A Dream of Ice & Fire
Ne, nebojte, web Ice & Fire nadále zůstává česko-slovenský a nehodlá soupeřit se zahraničními servery. Jen parafrázuji chystaný název posledního dílu Písně ledu a ohně. Ale myslím, že jinak to celkem sedí. Pojďme krátce do historie...
9. 6. 2006 byl spuštěn web, který byl následovníkem tvorby MIla. Mimochodem, o 3 měsíce později vyšla v ČR Hostina pro vrány. Na svátek 28. 10. 2006 spadá vznik diskuzního fóra, které bylo v jistém směru přelomové. Zažili jsme na...
Číst celý článek zde
9. 6. 2006 byl spuštěn web, který byl následovníkem tvorby MIla. Mimochodem, o 3 měsíce později vyšla v ČR Hostina pro vrány. Na svátek 28. 10. 2006 spadá vznik diskuzního fóra, které bylo v jistém směru přelomové. Zažili jsme na...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Gratuluji k úspěšnému spuštění webu a ať se tady všem líbí jako na předchozím kolbišti!
PS: Samozřejmě gratuluji též.
akorát v diskuzním fóru (v přehledu) je v posledním sloupečku nepřeložený řetězec "By"... ale to je jen detail :)
Možná něco z toho bude teprve časem, možná něco z toho už tady je a já jsem jen slepá. V druhém případně mi poraďte, prosím.
Tady je něco o mém původu:
Koukám na ten design ... šedavý šum na bílém pozadí, text-shadow nadpisy, minimalistické. Dobrá práce, Aleku (pokud to není template :P).
Co dál? Budeš propagovat web (SEO, výměna odkazů) ?
EDIT: jaké designové nedostatky v Opeře, prosímtě? Embedded font funguje v Opeře 10 a 11 (devítku používají pouze zastaralí jednci jako já); jinak ti tam akorát zlobí nějaký margin či co u přihlašovacího okna.
IE bez komentáře :)
Ten úplně nejspodnější border (nad RSS kanálem) je tam možná až zbytečně ... jestli bude hlavní okno vždy delší, než postaranní lišta.
btw už by som si mal nájsť nejaký malý obrázok na avatara, lebo budem za lítostivého muže...
Propagace webu - asi nic přímýho, zastávám ten názor, že nejlíp za tebe pracuje obsah.
No já v Opeře nedostatky mám, právě s tím fontem v menu. Halt asi Opera pro Mac :-) IE je rozbitý krutě až do 7. verze (homepage, ty boxy), zatím jsem bohužel nepřišel na to, jak to opravit :-(
Patička je dosti provizorní, vlastně jsem jí tam plácnul chvíli před spuštěním jen proto, aby byl někde odkaz na RSS. Budu upravovat.