Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
13738404243172

Komentáře

• upraveno 2. října 2012
    Rome total war 2 ... Po dlouhé době se vracíme k západní kultuře. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. října 2012
    Pěkný. Kéž bych to uměl 30.9. postnout tak pěkně i já :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. října 2012
    Samé záběry z bitev. Koho to zajímá? Já chci vědět jak vypadá a funguje strategická mapa. :D
    Ale může mi to být vlastně úplně fuk. Protože jsem nerozchodil ani demo shoguna 2 :D
    upraveno 2. října 2012
    Samé záběry z bitev. Koho to zajímá?
    Mě? :)
  • upraveno 2. října 2012
    Ja čakam na 4 na Heathfire....Potom Hitmana a Thief 4
  • upraveno 2. října 2012
    flanker.27 napsal(a):

Pěkný. Kéž bych to uměl 30.9. postnout tak pěkně i já :)

Sorry bylo to málo procítěný... Musel jsem to napravit :D
    upraveno 6. října 2012
    Docela čučím, co všechno už se dá dnes hrát na mobilu: (Skyrim do kapsy)
  • upraveno 6. října 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Docela čučím, co všechno už se dá dnes hrát na mobilu: (Skyrim do kapsy)

Pekné.. ja momentalne inak čakam tablet Fiona...
    upraveno 8. října 2012
    Tak to je epický teaser: :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. října 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Tak to je epický teaser: :D

Jaj, to je boží, jak spiklenecky škňůří oko :D
  • upraveno 8. října 2012
    Ty vole... to zase bude stahovani
    upraveno 8. října 2012
    Jo jo, všichni budou sosat Assassina jako divý a do toho ještě tohle.
  • upraveno 9. října 2012
    Assassina nehraju.. je to blbosť.. ide tam len o to všetkych zabiť... lepši je Thief... i keď ano su to dve rozdielne veci.. j si radšej zazavyslačim na minecrafte a ešte lepšie na skyrme... :D nemate niekto niaku onlinovku dobrú?
  • upraveno 9. října 2012
    gardien: na tehle díl se velice těším právě pro to, že bude možno všechny zabít nebo se proplížit v daleko větší míře než doposud :-)
  • upraveno 22. října 2012
    Total war: Rome 2 gameplay
    Podle me je blbost zase minecraft, hra o ničem. Tedka si užívám Mists of Pandaria a World of Tanks. :)
    Podle me je blbost zase minecraft, hra o ničem. Tedka si užívám Mists of Pandaria a World of Tanks. :)
    Co říkáte na tohle? 500 Mega jeden den. To jsou slušný výdělky. A CoD série je finančně úspěšnější než filmové HP a SW 8-O
    http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/universe-world-ashan/factions/index.aspx
    žrádélko pro všechny herousáky :-) Ubisoft spustil pěkné stránky spojujíci vše ze světa MaM
  • upraveno 6. prosince 2012
    Varysovi ptáčkové povídalí, že už oznámili: Mout and blade II: BANNELORD
    Tedkon jedu Dota 2
  • Hráli jste už někdo Baldur's Gate - Enchanced Edition?
    Pro mě je Baldurs Gate saga srdeční záležitost a kdybych měl vybrat Nejlepší hru všech dob tak bych o ní vážně uvažoval,ale co se týče tohodle "remaku" (na který jsem se těšil jak malé děcko) tak narážím na dost rozporuplné reakce...
  • @NesijícíKraken ani nevym že už to vyšlo jsem nějak nepostřech
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @NesijícíKraken hraju, cekal jsem vetsi grafickou revoluci, ale jinak jsem spokojen
  • Chci se zeptat jak hodnotíte hru Heroes VI - vyrovnají se hratelností aspoň pětkám? Že by dosahovali kvalit trojek, s tím ani nepočítám...
    Nudila mě tak, že jsem ji přestal hrát v druhém kole už asi tak před rokem a půl a ještě jsem se k tomu nevrátil.
  • @Chmur No, na HoMaM III zapomeň to je nejlepší díl celé série a pochybuji že kdy bude překonán. VI je rozhodně horší než V nebo alespoň pro mě. Zredukovat těžitelné suroviny na jednu je podle mě hloupost která uzavírá hromadu dřívějších strategických možností. Grafika je sice zase o kousek dál ale to nemůže zachránit všechno.
    upraveno 9. prosince 2012
    Já jsem hrál beta test, od té doby jsem neměl nutkání si hru shánět v plné verzi. Plánuji si to jednoho krásného dne s chutí zahrát, ale až budou venku všechny dlc a datadisky. Na jaře má vyjít první datáč s Temnými elfy. To je sice fajn, ale nač hrát za temňáky, když ve hře nemůžeš hrát proti trpošům a lesním elfům :D
    Já osobně nehodlám hrát H6 dokud nebudou ve stavu Complete. Dokud tam nebudou všechny rasy, které tam mají být.
    To je jako když si jdeš do krámu koupit vánočku a oni ti prodají jenom půlku. Druhý den ti nabídnou dlc pytlíček obsahující mandle, jako že si tu vánočku můžeš ještě vylepšit a až za týden ti teprv prodají tu druhou půlku. Za cenu plné vánočky. Ale k čemu ti to je, když už ti ta první půlka ztvrdla a mandlemi jsi tak přejedený, že už je nechceš vidět minimálně do příštích vánoc :hand:
  • upraveno 9. prosince 2012
    Že bych zas kousek popojel s HoMaM3, když to tu tak čtu? Naposledy jsem dohrál Dragon's Blood (druhou kampaň datadisku Armageddon's Blade) a skončil někde v prvním tahu první mise té nasledující (Dragon Slayer).

Příslušný save nese datum 9.4.2011 - koukám, že už jsem na tom s gamesami podobně jako s filmy..
  • @Montezuma3 Souhlasím a ztotožňuji se s tvým postojem

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.