Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nejpoužitelnější ovládání více postav je ovšem ve Wizardry...
Ale jednou to napravím.
Za 30h projitou? To by me nebavilo...
Hraju Temple of Elemental Evil uz asi dva mesice, vzdycky par hodin za tyden. Muze to uz byt asi 30-40 hodin a jeste jsem ani nenavstivil slavny to chram of pure evil&darknes. Mam rad hru, do ktere se clovek muze ponorit a vzit se do kuze postav. Ozenil jsem se, dohodil jsem dalsi dve svatby, pomohl jsem prekonvertovat tam a zpet, zabil carodejnici (a ze mi dala zabrat)... proste skvele old school RPG, jaka se dnes uz nedelaji.
Českého Inquisitora jsem taky zkoušel, ale nvm nvm moc špatný ovládání....
Je The Temple of Elemental Evil dobrá hra ? :-) Nějak to kolem mne profrčelo a ani jsem to nezaznamenal....
Pro mne, po BG2 hned druhe RPG.
PS: Klasicka izometricka, rucne kreslena grafika ma proste neco do sebe:)
Jenom k tomu F2 se rád vracím :-) ale The Temple of Elemental Evil vypadá dobře to zkusím :-)
Pro mne je s těchhle her nejlepší NWN2... Ta mne dost brala... DAO mi připadalo už moc dělaný pro masy....
Jo TOEE ma tahovy system boje, podobne jako Fallout.
Jen jak si matně pamatuju, připadalo mi to šíleně těžké. Já mám rád vysokou obtížnost, ale jen do určité hranice. Tak, že je to sice výzva, ale člověk nemusí 300x v jednom místě loadovat apod. A měl jsem pocit, že TOEE už bylo z mého pohledu právě za tou hranicí únosnosti :-D Určitě to patří k jedněm z nejtěžších RPG co jsem hrál a to jsem jich hrál nepočítaně :-D
Za těch pět dolarů určitě neváhejte a zkuste to. Byl bych moc rád.
http://www.gog.com/en/gamecard/atlantis_the_lost_tales
(mimochodem je tam pár negativních hodnocení od uživatelů a zrovna shodou okolností jsou ted na hlavní straně toho odkazu, tak bud pročíst i ty pozitivní, protože ty tři negativní, které tam jsou mi přijdou dost néfér nebo dokonce nepravdivé. Nebo nečíst žádné a rovnou se do toho pustit :-D )
Expandable: Neprovokuj, uz ted mi na policce na GOGu lezi hromada skvelych her, ktere bych rad dohral... treba az si zlomim nohy a nebudu moci na trenink:)
Ach jo, po shlédnutí tohoto traileru jsem se těšil na konečně další zajímavé izometrické hack'n'slash RPG, a poté jsem zjistil, že to bude jen onlinovka, sice kompletně zdarma, ale to nemění nic na tom, že to nebude mít singleplayer :( Vypadá to totiž opravdu zajímavě a vůbec, beru jakékoliv izometrické RPG, které vyjde, protože je to bohužel zdá se umírající žánr a takových her vychází méně a méně :(
Ach jo, takže nezbývá nic jného než čekat jestli se dožiju vydání Diabla 3, případně oprášit nějaké mé starší oblíbené kousky jako BG, Neverwinter N, Diablo 1,2, Dungeon Siege, Lionheart, Titan Quest, Hard to be a God atd
a ještě nějaký ten trailer:
EDIT: tak po schlédnutí videí, přečtení různých informací z webu, z jejich fóra atd mě to dost uchvátilo a kašlu na to, že to nemá singleplayer, tohle si prostě musím zahrát :-D