Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Olorin. Už jsem na ty hnízda přišel....
Jedna rada... Dívejte se s čeho vyrábíte lektvary... aby jste si ho nevyrobili s jedný věci pro vedlejší quest. To pak naštve přijít o možný Equip :-D
(navíc nevím jestli mám špatnou paměť, ale nějak si nevybavuju, že by musel geralt v knížkách meditovat pokaždé co se chystal vypít nějaký lektvar)
Mimochodem hrál už někdo z vás LA Noire? Opravdu revoluce, čekal jsem od toho hodně, ale výsledek daleko předčil má očekávání. Jedna z nejlepších her, které jsem kdy hrál. Ta mimika je dokonalá a celý ten systém vyšetřování a vše kolem toho, vskutku geniální.
Já jsem v druhý kapitole a vždy to máš tak trošku střídání . To znamená, že začátek druhý kapitoly je zase lineárnější. Dál jsem se nedostal.
Rozhodně některý části jsou tam pekelný a něco jsem opakoval třeba 10x :-D
Ale v podstatě já jsem už jenom zpokojenej, když se pohybuju po Flotsamu, který je neuvěřitelně atmosferický.... Prostitutka: Have you ever done it in Striga Witcher style ? :D
Ad nový CoD - aneb logika opět dostává na prdel. Jaderná ponorka cca 100m od Manhattanského přístavu? WTF!?
BTW Herní Stalker se mi v mnoha otázkách fakt nelíbí... Nvm čim to je... Jestli tím, že jsem viděl film a četl původní knihy.... Představoval bych si to spíše jako Survival než Střílečku
PS: Nějak mne napadá nikdo jiný kdo byl dělal Neamerický FPS... Možná Ukrajinci... Ty maj taky dost studií
Ta kvalita her je celkově tak špatná, že jediné co jsem za poslední 4 roky dohrál do konce byl Portal a Mirrors Edge
Amaroun: Valve je ukrajinsky;-) Nebo kdysi bylo.
Aqwarty: WTF? Valve vždy byla americká společnost, se sídlem ve státě Washington. :-)
BTW Stalkera jsem nehrál, něco mě na tý hře dycky odpuzovalo. Zato Metro 2033 se mi líbí. Ale jinak FPS zas tak moc nehraju, poslední dobou jsou moc lineární a skriprovaný.
Dneska jsou k mání na Steamu Settleři se se slevou... hmmm lákavá to nabídka :-)
Jinak neví někdo kde najdu ve vergenu Skalena Burdona? Prošel jsem celé město a nikde ho nemůžu najít, dokonce ho mám na mapce jako cíl kvůli úkolu s pákou, ale ani tak se mi to nepovedlo. Prošel jsem to křížem krážem, všechny budovy a kouty v okolí jsem prolezl, ale nikde není :-D
Ale přednost jsem v první hře dal Elfům - jsou mi sympatičtejší :-)
I když se snažím sebou netahat zbytečnou zbroj a zbraně a vše prodávám, i přesto se vždy pohybuju v rozmezí 260-300 protože ty alchymistické přísady a řemeslnické materiály zaberou strašnou porci místa, jenže je nechci prodávat, protože nevím kdy se mi bude to nebo ono hodit a pak bych to musel zdlouhavě hledat.
Tady by podle mě dost pomohla nějaká forma truhly na odkládání věcí nebo tak něco, to mi tam hodně chybí a tuším že v jedničce to bylo v hostincích
Jinak taky jsem dal přednost Iorwethovi. Kdybych nečetl knihy, neviděl seriál a nehrál jedničku, možná bych opravdu elfy a Scoiatel jako takové vyděl dost černě, ale takto na ně mám jiný pohled a taky jsou mi sympatičtější.
A co se týče Skalena, ani v hospodě není, propadl se asi do země :-D (Což by v trpasličím městě nebylo nemožné :-D )
Mimochodem ta hra je skrz na skrz prošpikovaná narážkami a odkazy na Pána Prstenů. Nejsem ještě moc daleko, ale i tak už jich tam bylo dost.
Olorin: Okolo Ciri víceméně jo... Ale více o Yennefer (kterou moc nemusim)... Dvojka si v podstatě připravila půdu pro další díl... Když jsem to dohrál, říkal jsem si jak těžký bude čekat :-D
Je tam taky Trpaslík jménem Sheldon :-D
Expendable: U šermířského stylu to byli dva konečné, které se dali zmutovat... Ale v Alchimmi pak můžeš znásobit účinek Mutagenů
Mě se líbily ty narážky na Morii, Balina, ten deník atd a hláška "Run you fools" ve Vergenu v tom úkolu kdy se musíš dostat do toho městského dolu :-D
No rozhodně po zpackaném DAII, který jsem vypnul po 5 min je tohle příjemná vzpruha :-)