@Gardien noo, stažená :oops: jenže on třeba jeden rozhovor z dvaceti slyšet jde a pak zase nic. @flanker.27 to jsem koukal, je tam pouze ta možnost mít u toho titulky
@Maliky Jo měl sem to podobně.. tŘeba jedna postava měla na konci dialogu větu go home nebo tak něco.. a bylo to jediny co sem slišel.. na asi dvě vynimky
@M1on To by mě zajímalo, která třetí strana si žádá mé informace :D Mimochodem na FB si můžeš dát informace, které chceš a ty které nechceš, tam dávat nemusíš ;)
@Krisa a představ si, že tě tvoji "kamarádi" vyfotí na nějaký akci, kde budeš opilá pod obraz v podprsence a daj to na FB.V budoucnu se budeš hlásit na nějakou významou pozici a někdo to na tebe vytáhne.
Začíná se mi to líbit, asi budu ale dost krutý lord. Clegane hadra. Právě jsem asi odsoudil svoji dceru k smrti. Doufám teda že ne, ale uvidím co se bude dít dál.
Takže kdo hraje GoT:Ascent na Fejsbůku tak jsem Lord Vizimir Redan. Když si mě přidáte do přátel ve hře - tak vám milerád pomůžu v týmových úkolech. - Přidání ve hře se počítá jen ve hře, ne na FB. Ocenil by zvláště ženské charaktery, protože potřebuju uzavřít Marriage Pact. :twisted: Jediná "Lady" co mám v přátelích už byla zaslíbena synovy. (v reálu dobrá kamarádka) ;-)
Komentáře
@flanker.27 to jsem koukal, je tam pouze ta možnost mít u toho titulky
Mimochodem na FB si můžeš dát informace, které chceš a ty které nechceš, tam dávat nemusíš ;)
Inak fb bol vzdy prvy na rane, ak som dostala na stol cv.
The cake is a lie =D