Posledné myšlienky
V ságe nám už zomrela pekná kôpka postáv a zrovna dnes ráno mi napadlo, že pri niektorých by bolo zaujímavé vedieť čo boli ich posledné myšlienky.
kniha sa tomu vždy vyhla (výnimkou je ten starý Stanisov mistr a Pete), na koniec života sme sa pozerali očami niekoho iného, takže sme ich nemohli poznať. možno si filmová reč - a nedajbože aj lákadla filmového klišé - vyžiadajú zmenu. Možno budeme v Eddardovej alebo Robbovej hlave keď sa to stane.
čo myslíte, na čo mysleli?
boli posledné myšlienky Eddarda trpké alebo fatalistické winter is comming? alebo myslel na Aryu a Sansu, že čo s nimi bude? alebo myslel na Robba ako nástupcu? alebo na svoju manželku? alebo na Jona, ktorému nestihol povedať, kto je?
posledné myšlienky nám môžu povedať aká ta postava naozaj je. Starostlivý otec? Lord? rodinný typ?
mám dva osobné tipy: buď prevládla starkovská česť a posledné myšlienky viedli k Jonovi a tajomstvu jeho pôvodu, alebo prevládla rodina a starosť o dve dievčatá v jame levovej.
kniha sa tomu vždy vyhla (výnimkou je ten starý Stanisov mistr a Pete), na koniec života sme sa pozerali očami niekoho iného, takže sme ich nemohli poznať. možno si filmová reč - a nedajbože aj lákadla filmového klišé - vyžiadajú zmenu. Možno budeme v Eddardovej alebo Robbovej hlave keď sa to stane.
čo myslíte, na čo mysleli?
boli posledné myšlienky Eddarda trpké alebo fatalistické winter is comming? alebo myslel na Aryu a Sansu, že čo s nimi bude? alebo myslel na Robba ako nástupcu? alebo na svoju manželku? alebo na Jona, ktorému nestihol povedať, kto je?
posledné myšlienky nám môžu povedať aká ta postava naozaj je. Starostlivý otec? Lord? rodinný typ?
mám dva osobné tipy: buď prevládla starkovská česť a posledné myšlienky viedli k Jonovi a tajomstvu jeho pôvodu, alebo prevládla rodina a starosť o dve dievčatá v jame levovej.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Poslední myšlenky Joffa: "Nechci zemřít, bohové, já nechci zemřít! Vezměte si raději Skřeta nebo Sansu nebo i moji matku, jen ne mě, prosím.....eeeegggggrrrrrr" (Exitus) :-D
teraz niečo ťažšie. predpokladajme, že zomrel Sandor. akože. čo bola jeho posledná myšlienka?
Kde je to otrasné decko? (arya)
vtáčik mi už nezaspieva... (sansa)
kto ho zabije, keď nie ja? (hora)
alebo ?
V ETW je citát jednoho barona za Francouszké revoluce, když stál před gilotinou. Řekl: "Máte v tom rozsudku pravopisné chyby.... Uvažovat takhle těsně před smrtí a vůbec dávat pozor na chyby v rozsudk smrti? - Já bych se jen klepal... nejspíš
@Aviv ale som s nimi vyjebal, mám čo chcem a nič sa mi nestalo..
To je známo.
Ale je veľmi pekné, že miesto aby si myslel - Frey, ty hajzel... - myslel na svojich najbližších.
(Mimochodem, všimli jste si, že jej zabil Bolton, takže nic o právu host-hostitel ve vztahu Frey-Robb de facto porušeno nebylo)
Myslela jsem tím, že Catelyn toho muže neoznačuje jako Roose Boltona, jenom jako muže v boltonových barvách. Ale tak ano, Jaime to o pozdravech říkal přímo Boltonovi, i když na veřejném místě.
Ale pořád ještě můžeme slyšet, jak Roose Boltona někdo odkrágluje se slovy "Catelyn Stark posílá pozdravy." A koloběh násilí pokračuje... Cynika ve mě by to neuvěřitelně pobavilo :twisted:
P.S. S králem severu si nikdo nebude zahrávat... awwww