Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To ohněm a mečem, jaký to je? Mě to přišlo jako profesionální mód, nic víc, nic míň.
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,106886.0.html
Thule: Vím o něm.
Přidávám jedne pěkný komentář s http://dwarf.forumczech.com od Omnius:Tak jsem si po dlouhé době založil novou pevnost a vesele se rozvíjel. Pivo teklo proudem, řezník byl zásoben velkým množstvím koček a hluboko v podzemí duněly kovadliny. Časem jsem začal mít problém s velkým počtem gobliních vězňů, kteří mi zaplňovali skladiště a rozhodl se něco s tím udělat. Vybudoval jsem tedy hlubokou díru, která ústila až do podzemních jeskyní, kde číhalo několik natěšených Forgotten beast. Goblin, kteří přežil pád z výšky a podařilo se mu uniknout bestiím mohl volně odejít. Nikomu se to nepodařilo.
Asi rok poté se mi zbudování tohoto ne zrovna fér systému vymstilo. Z čista jasna se jedná mocná Forgotten beast ocitla uprostřed pevnost a já zprvu vůbec netušil jak se tam dostala. Podíval jsem se na její detail a prozřel - má křídla. Musela vyletět šachtou a dostat se mezi mé civilisty. Okamžitě jsem zavolal armádu, aby tu zrůdu zpacifikovala. Po chvilce zápolení opravdu padla mrtvá k zemi a k mému překvapení nikdo nebyl mrtev. Bestie, ale zaútočila ze záhrobí.
Při boji do okolí vypouštěla podivný plyn (nebo tekutinu?), který ulpěl na mnoha mých trpaslících. Jejich těla se začala pomalu rozkládat a hnít. V pevnosti se šířil nesnesitelný puch. I když doktoři dělali vše, co bylo v jejich silách, tak nešťastníkům pomoci nedokázali. Jeden po druhém začali umírat. Trpaslíci přicházeli o své přátele a rodinu, což je dost namíchlo. Můj mayor dokonce v záchvatu zuřivosti zabil pár trpaslíků. Dostal 400 dní natvrdo za dvojnásobnou vraždu. Měl štěstí, že jsem pevnost opustil dřív, než se do vězení dostal. Poslední trpaslík, který tam byl za napadení umřel hlady..
A na Minscovo hlášky se nedá zapomenout: Žij s mečem, žij dlouhý dobrý život :-)). Dobrej byl i ten kouzelnej mluvící meč a v neposlední řadě i Jan Jansen a jeho tuříny :-))
Oproti NWN je BG mnohem těžší....