až dočtu všechny Kulhánky, tak se na to vrhnu :)
@Krisa Já nemám ráda teroristy, takže nejsem fanda Veverek ani v knihách, ale ve hře měl Iorveth camp blíž, tak to vyhrál. :-)
Já nemám ráda utlačování kvůli odlišnosti, takže jsem se přidala k teroristům a jsem dezertér :)
Na mém shit compu v pořádku rozjedu jen starší hry, ale dá se to přežít.
Takže převážně strategie - jedničkou pro mně je Warcraft 3 a hlavně Age of Empires 2 :weirwood:
V editoru si dycinky vyhraju a dělám scénáře typu Bitva na Černovodě :-D
* ten čarostrom znamená co? :weirwood: já to beru jak srdíčko :-D
Teď zrovna mám pocit, že sice nedodělám školu, ale budu Mistr v Mahjongu :D
a ještě mě chytly online hry na variaci scrabble. Třeba merriam-webster.com/game/scrabble.htm
Připadá mi, že skoro každý shluk hlásek je v angličtině slovo. :-)
Tycoony byly super, u Rollercoasteru se mi líbilo, jak lidičky zvrací a u Zoo, když utekl lev či tygr :)