Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
11617192122172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. září 2011
  • upraveno 29. září 2011
    Americké mytologie? Myslíš Jižní a Střední Ameriku? Do tohoto stylu jsou lehce ladění goblini - jaguáří bojovník a plenitel snů...Severskou mytologii trochu zastupovali v pětkách trpoši...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. září 2011
    upraveno 29. září 2011
    Ano, jako americkou myslím indiánskou. Jižní, střední a severní. Stronghold je laděn do Maysko-aztécké podoby. A Sylvan v H5 měl i něco od severoamerických indiánů. Ale já mám na mysli spíš stvoření. Goblini, harpie, kentauři a kyklopové jsou stále z řecké.
    upraveno 29. září 2011
    upraveno 29. září 2011
    Mno, jednotka Kenshi zcela zjevně nahrazuje Rakšasy. Ve starších heroesech byly nagy spojený s titánama, v H5 se ještěrkoidní věci většinou spojovaly s kobkou.

Hlavní je ovšem to, že řada věcí do mytologie pětky nespadá, třeba goblini, i když jsou udělaný trochu podobným stylem, tak jednotky samotný jsou jiný.
    upraveno 29. září 2011
    Tak po 4 hodinách hraní GoT Genesis musím zatím dát palec nahoru. Zatím mě to celkem baví :-) Ale hrál jsem jen tutoriály a pár kampaní. Hra s více hráči a velká mapa Westrosu mne teprve čeká. Každopádně multiplayer v osmi lidech může být nehorázný maso!
  • upraveno 29. září 2011
    Tak vyšel Update na Witchera2 který přináší velké změny a hlavně přidává arénu... Systém je jednoduchý... Geralt nabíhá do areny kde jsou mu v každém kole předloženi k naporcování nový nepřátele... S každým kolem překvapivě narůstá obtížnost... Po každém kole máte šanci koupit nápoje či nabrat spolubojovníky, rozdělit bodíky do nových dovedností a hurá znovu do fightu... Arena i atmosféra se podařila... Asi v patém kole někdo na Geralta volal.... Maximus! Maximus! Maximus! I mean Geralt! Geralt! (narážka na film Gladiátor).. Poté co prohrajete máte možnost uploadnout své dosažené body a umístit se tak na lepší pozici v žebříčku... Je to zábavný.. Je to relax na chvíli a zároveň je to docela soutěživé
  • upraveno 7. října 2011
    Tak co už někdo hraje Rage? :-)
  • upraveno 7. října 2011
    Chci se do toho pustit jakmile dokončím Deus Ex: HT , tak jsem zvědavý. Docela jsem se těšil, ale z toho co jsem zatím viděl z pár playthrough videí spíše zklamání. Graficky moc pěkné, ale jinak takové nemastné neslané. Ale uvidím až si to zkusím sám.
    upraveno 9. října 2011
    muhehe, tak to je dobré:
  • upraveno 10. října 2011
    Deus Ex: HR je vyborny :) naprosto dokonaly :)

btw: kde se da sehant GoT: Genesis? ... vim ze bych sem nemel tahat warez, ale fakt to nemuzu nikde najit
    I kdyby někdo měl, tak ho sem nedá, protože ví, jak by to dopadlo :-D
    tak me to poslete do zpravy nebo tak :D... ja to proste musim mit a nemuzu to sehnat
  • upraveno 11. října 2011
    Viděl jste někdo Film Sedm ? že se ptám co... Nový Hitman Docela Psycho...
    Wau :O
    Hitman vypada jak poradna kopie Deus Ex, co se tyce pohybu, kryti, atd ... atmosfery
  • upraveno 12. října 2011
    Jo jo taky jsem si všiml... stejný engine asi... Dělá na tom taky Square Enix
  • upraveno 12. října 2011
    Tak to vypadá hodně slibně! Hrál sem ty původní Hitmany a posledních pár dílů ne, nějak mě to nebavilo a nezajímalo, ale tohle teda vypadá zatím skvěle.

PS: Deus Ex:HR je opravdu skvost, když nepočítám ty boss fighty tak je to pro mě velké překvapení, nečekal jsem, že se to povede až takto. Sice ještě asi nejsem úplně daleko (Hengsha), ale i tak zatím velká spokojenost.
  • upraveno 13. října 2011
    A jseš teprve poprvé v Hengša, nebo už po druhé?

Jinak GoT Genesis dostal na Games.cz známku 4, na Gametrailers 4,9, na Metacritic 51 ze 100, na IGN 5,6 - takže to moc slavně zjevně nedopadlo... hmm
    upraveno 13. října 2011
    Už máte někdo Heroes 6 ?
    upraveno 13. října 2011
    Právě mi přišel mail, že mi to odesílaj.
  • upraveno 17. října 2011
    Recenze na Heroes 6 pějí chválu, ale prozatím nejsem přesvědčená, že ten díl je tak úžasný. Hrála jsem dvě mise z kampaně, obě jednoduché a stejně trvaly celý večer, protože boje jsou strašně rozvláčné. Pamatuji v pětce, že silnější hrdina zkosil slabou během jednoho turnu, ale v šestce jednotka ubere stejně silné jednotce pár životů. Takže jednoduchý souboj se protáhne.
    Navíc levelování zpomalili a za každý level si hero může pořídit jedno kouzlo nebo vylepšení.
    V některých věcech se vrátili zpět do minulosti, třeba každá jednotka bojuje jenom jedenkrát za kolo a hero může zasáhnout kdykoli během turnu.
    Pominu zjednodušení surovin, animace hradu, ale bitvu taky zjednodušili, protože před bitvou jsou vidět (bez skilu navíc) typy jednotek i počty, a když se rozhodnu, že z bitvy vycouvám, nic se neděje.
    upraveno 17. října 2011
    Hla je komický, jak po těch všech odkladech a vylaďování, je tam víc chyb a problémů než v betatestu :D Nejdříve to chce alespoň nějaký opravný patche a pak si ještě počkat na datadisky a zbylé 4 národy.
    Jj tady jsou jednotky dost vyrovnané. Ale délka boje se odvíjí podle toho za koho hraješ. Lidé jsou defenzivní národ. Nagy se snaží na bojišti soupeře zpomalovat a likvidovat jednoho po druhém. A Necromanté doslova těží z toho, že boj trvá co nejdéle.
    No mne sa tie nové HoM&M nepáčia, skôr by som si dal remake 3jky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.