Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
11314161819172

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. srpna 2011
    Hybrid mezi starejma dobrejma Populous a Black and White.
  • upraveno 30. srpna 2011
    Tak ma vyjít RPG War of Roses od Paradox interactive... Zmiňuji to spíše z důvodu že samotná Píseň je velice inspirovaná tímto obdobím...

BTW Hraje někdo Deus ex HR? Má to cenu kupovat? Pořád uvažuji...
  • upraveno 30. srpna 2011
    Bude to něco na způsob Mount&Blade, řekl bych - když je to od stejných tvůrců.

A Deus Ex 3 hraju, na jedničku to samozřejmě nemá, ale dvojku naprosto válcuje a s ní i většinu dnešní konkurence. Pro mě osobně milé překvapení. Moc jsme od toho nečekal a nakonec se to docela povedlo.
  • upraveno 4. září 2011
    Tak chystané RPG podle ASOIAF bude prý oficiálně obrandováno HBO a bude se na seriál odkazovat (vzhled herců?). http://www.factornews.com/news-32888-Interview_Cyanide_Le_Trone_de_Fer.html

Nezaměňujte s http://www.agot-genesis.com/ , které vyvíjí stejná firma. Co se týče Genesis, snad neprozradím nic velkého, ale podle mých informací se chystá lokalizace do češtiny a dobrým znamením je, že se tvůrci chtějí inspirovat terminologií terminologií Hany Březákové (viz můj rejstřík). Informace jsou to poměrně zaručené, páč jsem byl osloven, abych se podílel na testování. Termín ale neznám, už je kolem toho pár týdnů ticho...
  • upraveno 7. září 2011
    Ještě dotaz k mému předchozímu příspěvku. Čistě hypoteticky, měl by někdo zájem tu hru testovat? Je tu jistá možnost, že to na svym macbooku nespustim a pak to budu muset vzdát, případně bych mohl někoho doporučit... Předem upozorňuju, že to chce někoho, kdo zná docela dobře český překlad a termíny, protože jde hlavně o to otestovat tu textovou stránku a soulad s českým překladem. Navíc to musí být spolehlivá osoba, za kterou se budu moct zaručit. Takže vážní zájemci mi pls pište na mail (v patičce) či do soukromý pošty. A neváhejte, ať znám včas možnosti :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 7. září 2011
    A jaké to má hw nároky?
  • upraveno 12. září 2011
    Hráli jste hru Dungeons? Je to spíš taková sranda a herové kouzelníci tam při kouzlení křičí kletby z Harryho Pottera. :-)
  • upraveno 12. září 2011
    Teď mám rozehraný Deus Ex 3, Warhammer 40k Space Marine a Dead Island - resp. hraju jen Deus Ex, u ostatního jsem jen vyzkoušel, jestli mi to comp ještě pobere. :D
  • upraveno 12. září 2011
    Deus ex 3 jsem dohrál 2x se všemi achievementy (stálo to zato).. Dokonce mne to donutilo si sehnat knižní předlohu Blade Runnera :-)
    Dead Island je dobrá hra, ale bohužel jen dobrá.. Je to dost stereotyp
  • upraveno 12. září 2011
    Stojí ten Deus ex 3 za zahrání i pro lidi, co běžně střílečky nehrajou?
  • upraveno 12. září 2011
    Tak vzhledem k tomu že to můžeš dohrát bez zabití (krom 4 hlavních bossů). Můžeš to hrát různými styly - tak si myslím že ano
  • upraveno 12. září 2011
    ak to nie je veľmi hardwerovo náročné, tak to skúsim, celkom ma to zaujalo
  • upraveno 12. září 2011
    Hardwarově náročný to moc není, já mám asi 3 roky starý comp a funguje mi to na plný detaily.

Amaroun: + musíš sejmout ty útočníky v první misi, při útoku na Sarif Industries. ;-) Jinak já to zatím jedu bez jediného zabití.
  • upraveno 12. září 2011
    Olorin: Aha ale ty já jsem taky obešel :-) Sice byli znepokojeni, ale to neva...
  • upraveno 12. září 2011
    Achievement za pacifismus získáš, i když ty útočníky zabiješ, takže jsem je zabil. Jen je blbý, že se specializuju na tichý pohyb, hacking atd, a pak musím stejně zabít ty bossáky, což je pro mou muší váhu pěknej vopruz. Je velká škoda, že autoři neudělali nějaký alternativní skoncování s bossy pro stealth postavy. :-(
  • upraveno 12. září 2011
    Jo to mne taky štvalo... I když je zvláštní že s Bossy jsem neměl velké problémy jako ostatní... Už jsi udělal ten quest s tvým původem? :-) Je tam pořád docela dost nejasností... Ale paráda je že po druhé ti začnou docházet ty vazby a pěkně se to začne ucelovat...
  • upraveno 13. září 2011
    Ne zatím, jsem se dostal jen na ten ostrov Hengsha v Číně. Sarif mi jen poslal maily, od detektiva, kterého si na mě najal. Ale už teď mám takové podezření, že ten zázračný pacient x jsem já.
  • upraveno 13. září 2011
    já ted začal hrát deus ex první díl, ale mám strach že budu mít problém s rozjetím toho novýho dílu. Přeci jen můj noťas má jen x2300 hd
  • upraveno 15. září 2011
    Hmm, to jsem se neměl dozvědět :(
    http://games.tiscali.cz/tema/bethesda-odmitla-moznost-delat-rpg-hra-o-truny-kvuli-skyrimu-56986

Sice v rukou Bioware by to asi dopadlo lépe, ale i ASOIAF RPG od Bethesdy bych bral všemi deseti :D
  • upraveno 15. září 2011
    Já mám radši hry od Bioware. :-)
    Myslím, že strategie je vhodnější forma na adaptaci než RPG (i když Zaklínač se povedl). Je tam plno frakcí, za které by se dalo hrát.
    Lepší, když si lidi pamatují Píseň jako kvalitní literaturu než hru, která se nemusí povést. Do hry nemůžou okopírovat děj z GOTu, jako to udělali v seriálu.
  • upraveno 15. září 2011
    Jedině buď jako Mount & Blade styl, nebo Total War, na sandbox typu Skyrim nebo New Vegas je to příliš složitý (ty jednotlivé vztahy). Bethesda udělala dobře, že to nevzala.
  • upraveno 17. září 2011
    máte niekto titulky do deus ex? české, alebo slovenské? teda ak niečo také existuje...
  • upraveno 17. září 2011
    Na uloz.to jsou české, ale myslím, že zatím jen beta, tedy že tam můžou být občas chyby.

Edit: Myslíš do Deus Ex: Human Revolution? To jo, ale do dalších dílů Deus Ex nevím, ale asi určitě budou.
  • upraveno 17. září 2011
    hej, HR. idem to skúsiť. diky.
  • upraveno 17. září 2011
    uf strašne mi to trhá...
  • upraveno 18. září 2011
    škoda :-( a jinak dojmy?
  • upraveno 21. září 2011
    Zkoušel jste někdo hru Two worlds II? Má cenu to hrát nebo to je stejná budgetovka jako jednička? Docela bych si dal po dlouhé době nějaký rpg (nepočítaje DE:HR)... Znovu jsem zvažoval Dragon age II, ale Bioware produktů už mám dost...
  • upraveno 21. září 2011
    Já Two Worlds 1 nehrál, vždy jsem to chtěl zkusit, ale nějak jsem se k tomu nedostal. Dvojku jsem si ale zahrál, ze začátku jsem byl trochu rozladěný z určitých zvláštností a trochu netradičního pohybu a ovládání, ale postupně se mi to dostalo pod kůži a vyklubalo se z toho parádní a hodně zábavné RPG.
    Jsitě 100 lidí 100 chutí, ale já jsem si to moc užil, ačkoliv jsem to nečekal. Zvlášt po tom rozpačitém úvodu.
  • upraveno 21. září 2011
    Taky můžu dopuručit, ale pár věcí mě tam docela štvalo. Např. člověk se plahočí na nějaký malý ostrůvek s tím, že co tam nenajde za "poklad" a pak zjistí, že jsou tam fakt jen stromy, pak že na mapě jsou místa, kam vůbec nemůžete..a že hlavní hrdina je nic moc..a příběh na můj vkus taky nic moc, pro mě to byla zábavná oddychovka na jedno použití..asi tak.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.