Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
13637394142172

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. září 2012
    K těm Neverwinterům, u toho intra se mi líbí, jak nejdřív od sebe Ammon Jerro a King of Shadows stojej asi tři kroky a pak King běží k Ammonovi tak stovku sprintem :)
    Ale jinak mám tu hru rád :)
    upraveno 14. září 2012
    A koukám, že se chystaj nový Neverwinteři. Jen se bojim, že to bude moc grafiky a málo rpg...
  • upraveno 14. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

A koukám, že se chystaj nový Neverwinteři. Jen se bojim, že to bude moc grafiky a málo rpg...

Hlavne je to MMORPG. :-/
    upraveno 14. září 2012
    Acha acha, tak to nic...

No, snad aspoň DA 3 bude za něco stát, jednička se mi líbila, zato dvojka mě nudila tak, že jsem jí doteď nedohrál...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

No, snad aspoň DA 3 bude za něco stát, jednička se mi líbila, zato dvojka mě nudila tak, že jsem jí doteď nedohrál...

To není DA3 to je W2:
    upraveno 14. září 2012
    Já na to nekoukal, jen začátek, ale zaznělo mi tam nějaký povědomý jméno... Dneska se nedá věřit ničemu..
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. září 2012
    Nejlepší trailer na hru? Učitě ten který mě přesvědčil o tom, že tu hru prostě chci za každou cenu.
  • upraveno 14. září 2012
    Monte: dobrý trailer (hlavně písnička). Ještě bych přihodila tohle a tohle (hlavně hudba)
  • upraveno 14. září 2012
    No ja vam stale neviem no...
    upraveno 14. září 2012
    Tak ještě něco přihodím, tentokrát prověřeného ze hry co znám - Supreme Commander:
  • upraveno 15. září 2012
    Doufam, ze jste zaznamenali tohle...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. září 2012
    Aqwarty napsal(a):

Doufam, ze jste zaznamenali tohle...

Ne, ale chci být kreslená fantasy postavička!!!
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 15. září 2012
    Zaznamenal, a hlavně po necelých dvou dnech je vybráno skoro 900 tisic z potřebných 1,1M a to je super :-)
  • upraveno 15. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

Tak tohle je nejlepší trailer na hru co jsem viděl. Ten konec :)))

ukradnutý nápad na Halo, pravda trochu posunutý. ale to podstatné a lepšie bolo napr tu:
    upraveno 15. září 2012
    Jo, to je hezký, akorát tam je to jako realita, tady je to posunutý do komedie. Jen škoda, že Halo si nezahraju, konzole jsou mimo mě...
  • upraveno 15. září 2012
    no jasne, ze to zvariovali. predsa len ten povodny napad ma kolko... 5-6 rokov. myslim ze to bolo grand prix v cannes, je to cela seria. s podobneho sudka je este jeden napad pre playstation, zacalo to obrazokom na stene, toto je posledna verzia:
  • upraveno 15. září 2012
    Dostal som chuŤ na rpg ktore sa vyrovna morrowindu alebo čomukoľvek z TES... kto mi niečo poradi? Alebo pripadne niečo typu settlersov...
    upraveno 15. září 2012
    sarven: Jo, to znám :)
  • upraveno 15. září 2012
    Není to sice trailer, ale intro, ale rozhodně jedna z nejlepších her, co znám: (a co jsem dohrál :))
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. září 2012
    Dostal som chuŤ na rpg ktore sa vyrovna morrowindu alebo čomukoľvek z TES...
    Gardien, děláš si srandu? hned na poličce vedle PC mám dodneška vystavenou originálku s oběma datáčema :-)
  • upraveno 15. září 2012
    Everett Young napsal(a):

Dostal som chuŤ na rpg ktore sa vyrovna morrowindu alebo čomukoľvek z TES...
    Gardien, děláš si srandu? hned na poličce vedle PC mám dodneška vystavenou originálku s oběma datáčema :-)
    No to sme taky dvaja... čo to maju vystavené... to ako nič neprekona.. plus par pluginov a je to uplne uŽasne... Hmm ešte tak na podobnej urovni je Vampires: the masquarade
    A potom to oblivion skazil a syrim vracia uder ale morrowind.. bol morrowind.. snaď nepošlu dokelu mmo TES
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 15. září 2012
    Možná by tě mohla chytnout série Gothic.
  • upraveno 16. září 2012
    prejdene 1-3 jednotka bola rozhodne najlepšia.. le trochu maly svet
  • upraveno 16. září 2012
    Takto sa robia reklami na pracie prostriedky.. a nie tie blbosti v telke
  • upraveno 19. září 2012
    Máté někdo mod pro Medieval II Westeros total war? jestli jo tak jaký to je a nedali byste mi nekdo radu jak to nainstalovat podle jejich návodu mi to nejde a vůbec nechapu proč
    upraveno 30. září 2012
    Konečně videa z nového Rome 2: Total War :)
  • upraveno 1. října 2012
    Po rokoch a rokoch som odkiaľsi vyhrabal Pandemonium. Nostalgia ako svet. :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. října 2012
    Arutha2321 napsal(a):

Po rokoch a rokoch som odkiaľsi vyhrabal Pandemonium. Nostalgia ako svet. :-)

To vyzerá vtipne... to je na PS? Ak sa budem nudiť skúsim nahodiť do emulátora a zahrať :D Z PS som hral asi len Srah Bandicoot 1-3 a HP Secret Chamber
  • upraveno 1. října 2012
    čJe normálne aj PC verzia. A je to také rádoby 3D... je to normálne 2D plošinovka ale s 3D efektmi.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.