Pozvánka do Západozemí

upraveno 27. února 2011 v Novinky
Do premiéry Hry o trůny zbývají ani ne dva měsíce. Pojďte si s tvůrci projít hlavní dějové linie skrze místa, kde se odehrávají.

Číst celý článek zde
«13

Komentáře

• upraveno 20. února 2011
    Pěkné, poprvé vidíme Hodora, Aemona a kolegu lorda velitele :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. února 2011
    Pozvání s potěšením přijímám. Bude mi ctí zavítat na návštěvu! :)
    Aleku prosímtě v jaký minutě se nachazí Hodor? Vubec ho nemůžu najít, jinak pozvání do Západozemí je skvělý a už se nemůžu dočkat!
    Hodora jsem si všiml (jestli to je on :) ) v asi 1:14. Těsně před tím, jak Starkovci poklekají před králem, tak je záběr na ně, stojící v řadě. A Hodor je podle mě úplně vpravo.
    upraveno 20. února 2011
    Zajímalo by mě, co za dítě stojí vedle Catelyn. Nejdřív mě napadlo, že je to Rickon. Ale na něj je moc velký, z tohoto úhlu pohledu vypadá dokonce větší než Bran. Snad ho taky tolik nepostaršili jako Robba a Jona.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. února 2011
    Ale Orlí hnízdo se jim zatím daří úspěšně tajit :)
    Alek: Pěkné, poprvé vidíme Hodora, Aemona a kolegu lorda velitele :-)
    To asi nebude Hodor, co by dělal při vítání krále v první linii a ještě k tomu v době, kdy Bran má nohy v pohodě. Já bych to viděl na nějakého důležitého vazala. Cassel, nebo třeba mistr Luwin. Ten chlapík vpravo vypadá jako Karstark.
    Nevada: Zajímalo by mě, co za dítě stojí vedle Catelyn. Nejdřív mě napadlo, že je to Rickon. Ale na něj je moc velký, z tohoto úhlu pohledu vypadá dokonce větší než Bran. Snad ho taky tolik nepostaršili jako Robba a Jona.
    Vypadá to na Rickona. Stojí po boku matky v řadě se svou rodinou. Pokud je to někdo jiný, tak tedy nevím kdo.
    Ano, 1:14, ten nejvyšší :-) Téměř poslední vlevo, ten hromotluk vpravo je imo ser Rodrik a vedle něj pak Luwin. Rickon má být podle scénáře pilotu tříletý, což je dokonce snad omlazení, v knize mu mělo být 5, jestli se nemýlím. Ale třeba to změnili, protože nevím, kdo jiný by to mohl být...
    Vypadá to hodně dobře. I starej Mormont je super..
    Musim přiznat, že to vypadá uźasně!!!!!
    Scény s Daenrys se mi moc líbí....

BTW To nebude Rickon - je stejně veliký jako Bran... Ta rodinka v tom záběru vypadá idelicky :-D
    je stejně veliký jako Bran
    Tak to se nevylučuje, nějaký 3-4 roky nemusej nic znamenat, všichni nerostou stejně rychle. V obličeji rozhodně vypadá mladší a to je důležitý.
    upraveno 20. února 2011
    Rickon má být podle scénáře pilotu tříletý, což je dokonce snad omlazení, v knize mu mělo být 5
    Na začátku první knihy jsou Rickonovi tři roky.

I když výška toho kluka v onom záběru může mást. Je to snímáno dost od země a navíc zboku zástupu.
    Aha, tak to měli ve scénáři správně, jen já to mám tady na webu špatně, resp. rodokmen asi není datován k začátku ságy. Ale řek bych že došlo ke změně, protože i na zahraničních fórech toho kluka považují za Rickona.
    Samozrejme, že ten úplne napravo je Rickon. Bol aj na jednej už uverejnenej fotke - http://www.westeros.org/GoT/Gallery/Entry/2191/ .
    Predstavený materiál je IMHO super.
    Inak by ma zaujímalo, či je v tomto videu už použitá nejaká Djawadiho hudba. V scéne, keď chce Grenn podrezať Jona, to znie dosť ako jeho tvorba. A ešte - je Aemon v seriáli skutočne slepý? V scéne s Mormontom sa pozerá na Tyriona ako normálne vidiaci človek.
    Téměř poslední vlevo, ten hromotluk vpravo je imo ser Rodrik a vedle něj pak Luwin.
    Jasně... jsem blbej, píšu pravá myslím levá :D
    V scéne s Mormontom sa pozerá na Tyriona ako normálne vidiaci človek.
    jj, taky mě napadlo, že moc slepě nevypadá... ono obecně jsem si Aemona představoval víc sešlejšího věkem, scvrklejšího (ale upřímě, už nevím jak je popisovaný v knize, je to spíš jen můj dojem)

A co se Daenerys týče... vypadá to, že oproti knize (pro mě) bude její linie mnohem poutavější :)
    2:50 Emilia je opravdu nádherná. Skvělá volba pro Dany. :)
    Někde se myslím zmiňuje, že je mu 102; rozhodně mu ale kolem stovky bude.

Rodokmeny by měly být datované na počátek dílu, ve kterém jsou uvedeny.
    Arya, draci, zuby - taky si chci sahnout
    Mě prostě východ nechává chladným. Je to tam sice ve stylu Conana, ale prostě sever a Západozemí vůbec nemá co do poutavosti a atmosféry konkurenci. Snad kromě Dorne, to mi připadá až moc podobné zase tomu východu. Mongolové, Avaři, Tataři, Hunové.. prostě nic z toho mě nikdy nebralo.
    Mne zase Dorne vždy připomínalo Marocké Araby, či ty s jihu Pyrenejského poloostrova
    Souhlas, že ta východní linka bude v seriálu možná zajímavější než v knize. Ve filmový řeči to pravděpodobně půjde líp propojit s dějem na západě.

Macejko, máš pravdu, já úplně zapomněl, že angažovali Arta Parkinsona do role Rickona. Ani na tý fotce jsem si ho nikdy nevšim.

Jinak je docela zajímavý se v tý ukázce babrat. Např. si všimnětě v 1:15 Jona - pravděpodobně jde o záběr z toho prvního pilotu, Jon má kratší vlasy, je oholen. Ve stejném čase je vidět, jak v jednu chvíli stojí Hodor v první řadě a vzápětí je o pár řad vzad :-)
    ak som mal po prvom behind the scenes pochybnosti o celkovom obraze, že či bude pôsobiť dostatočne filmovo, tak táto ukážka ma upokojila. scény, farby, možno aj triky, všetko dohromady vytvára naozaj pekný obraz.
    teším sa preveľmi
    Mě východní linka příběhu nebrala, nevím jestli v seriálu to bude lepší. Ted jsem znova koukal na videa a moc mě u Dothraků nesedí ty srpový meče, kterýma se v ukazce ohánějí. Bral jsem je jako takový Mongoly, Tatary - lehkou jízdu, který by tahle zbran k ničemu moc nebyla. Spíš bych si představoval že budou mít něco jako šavle.
    Dornově mě přišli taky jako Maurové - i si tím že rod Martellů je takový skrytý odkaz na Karla Martela, který zastavil jejich (maurský) postup v bitvě u Poitiers.
    upraveno 20. února 2011
    Hm, čím víc sleduju všechna ta videa od HBO, tak musím říct, že by mi vůbec nevadilo, kdyby si Benioff střihl v seriálu nějakou roli. Dobře se na něj kouká :o)
    Já bych zas nechal nějakou roličku jeho ženušce :-)
    Kdo je jeho žena? :-)
    upraveno 20. února 2011
    Amanda Peet (taky jsem to dosud nevěděla).
    Amanda Peet
    Tak co, koho by mohla hrát?
    upraveno 20. února 2011
    Tak co, koho by mohla hrát?
    V pozdější sérii Ellarii Písek ;o)
    Amanda Peet
    Jo jo vidim jí tam :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.