Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
BTW Hraje někdo Deus ex HR? Má to cenu kupovat? Pořád uvažuji...
A Deus Ex 3 hraju, na jedničku to samozřejmě nemá, ale dvojku naprosto válcuje a s ní i většinu dnešní konkurence. Pro mě osobně milé překvapení. Moc jsme od toho nečekal a nakonec se to docela povedlo.
Nezaměňujte s http://www.agot-genesis.com/ , které vyvíjí stejná firma. Co se týče Genesis, snad neprozradím nic velkého, ale podle mých informací se chystá lokalizace do češtiny a dobrým znamením je, že se tvůrci chtějí inspirovat terminologií terminologií Hany Březákové (viz můj rejstřík). Informace jsou to poměrně zaručené, páč jsem byl osloven, abych se podílel na testování. Termín ale neznám, už je kolem toho pár týdnů ticho...
Dead Island je dobrá hra, ale bohužel jen dobrá.. Je to dost stereotyp
Amaroun: + musíš sejmout ty útočníky v první misi, při útoku na Sarif Industries. ;-) Jinak já to zatím jedu bez jediného zabití.
http://games.tiscali.cz/tema/bethesda-odmitla-moznost-delat-rpg-hra-o-truny-kvuli-skyrimu-56986
Sice v rukou Bioware by to asi dopadlo lépe, ale i ASOIAF RPG od Bethesdy bych bral všemi deseti :D
Myslím, že strategie je vhodnější forma na adaptaci než RPG (i když Zaklínač se povedl). Je tam plno frakcí, za které by se dalo hrát.
Lepší, když si lidi pamatují Píseň jako kvalitní literaturu než hru, která se nemusí povést. Do hry nemůžou okopírovat děj z GOTu, jako to udělali v seriálu.
Edit: Myslíš do Deus Ex: Human Revolution? To jo, ale do dalších dílů Deus Ex nevím, ale asi určitě budou.
Jsitě 100 lidí 100 chutí, ale já jsem si to moc užil, ačkoliv jsem to nečekal. Zvlášt po tom rozpačitém úvodu.