Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
189111314172

Komentáře

• upraveno 7. června 2011
    To ano, AoE se hraje, jeden z nejhranějších už asi není, to je spíš Starcraft, ale hraje. Jenže si nedovedu představit, že by byl tak oblíbený, kdyby vyšel dnes - nehledě na to, že k prostředí SoIaF se více hodí právě ten systém série Total War, než real-time strategie.
    Ale chce to mít zaplou nejvyšší obtížnost jinak jsou neschopní :) RPG z ASOIAF neznam posli odkaz pls.
    Brynden 'Blackf...: Třeba tady

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. června 2011
    doufám, že tohle rozchodím alespoň na nejnižší detaily :D
  • upraveno 8. června 2011
    to vypadá úplně neuvěřitelně, ale bohužel bych to asi nerozchodil ani jako prohlížeč obrázků:))
    Vypadá parádně :-)
    A viděli jste z E3 ten gameplay té tankové mise v poušti? To je něco neuvěřitelného graficky.
    Jo, je to neuvěřitelné, jak se ta technologie hrozně rychle zdokonaluje. Ten Battlefield bych taky nerozjel :D
    upraveno 9. června 2011
    Netuším co je to za hru, ale kvalita CG v tomto traileru je zatraceně ostrá
    upraveno 17. června 2011
    Tak pozor, jedna z neutrálních jednotek v MaM Heroes 6 bude i Dire Wolf
  • upraveno 18. června 2011
    Hraju občasně, nejraději Titan Quest: Immortal Throne. U mě je to prostě držák, kterej už něco pamatuje.
    upraveno 18. června 2011
  • upraveno 19. června 2011
    Ten trailer vypadá příšerně....
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. června 2011
    Uvidíme, u RTS bych grafiku klidně oželel, pokud by strategická a taktická stránka byla dobrá.
  • upraveno 19. června 2011
    flanker.27: Aha mne nenapadlo uvažovat nad tím ,že jsou to ingame záběry... To by pak nevypadalo špatně
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. června 2011
    Amaroun: to asi ne, měl jsem na mysli hlavně obrázky, který už tu párkrát proběhly, a který jsou na tý stránce vidět. Po grafický stránce skutečně nevypadaj nic moc (ani ten trailer), ale to řada strategií, u těch o to až tak nejde.
  • upraveno 20. června 2011
    House Tyrell bonus. Kouzelné.
    Marriages require half the normal time, seduction is 33% faster and the operational costs of armies is reduced by 10%.
    Sethi: To teda

Je to jasný budu hrát za Tully :-D Maj geniální speciální jednotku :-D
    upraveno 20. června 2011
    House Tyrell bonus. Kouzelné.
    Profesionální řiťolezci.

Je to jasný budu hrát za Arryny :D Národ jako dělaný pro mne. Obchodování a nízké náklady na armádu která jen sedí doma a nic nedělá. Prostě farmáři. :D
    Mně nedává smysl, proč mají Targaryeni jako speciální jednotku vránu. :-)
    Olorin: Však počkej, George tě překvapví v Tanci, zjistíš totiž, že tříoká vrána je převtělený tříoký drak :-D :-D
    ještě se vracím k Zaklínačovi 2. Mam za úkol zničit ty nekkeří hnízda. Když k němu přijdu tak mi to napíše že by to chtělo podpálit. Tak jsem zkoušel na to dát znamení Igny (ohně) a nic. Čim se to dá podpálit nebo jinak zatarasit? Díky
    Petardou úl... Recept najdeš u toho Elfa co rád stojí a čumí do lesa s toho lešení (u vesnice)
    BTW: Dá se najít nějaký mód na Medieval 2, který by zvětšoval markantně počet provincií a přitom třeba běhal s Darth modem (kvůli AI)?
  • upraveno 26. června 2011
    na gog dnes (a nevim jak dlouho) vsechny interplay hry za polovic = 3$
    http://www.gog.com/en/promo/interplay

(MDK, Falout, Freespace, Stonekeep, Descent aj)
    díky moc za upozornění. Fallout 1, 2 a Die by the sword + datadisk zakoupeno. Moje Fallouty my na Win 7 nechtěli jet a DBTS už dávno nemám. Takže super.
    ja si taky udelal radost:
    http://awesomescreenshot.com/021fjx9a9
    Jojo... diky, taky jsem nelenil:)
    http://img703.imageshack.us/img703/1415/48220996.png
    tam je i greyhawk:temple of elemental evil?? Skvělá volba aqwarty! Tak to jdu hned koupit :-D
    Ja vim, ja vim:)
    Aqwa: Ako sa volá ta hra v ľavom hornom rohu? Viem, že som si ju niekedy chcel zahrať, ale nedostal som k tomu a teraz si už nepamätám názov.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.