Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
14647495152172

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Maliky Zkus se podívat do nastavení, jestli cut scény nemají vlastní nastavení hlasitosti.
  • @Maliky Hm... legalni nebo stažena... kdysi sem měl problem podobne povahy u gta SA... jednoduše byli tyhle zvuky odstraněny
  • @Gardien noo, stažená :oops: jenže on třeba jeden rozhovor z dvaceti slyšet jde a pak zase nic.
    @flanker.27 to jsem koukal, je tam pouze ta možnost mít u toho titulky
  • upraveno 15. února 2013
    @Maliky Divný, třeba u AC:relevations když je ehmchmstaženáehmkuck, tak jsou posunutý titulky.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Maliky Tož to je dost reálně možný, že je to prostě ořezaná verze.
  • @Maliky Jo měl sem to podobně.. tŘeba jedna postava měla na konci dialogu větu go home nebo tak něco.. a bylo to jediny co sem slišel.. na asi dvě vynimky
  • hmm, tak děkuju za objasnění. Aspoň vím, že s tím nic neudělám a že v tom nejsem sám :twisted:
  • dnes spustili Game of Thrones Ascent, je to FB hra skúšal to už niekto?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. února 2013
    Nie ale dík za upozornenie, čakám na to už niekoľko mesiacov :D Skoro by som to prešvihol...
  • @JoeGyry Zatiaľ som to len tak predbežne skúšal, a veľmi ma to neoslovilo. Ale na Gamezebo to dostalo výborné hodnotenie, tak ešte tomu skúsim dať šancu.
  • Je to celkom pomalé ak do toho človek nevloží reálne peniaze, čo sa teda nechystám.
  • Princip není špatný, je to zajímavé, ovšem pomalu to reaguje.
  • upraveno 21. února 2013
    Já FB nemam rád už kvůli tomu, že si vaše informace může vyžádat třetí strana.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @M1on To by mě zajímalo, která třetí strana si žádá mé informace :D
    Mimochodem na FB si můžeš dát informace, které chceš a ty které nechceš, tam dávat nemusíš ;)
  • @Krisa a představ si, že tě tvoji "kamarádi" vyfotí na nějaký akci, kde budeš opilá pod obraz v podprsence a daj to na FB.V budoucnu se budeš hlásit na nějakou významou pozici a někdo to na tebe vytáhne.
  • upraveno 22. února 2013
    @Krisa http://www.ceskatelevize.cz/porady/10121061347-q/211562210900024/video/?page=11 najed na Publicista Miloš Čermák a hlavně Michala Rybky
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    M1on napsal(a):

@Krisa a představ si, že tě tvoji "kamarádi" vyfotí na nějaký akci, kde budeš opilá pod obraz v podprsence a daj to na FB.V budoucnu se budeš hlásit na nějakou významou pozici a někdo to na tebe vytáhne.

No a to je právě ono - já takové fotky nemám, protože:
    1) zásadně se na veřejnosti nesvlékám víc než by bylo zdrávo
    2) chodím na party jenom s lidmi, o kterých vím, že by nic kompromitujícího nezveřejnili
    3) na 99% nebývám opilá víc, že moji kamarádi, kteří by mě mohli případně vyfotit
    4) moje střízlivé fotky vypadají dost často daleko hůř :D
  • upraveno 22. února 2013
    Začíná se mi to líbit, asi budu ale dost krutý lord. Clegane hadra. Právě jsem asi odsoudil svoji dceru k smrti. Doufám teda že ne, ale uvidím co se bude dít dál.
  • je to jen u mě nebo to reahuje tak pozdě i vám ?
  • Jo trochu jo, a teď mi to píše server is unavaible.
    M1on napsal(a):

@Krisa a představ si, že tě tvoji "kamarádi" vyfotí na nějaký akci, kde budeš opilá pod obraz v podprsence a daj to na FB.V budoucnu se budeš hlásit na nějakou významou pozici a někdo to na tebe vytáhne.

Tak sa nikdy neopije a problém je vyriešený. Ja sa na verejnosti vždy snažím nesprávať sa tak, ako by som sa správal normálne, pretože som paranoik a hoci život je divný, verím, že sa takýmito vcami nebude problém.
  • Blackfish napsal(a):

Jo trochu jo, a teď mi to píše server is unavaible.

mě teď taky
  • Neví někdo jak v tom Ascentu použít vyrobené jídlo k léčení vazalů? leží mě ve skladu a nevím co s ním.
  • @M1on mozno sa mylim, ale na fb musis odsuhlasit, ak ta niekto chce oznacit na fotke.
    Inak fb bol vzdy prvy na rane, ak som dostala na stol cv.
  • Kdo hraje Ascent tak teď jsem si procházel Achievementy a je tam jeden parádní:

The Worst ones always live.
    -Slapped Joffrey

Už se těším až ho udělám :D
  • @Blackfish

The cake is a lie =D
  • upraveno 2. března 2013
    Takže kdo hraje GoT:Ascent na Fejsbůku tak jsem Lord Vizimir Redan. Když si mě přidáte do přátel ve hře - tak vám milerád pomůžu v týmových úkolech. - Přidání ve hře se počítá jen ve hře, ne na FB. Ocenil by zvláště ženské charaktery, protože potřebuju uzavřít Marriage Pact. :twisted: Jediná "Lady" co mám v přátelích už byla zaslíbena synovy. (v reálu dobrá kamarádka) ;-)
    Vizimir: Tiež hľadáš novú ženu? :D Riadne sa ani nezabývaš v hre a už zisťuješ, že si vdovec...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.