Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
14546485051172

Komentáře

• A vážně je to tak těžký nebo jsem blbej nebo nevim
    nie si blbý, mne trvalo cez 4 hodiny (keď som to hral 1. krát) kým som sa dostal cez ten tutorial na tom hrade. Ak ti robí boj problémy, tak v najnovšom patchi na PC je mód aréna, kde si môžeš boj celkom slušne natrénovať, neviem ako je to s konzolami. Blackfish celkom vystihol systém boja, ak sa toho budeš držať, tak by si mal hru bez problémov prejsť aj na vyšších obtiažnostiach (na temnej ťa potom viac ako boj bude štvať zhánanie peňazí na bonusové brnenie :D)
  • @M1on Já hraju na nejlehčí obtížnost a připadá mi, že ze začátku jsou souboje těžké, pak jsem našla nějaké lepší brnění a už to byla brnkačka.
    Největší makačku dala ta potvora s chapadlama. Musela jsem si najít návod...
  • No neviem...ten 1. súboj s Lethom mi pripadal ťažši
  • Teď jsem zase nemoh od kovare dostat postříbřnej meč(jsem si ho nevšim v nabítce).Tak jsem vesele vyrazil na potvory s ocelovym :arrow: :spike:
  • To mě taky, Letho je nehorázná bestie v tom prvním duelu, a ještě se tam blbě manévruje. Kajran je lehčí - tam stačí správně chytit chapadla a pak včas klikat. pěkný problém na vyšší obtížnost je i projít přes přízraky ve vypálené nemocnici, nemám rád málo místa na manévrování.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    NECHTE TOHO! Já z vás chci hrát taky a nejbližší 1-2 měsíce si to nemůžu dovolit :D
  • M1on napsal(a):

Teď jsem zase nemoh od kovare dostat postříbřnej meč(jsem si ho nevšim v nabítce).Tak jsem vesele vyrazil na potvory s ocelovym :arrow: :spike:

První kapitola? Tam jsou plány na stříbrný meč přímo v krabici když vystoupíš poprvé z Vernonovy lodě :) Stojí u ní dva jeho muži.
  • Krisa napsal(a):

NECHTE TOHO! Já z vás chci hrát taky a nejbližší 1-2 měsíce si to nemůžu dovolit :D

Jsme na tom podobně :D já bych sice mohl hrát ale jsem na bytě a PC s witcherem mám doma :D
  • upraveno 7. února 2013
    @Blackfish tak to jsem si nevšim, já ho koupil u kováře za necelých 300 orénů
  • @Krisa: Když jsem dopisoval diplomku, tak jsem byl i s kompem u kámošů na sh, protože jsem potřeboval uploadovat školiteli na fakultu výsledky, což z domova po modemu jaksi nešlo. Ti zlotřilci tam tenkrát pařili NWN, takže jsem od rána do večera poslouchal, jak řešit ten který quest, kde se dají koupit jaké zbraně a jaká kouzla se nejvíc vyplatí naučit.

Hru jsem měl samozřejmě už nainstalovanou, ale nějakým zázrakem jsem dokázal udržet disciplínu a poctivě jsem datloval. Spal jsem tak 3-4 hodiny denně a utíkal akorát dvakrát v týdnu odehrát mistráky. Nakonec se dobré dílo podařilo
    ..a pak jsem propařil 2 týdny, místo abych se učil na státnice :-#
    @Ugla Já se zásadně nemůžu učit někde s kamarády, protože jsme se ještě nikdy nic nenaučili. Zaklínač 2 vyšel akorát asi 3 týdny před mýma minulýma státnicema a všem jsem zakázala ho přinést domů...no a 2 týdny před státnicema jsem ho už měla dohranýho :D
    Teď se právě držím - ve svém počítači mám jenom Mahjong (u kterýho trávim už tak moc času) a Skyrim, kterej už mám dohranej a mám ho zakázanej. Zaklínači jsou naštěstí až ve vedlejším pokoji :)
  • U toho psaní to právě nějak jde, u učení mám bilanci též bídnou. Asi proto, že (ne)přibývající text lze celkem objektivně měřit a člověk si tudíž nemůže nic moc nalhávat :roll:
  • @Krisa skyrim je nuda jdeš pro úkol:"bež do dungeonu a přines to a to a pak se vrať" a takhle je 90% náplň hry
    @M1on Mě Skyrim bavil, i když ne tolik jako Oblivion, ale ani to mi nezabránilo ho o zkouškovým dohrát během pár dnů - hry jsou peklo :)

@Ugla U psaní se ale můžu rozhodnout, že "zítra budu psát 2x tak dlouho", což je taky nesplnitelný.
  • upraveno 8. února 2013
    Teď zas nevim kterej quest dělat první :přemluvit Trolla,ukoly z vývěsky,Matildu nebo Krajran.
    U Matildy se na mě sesypou v tý jeskyni potvory,Troll do mě šťouchne prstíčkem a ležim a Krajrana jsem ještě nezkoušel(mám namíchanej protijed).
  • upraveno 8. února 2013
    Kajrana si nech na konec, Trolla zdoláš quen, rána do něj stříbrným, odskok, taky se s ním můžeš honit kolem toho kamene pod mostem, stačí ho sundat na 50 pak už to jde vyřešit kecáním. U Nekkerů v jeskyni platí to samo jako u normálního skupinového boje + jsou dost citlivý na oheň - petarda - pasti, když se podaří dokáže ta jedna past co vybuchuje ohněm sundat i několik naráz a víc zapálit. Nenech se zahnat do rohu a nejraději to udělat tak aby k tobě chodily jeden po druhém, bojovat proti skupině, která tě obklopí ze všech stran je opruz - + dmg při bodnutí do zad je sakra cítit.
  • Trolla znehybni yrdenom, potom skoč k nemu a sekaj pravým hlava nehlava :) ten protijed je ti aj tak na nič, kajran ten jed dá raz za celý boj, síce smrtelnú dávku, ale strelí ju úplne mimo. A čo sa týka questov z vývesky, tak odpurúčam urobiť všetky, aby si mal orény a xp, ale na endriagy chvíľu leveluj, tie sa mi zdali dosť ťažké na nejakom siedmom leveli
  • Vida Yrden mě u trolla nenapadl :)
  • Vidim, ze hry naozaj pokrocili odkedy som hravala asi naposledy Quadrax na kazete na milovanom Didaktiku M :)
  • Dohrál tady někdo Dishonored? :-)
  • Nie, vôbec ma to nebavilo. Príbeh tuctový, to prostredie sa mi páčilo mam rád steampunk ale inak to bola nuda. (pre mňa)
  • @Amaroun Osobný súhlas s komentárom vysšie... ako to do pekla dostalo take hodnotenia?
  • Všetko okrem spomínaného príbehu sa mi páčilo, herný systém pekne rozvinutý, misie sa od seba líšili, vystihnutý steampunk, akurát ak ste hrali stealth spôsobom, tak ste skoro nič z inventára nevyužili (míny, kuša, granáty...), čo sa mi nepáčilo, hlavne keď vás hra už od začiatku nabádala k stealthu
  • upraveno 9. února 2013
    skilly který Vás dělali "nesmrtelným" horší kopie Deus ex 1

Dneska jsem se v Zaklínačovi konečně posunul a zbývá mi quest s Kajranem.

Závěr questu s endriagy byl docela Hardcore.
    Když jsem konečně poznal co je jejich kokon, tak jsem zabil okolo potulující endriagy a vesele nepřipraven se pustil do kokonů.Jaké nemílé překvapení jsem zjistil(i když jsem čet knihu o endriagech), co se najednou objevilo.Po cca 20 minutách a minimálě 5 pokusech se mi konečně podařilo královnu zpacifikovat s nadějí, že si už jenom dojdu pro odměnu(naivka).Následovalo: "Co ono jich je víc ?".

Následně jsem záhadně zabloudil k dalším kokonům.Po dalším zničení kokonů(již jsem byl
    dobře nadopován)se objevila královna.Pustil jsem se do ní s naučenou taktikou (odtáhnout jí od respawnu a ona se po určité vzdálenosti vrací k respawnu a při tý příležitosti ji párkrát seknout ).Kde se vzali tu se vzali 2 Scoitel kteří útočili na mě i na královnu.Tak jsem počkal, až se královna na nich procvičí a pak ji vesele dodělal.(tentokrát byly pkusy jen 2 a doba byla 10 minut).

• Bomba je, když bojuješ s větší skupinou, buď endriag nebo nekkerů a objeví se Scoiatel, všichni se vesele pustí do tebe :D
  • Gardien napsal(a):

@Amaroun Osobný súhlas s komentárom vysšie... ako to do pekla dostalo take hodnotenia?

No mne příběh chytl... Pro mne určitě jedna z nej her, která překonala dokonce i všechny Deus ex hry. Je to takový Sandbox.

M1on: No Zaklínač mi připadal docela hardcore, ale pak jsem objevil Dark souls, který mám teď rozehraný a už ten pocit u W2 nemám.. :-)
  • Tak dneska se mi povedlo udolat fukušimskou chobotnici.Vůbec jsem se za začátku nechytal, ale pak jsem našel systém a šlo to.Pak mě smetlo chapadlo a jel jsem od znova :spike: .Podruhé jsem na chapadlo skočil a vezl se ale buď neumim klikat nebo je to tim že hra mi jede kolem 20 fps tak na tom jsem strávil většinu času.Závěr jsem nevěděl jak Kajrana dodělat (po té co na něj spadne most), tak jsem si to našel na youtube.
  • Já na tu klikačku na chapadle musel snížit rozlišení a detaily. nějak špatně to reagovalo.
  • Měl bych takovej technickej dotaz... Hraju Dragon Age origins a nějak mi u toho zlobí zvuk. Všechny zvuky se ozívají, ale když je animace, tak mi jen běžej titulky, ale nejde slyšet mluvený slovo. Nevíte, čím by to mohlo být?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.