Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
11617192122172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. září 2011
    Svatyně je laděna do asijské kultury. Indie, Čína a Japonsko. Je to národ Nagů. A je to rasa která žije převážně pod vodou, ale umí se dobře pohybovat i na souši. Jejich hrdinové se moho pohybovat po vodě bez použití lodí. ;-) Všechny jejich jednotky (krom samotných nag) mají základ v asijské mythologii. Za Asijskou mythologii jsem rád. Ještě by do budoucna mohli přidat také něco z americké a severské mythologie.
    Navíc je to nový národ. A protože se děj odehrává ve stejném světě jako H5. Tak je blbost aby měli jednotky, které patří do kobek nebo stříbrných měst.
    Jinak do Artbooku zpracovali obrázky všech dračích bohů a dračice Malassa je můj jednoznačný favorit.
  • upraveno 29. září 2011
    Americké mytologie? Myslíš Jižní a Střední Ameriku? Do tohoto stylu jsou lehce ladění goblini - jaguáří bojovník a plenitel snů...Severskou mytologii trochu zastupovali v pětkách trpoši...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. září 2011
    A protože se děj odehrává ve stejném světě jako H5. Tak je blbost aby měli jednotky, které patří do kobek nebo stříbrných měst.
    Tuhle větu prosím znovu? On se děj H5 odehrává jinde, než děj H5? :))
    upraveno 29. září 2011
    Ano, jako americkou myslím indiánskou. Jižní, střední a severní. Stronghold je laděn do Maysko-aztécké podoby. A Sylvan v H5 měl i něco od severoamerických indiánů. Ale já mám na mysli spíš stvoření. Goblini, harpie, kentauři a kyklopové jsou stále z řecké.
    upraveno 29. září 2011
    Tuhle větu prosím znovu? On se děj H5 odehrává jinde, než děj H5? :))
    Cože? :D
    To jsem to tak blbě napsal, nebo jsi si to špatně přečetl?

Píši, že se děj v H6 odehrává ve stejném světě jako H5. Ten svět už má vymyšlená nějaká pravidla a historii. Proto nemůžeš u svatyně očekávat jednotky které už v H5 byly u akademie (titán) nebo kobky (hydra).
    upraveno 29. září 2011
    Mno, jednotka Kenshi zcela zjevně nahrazuje Rakšasy. Ve starších heroesech byly nagy spojený s titánama, v H5 se ještěrkoidní věci většinou spojovaly s kobkou.

Hlavní je ovšem to, že řada věcí do mytologie pětky nespadá, třeba goblini, i když jsou udělaný trochu podobným stylem, tak jednotky samotný jsou jiný.
    upraveno 29. září 2011
    Tak po 4 hodinách hraní GoT Genesis musím zatím dát palec nahoru. Zatím mě to celkem baví :-) Ale hrál jsem jen tutoriály a pár kampaní. Hra s více hráči a velká mapa Westrosu mne teprve čeká. Každopádně multiplayer v osmi lidech může být nehorázný maso!
  • upraveno 29. září 2011
    Tak vyšel Update na Witchera2 který přináší velké změny a hlavně přidává arénu... Systém je jednoduchý... Geralt nabíhá do areny kde jsou mu v každém kole předloženi k naporcování nový nepřátele... S každým kolem překvapivě narůstá obtížnost... Po každém kole máte šanci koupit nápoje či nabrat spolubojovníky, rozdělit bodíky do nových dovedností a hurá znovu do fightu... Arena i atmosféra se podařila... Asi v patém kole někdo na Geralta volal.... Maximus! Maximus! Maximus! I mean Geralt! Geralt! (narážka na film Gladiátor).. Poté co prohrajete máte možnost uploadnout své dosažené body a umístit se tak na lepší pozici v žebříčku... Je to zábavný.. Je to relax na chvíli a zároveň je to docela soutěživé
  • upraveno 7. října 2011
    Tak co už někdo hraje Rage? :-)
  • upraveno 7. října 2011
    Chci se do toho pustit jakmile dokončím Deus Ex: HT , tak jsem zvědavý. Docela jsem se těšil, ale z toho co jsem zatím viděl z pár playthrough videí spíše zklamání. Graficky moc pěkné, ale jinak takové nemastné neslané. Ale uvidím až si to zkusím sám.
    upraveno 9. října 2011
    muhehe, tak to je dobré:
  • upraveno 10. října 2011
    Deus Ex: HR je vyborny :) naprosto dokonaly :)

btw: kde se da sehant GoT: Genesis? ... vim ze bych sem nemel tahat warez, ale fakt to nemuzu nikde najit
    warforum.cz
    ah geez nesnasim warforum? nemate torrent nakej an to?
    I kdyby někdo měl, tak ho sem nedá, protože ví, jak by to dopadlo :-D
    tak me to poslete do zpravy nebo tak :D... ja to proste musim mit a nemuzu to sehnat
  • upraveno 11. října 2011
    Viděl jste někdo Film Sedm ? že se ptám co... Nový Hitman Docela Psycho...
    Wau :O
    Hitman vypada jak poradna kopie Deus Ex, co se tyce pohybu, kryti, atd ... atmosfery
  • upraveno 12. října 2011
    Jo jo taky jsem si všiml... stejný engine asi... Dělá na tom taky Square Enix
  • upraveno 12. října 2011
    Tak to vypadá hodně slibně! Hrál sem ty původní Hitmany a posledních pár dílů ne, nějak mě to nebavilo a nezajímalo, ale tohle teda vypadá zatím skvěle.

PS: Deus Ex:HR je opravdu skvost, když nepočítám ty boss fighty tak je to pro mě velké překvapení, nečekal jsem, že se to povede až takto. Sice ještě asi nejsem úplně daleko (Hengsha), ale i tak zatím velká spokojenost.
  • upraveno 13. října 2011
    A jseš teprve poprvé v Hengša, nebo už po druhé?

Jinak GoT Genesis dostal na Games.cz známku 4, na Gametrailers 4,9, na Metacritic 51 ze 100, na IGN 5,6 - takže to moc slavně zjevně nedopadlo... hmm
    upraveno 13. října 2011
    Už máte někdo Heroes 6 ?
    upraveno 13. října 2011
    Právě mi přišel mail, že mi to odesílaj.
  • upraveno 17. října 2011
    Recenze na Heroes 6 pějí chválu, ale prozatím nejsem přesvědčená, že ten díl je tak úžasný. Hrála jsem dvě mise z kampaně, obě jednoduché a stejně trvaly celý večer, protože boje jsou strašně rozvláčné. Pamatuji v pětce, že silnější hrdina zkosil slabou během jednoho turnu, ale v šestce jednotka ubere stejně silné jednotce pár životů. Takže jednoduchý souboj se protáhne.
    Navíc levelování zpomalili a za každý level si hero může pořídit jedno kouzlo nebo vylepšení.
    V některých věcech se vrátili zpět do minulosti, třeba každá jednotka bojuje jenom jedenkrát za kolo a hero může zasáhnout kdykoli během turnu.
    Pominu zjednodušení surovin, animace hradu, ale bitvu taky zjednodušili, protože před bitvou jsou vidět (bez skilu navíc) typy jednotek i počty, a když se rozhodnu, že z bitvy vycouvám, nic se neděje.
    upraveno 17. října 2011
    Hla je komický, jak po těch všech odkladech a vylaďování, je tam víc chyb a problémů než v betatestu :D Nejdříve to chce alespoň nějaký opravný patche a pak si ještě počkat na datadisky a zbylé 4 národy.
    Jj tady jsou jednotky dost vyrovnané. Ale délka boje se odvíjí podle toho za koho hraješ. Lidé jsou defenzivní národ. Nagy se snaží na bojišti soupeře zpomalovat a likvidovat jednoho po druhém. A Necromanté doslova těží z toho, že boj trvá co nejdéle.
    Recenze na Heroes 6 pějí chválu, ale prozatím nejsem přesvědčená, že ten díl je tak úžasný.
    Opravdu? Recenze se pohybují kolem 80%, což je dobré, ale žádná bomba. Trojky se pohybovaly přes 90% a pětky mezi 80 a 90%.
    No mne sa tie nové HoM&M nepáčia, skôr by som si dal remake 3jky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.