A Dream of Ice & Fire
Ne, nebojte, web Ice & Fire nadále zůstává česko-slovenský a nehodlá soupeřit se zahraničními servery. Jen parafrázuji chystaný název posledního dílu Písně ledu a ohně. Ale myslím, že jinak to celkem sedí. Pojďme krátce do historie...
9. 6. 2006 byl spuštěn web, který byl následovníkem tvorby MIla. Mimochodem, o 3 měsíce později vyšla v ČR Hostina pro vrány. Na svátek 28. 10. 2006 spadá vznik diskuzního fóra, které bylo v jistém směru přelomové. Zažili jsme na...
Číst celý článek zde
9. 6. 2006 byl spuštěn web, který byl následovníkem tvorby MIla. Mimochodem, o 3 měsíce později vyšla v ČR Hostina pro vrány. Na svátek 28. 10. 2006 spadá vznik diskuzního fóra, které bylo v jistém směru přelomové. Zažili jsme na...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Zatím jsem si všiml jedné maličkosti (s Malíčkem ovšem nemá nic společného), která mi chybí: V diskuzích by mohlo být dostupné posouvání jednotlivých stránek diskuze i nad diskuzí, a nejenpod diskuzí .
Pokud máte nějaké další připomínky, směle do mě :-)
A hlavně velký dík za ty navigační šipky.
Nejake filtrovani ala D20 bude taky? Tam me to zachranuje zivot, protoze zdaleka nectu vsechno, tady to bude asi podobne, takze pokud jsem mam chodit casteji, tak se mi to rozhodne nebude chtit pokazde hledat. Bud tedy nejake moznosti ala "oblibena dizkuze", sledovat tema nebo filtr, co nezobrazovat v novinkach.. idealne jeste upozorneni mailem;-)
Víte co se stane z Baratheona, když ho zavřete do kláštera?