Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Hraju teď IWD ale je to zatím dost nezábavné...jen samé souboje, nějak to postrádá šťávu jako BG...
Hrál jste někdo betaverzi HEROES VI?
koridorovým RPG je třeba NWN II, či DAO, Drakensang - postup je většinou vymezen určitými prvky... Pohyb na mapě je možný dost často jen vpřed a vzad někdy s drobnými odbočkami a vše se ti odemyká či otevírá ve správný čas... Možností voleb v NWNII bylo hodně, ale vždy je to dosti svázané....
Nejlepším RPG za posledních 5 let jsou podle mne Zaklínač 2 a Fallout New Vegas
Zaklínač 2 vytvořil dost slušný prostředí konsekvencí na tvé činy.... Tvůj výběr pak velice ovlivní pokračování hry a při druhém hraní tě tvé rozhodnutí můžou dovést úplně jinam...
FNV je zase sand-box rpg, ale velice ukecané rpg s promyšlenými úkoly a vícery možnostmi jak je vyřešit... Tam je dost kladen důraz na promyšlených textech....
No a skvělá RPG kromě těchto dvou? Gothic 1, Gothic 2, Risen, Drakensang, Fallout 2
Zaklínače neznám, ale možná ho časem zkusím. Sice mi vadí, že tam asi není výběr povolání (vždy hraji za kouzlící postavy), ale uvidím...
I když má spousta lidí ráda otevřené RPG tak mě hry jako Oblivion nebo Morrowind prostě nebaví...:-(
Sakra asi zase zkusím rozehrát jedničku, která mne nikdy moc nebrala...
A nejak moc casto se mluvi o Drakensangu a Hard to be God. Kdyby jste to meli prirovnat k Temple of Elemental Evil, BG 2, Arcanum, Zaklinac, Risen, ... nebo k DAO, NWN2. Kam by to inklinovalo vic?
Drakensang je hra sama o sobě... Co si pamatuji tak se tam pohybuješ po větších mapách... Ale není to koridor... Takový DAO, ale s pěknějšíma a rozsáhlejšími mapami....
Škoda, že neudělali trojku, ale jsem zvědavá na The Old Republic (akorát MMORPG zrovna nehraju).
Hard to be a God na Bonuswebu :
http://games.tiscali.cz/oznameni/humble-indie-bundle-3-pet-skvelych-her-za-libovolnou-cenu-56466
http://www.zing.cz/preview/348/game-of-thrones-genesis-treste-se-legenda-prichazi