Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Navíc je to nový národ. A protože se děj odehrává ve stejném světě jako H5. Tak je blbost aby měli jednotky, které patří do kobek nebo stříbrných měst.
Jinak do Artbooku zpracovali obrázky všech dračích bohů a dračice Malassa je můj jednoznačný favorit.
To jsem to tak blbě napsal, nebo jsi si to špatně přečetl?
Píši, že se děj v H6 odehrává ve stejném světě jako H5. Ten svět už má vymyšlená nějaká pravidla a historii. Proto nemůžeš u svatyně očekávat jednotky které už v H5 byly u akademie (titán) nebo kobky (hydra).
Hlavní je ovšem to, že řada věcí do mytologie pětky nespadá, třeba goblini, i když jsou udělaný trochu podobným stylem, tak jednotky samotný jsou jiný.
btw: kde se da sehant GoT: Genesis? ... vim ze bych sem nemel tahat warez, ale fakt to nemuzu nikde najit
PS: Deus Ex:HR je opravdu skvost, když nepočítám ty boss fighty tak je to pro mě velké překvapení, nečekal jsem, že se to povede až takto. Sice ještě asi nejsem úplně daleko (Hengsha), ale i tak zatím velká spokojenost.
Jinak GoT Genesis dostal na Games.cz známku 4, na Gametrailers 4,9, na Metacritic 51 ze 100, na IGN 5,6 - takže to moc slavně zjevně nedopadlo... hmm
Navíc levelování zpomalili a za každý level si hero může pořídit jedno kouzlo nebo vylepšení.
V některých věcech se vrátili zpět do minulosti, třeba každá jednotka bojuje jenom jedenkrát za kolo a hero může zasáhnout kdykoli během turnu.
Pominu zjednodušení surovin, animace hradu, ale bitvu taky zjednodušili, protože před bitvou jsou vidět (bez skilu navíc) typy jednotek i počty, a když se rozhodnu, že z bitvy vycouvám, nic se neděje.
Jj tady jsou jednotky dost vyrovnané. Ale délka boje se odvíjí podle toho za koho hraješ. Lidé jsou defenzivní národ. Nagy se snaží na bojišti soupeře zpomalovat a likvidovat jednoho po druhém. A Necromanté doslova těží z toho, že boj trvá co nejdéle.