A Dream of Ice & Fire

upraveno 25. října 2012 v Webové záležitosti
Ne, nebojte, web Ice & Fire nadále zůstává česko-slovenský a nehodlá soupeřit se zahraničními servery. Jen parafrázuji chystaný název posledního dílu Písně ledu a ohně. Ale myslím, že jinak to celkem sedí. Pojďme krátce do historie...

9. 6. 2006 byl spuštěn web, který byl následovníkem tvorby MIla. Mimochodem, o 3 měsíce později vyšla v ČR Hostina pro vrány. Na svátek 28. 10. 2006 spadá vznik diskuzního fóra, které bylo v jistém směru přelomové. Zažili jsme na...

Číst celý článek zde
13»

Komentáře

• upraveno 2. března 2011
    Koukat Nevadě na avatara... že se nestydíte :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. března 2011
    V kráse není nic odsouzeníhodného :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 2. března 2011
    Hoši, hoši... :o)))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. března 2011
    Ano dívko?
  • upraveno 3. března 2011
    keď si otvorím diskusiu s novými príspevkami, hodí ma to na koniec. keby ma to hodilo na prvý nový, bolo by to praktickejšie, či?
    Ha! Tak se zdá, že se zadařilo. Teď když kliknete na číslo v tom boxu aktuálních diskuzí, tak by vás to mělo hodit na první nepřečtený příspěvek. Název diskuze nadále hází na poslední příspěvek, což mi přijde asi nejrozumější.
    dakujem majstre :) a btw ten koment k nevade je jeden z naj cyber vtípkov co som pocul :)
    upraveno 3. března 2011
    Ano, funguje. Šikula. A děkujeme :o)
    ;-)
    Ty jsi ale hlava, Aleku. :-)
    Teda nejdřív sarven takovou pochvalu, Nevada a teď ty... že vy chcete přebít mou radost z Tance? :-)
    Jo a v The Master Path už mám 4 hlavy, tak ještě jednu. Šup heade, http://www.icefire.cz/maesters-path, koukej luštit, budeš odměněn scénou ze seriálu s tvou nejoblíbenější postavou. :-)
    alek, čo je to prosím ťa ten "trvalý odkaz"? myslel som, že miesto na nejaký citát, alebo tak ...
    Trvalý odkaz je odkaz na daný komentář, když chceš odkázat přímo na něj, třeba z jiné diskuze. Možno zbytečná věc...

nemá s citátem nic společného, jak je znáš třeba z fóra (btw, takové ty podpisy/citáty z fóra nevím jestli zavádět, nebyl by to vůbec problém, ale imo je to spousta stále se opakujícího textu, který jen zabírá místo. Ale když vás bude víc, třeba mě přesvědčíte :-))
    upraveno 3. března 2011
    Citace ve stylu jako byla na d20 by byla fajn.
    Citáty jako přidaný text za každým příspěvkem jsou fakt otravné, to nebrat.
    Ale možnost krátkého popisku za nickem - třeba i s možností dát si tam odkaz na nějaké stránky - by nebyla marná.
    súhlas s nevadou
    Trvalý odkaz urcite neni zbytecna vec / jak rad bych jej na legii mel v teto dobe
    Citace budou, sic asi ne až tak promakané jako na d20, tam to Max dotáh k dokonalosti, kterou pak pochopili jen otřelí uživatelé. :-)
    Trvalý odkaz urcite neni zbytecna vec / jak rad bych jej na legii mel v teto dobe
    zbytečný určitě není (používám ho pro odkazování na aktuální diskuze), pro mě je to spíš otázka, zda ho zobrazovat všem uživatelům. Legii moc nesleduju, tak to kdyžtak rozveď, třeba mě to přesvědčí/utvrdí...
    uz si to tu rek / pouziva se na odkaz odkudkoli presne na urcity prispevek

me se ted na legii urojily zajimave diskuze, na ktere bych v clanku, ktery zrovna chystam (svetla budoucnost ebooku) rad odkazal, ale nemuzu, bo tam mam vse relativni
    - musim si to jeste doprogramovat...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.