Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale může mi to být vlastně úplně fuk. Protože jsem nerozchodil ani demo shoguna 2 :D
žrádélko pro všechny herousáky :-) Ubisoft spustil pěkné stránky spojujíci vše ze světa MaM
Tedkon jedu Dota 2
Pro mě je Baldurs Gate saga srdeční záležitost a kdybych měl vybrat Nejlepší hru všech dob tak bych o ní vážně uvažoval,ale co se týče tohodle "remaku" (na který jsem se těšil jak malé děcko) tak narážím na dost rozporuplné reakce...
Já osobně nehodlám hrát H6 dokud nebudou ve stavu Complete. Dokud tam nebudou všechny rasy, které tam mají být.
To je jako když si jdeš do krámu koupit vánočku a oni ti prodají jenom půlku. Druhý den ti nabídnou dlc pytlíček obsahující mandle, jako že si tu vánočku můžeš ještě vylepšit a až za týden ti teprv prodají tu druhou půlku. Za cenu plné vánočky. Ale k čemu ti to je, když už ti ta první půlka ztvrdla a mandlemi jsi tak přejedený, že už je nechceš vidět minimálně do příštích vánoc :hand:
Příslušný save nese datum 9.4.2011 - koukám, že už jsem na tom s gamesami podobně jako s filmy..
yes yes yes