Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1248249251253254354

Komentáře

• @M1on Kupodivu jo, jezdím na večer, to už je to volnější (a drncání haranty uspává :-)
  • upraveno 31. října 2013
    @Edem Pud sebezáchovy žádnej?
  • @brbr a jak často měníš žárovky?
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @M1on Podľa štatistiky za 7 uplynulých mesiacov (2011), vrátane začiatku augusta, spôsobili motocyklisti viac ako 2 % dopravných nehôd na Slovensku. Z celkového počtu 8 584 nehôd bolo 174 nehôd s účasťou motocyklistu, pričom tohtoročná úmrtnosť motocyklistov tvorí už takmer 10 %
    http://www.motoaktual.sk/menu/prakticke-informacie/clanok/nehodovost-motorkarov/?PHPSESSID=815342e1508e73218aa9f042fafb47db

sice som sa ohradil statistikou este starou ale asi tak to je.
    ale aj tak moze ma zrazit auto, spadnit na mna klavir, umriet sa da vselijakym sposobom
    @Edem To ješpatná strategie s lepším autem musíš jet pomalu ať tě každej vidí a s felicii musíš 170km/h do garáže ať tě nikdo nevidí :-P viď Everette
    @Edem to sice ano, ale pořád je lepší tu šanci minimalizovat.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Říkal jsem si podívám se a budu obhajovat, že to není tak strašný. :D
    Bylo, jeli jak bezmozci, všichni tři. Jsem zvyklý na rychlou jízdu, ale to co předváděli oni (hlavně to předjíždění) je prostě moc.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Gorgloj to hej bolo to dost na hrane ale co ja viem jak sa jazdi v spanielsku ci tam take preteky nemaju kazdy den celorocne?
  • @Edem Také nevím, ale obecné pravidla jsou jednoduchá všude. Každý řidič by se měl snažit o minimalizaci možnosti dopravní nehody. Mezi rychlou a šílenou jízdou je podstatný rozdíl, tahle spadala do kategorie šílené. Když už máš 10-ti válec od Audi tak testuj jeho výkon na závodní dráze, rozhodně ne za hustého provozu. :)
  • problem je , že tí idioti nehazarduju len so svojími životmi ,ale aj s životmi tých ktorí su na ceste a "zrovna o ich zábavu nestoja.." ak chcu všetci traja nech si najdu prazdnu dialnicu a spoločne sa zošrotuju.. a aby to bolo uplne košer, mali by nechad odkaz pre zachranky: "V žiadnom pripade nas nezachranujte a neplytvajte peniazmi z verejneho zdravotnictva, aby ste nas poskladali ...My sme to tak chceli.."
  • @Depresor Souhlas, když chtějí závodit, tak ať závodí, ale tak aby neohrozili (a neomezili) ostatní řidiče.
  • @Depresor Heslo motorkářů :Nezáleží na tom že jsem mrtvý, na čem záleží je, že kdybych mrtvý nebyl, byl bych první :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak nevim kdo je větší idiot, ty motorkáři nebo ten v audině že s nima musel hned závodit? Těžká volba.
  • Já k tomu přidám, že můj Focus II s 2.5l motorem od Volva v kombíku tahá 240 bez problémů a jelikož mi tachometr končí u 260 a tam mám 4,1K otáček...tak se dá i pokračovat dál :D
  • @Depresor Jen abys viděl/a, že ten vzkaz u toho je zbytečný :D

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. listopadu 2013
  • @Tom dufam, ze to testujes iba v Nemecku...
  • @Tom Já jsem zase zvědavej co říká STK na ten motor
  • Co je u všech sedmi a starých bohů tohle =D
  • @M1on Že je to oficiální montáž z výroby od Fordu, schválená do provozu v rámci první registrace pod hlavičkou záchranné služby města Annécy, FR. Takže nic a šoupání nohama.

@Hildegarda Ne, side by side R36 Passatům PČR :)

Jejich 330 bhp (260kW) proti mým 300 bhp (224 kW), jen rozdíl váhy je asi okolo 700 kg v můj prospěch :) (PČR pasaty mají 1715kg, můj Focus je díky karbonové kastli a WRC rámům odlehčený pod tunu váhy). A jak už mám ze zkušenosti, ač si Passaťáci myslí jak dobří jsou, ze tří střetů mám tři run outy.
  • upraveno 2. listopadu 2013
    @Tom hmmm zajímavé k čemů původně sloužilo?
  • @M1on First Responder podobný tomu mikroelektroMercedesu co má Praha v rámci Rende-Vouz.
  • @Tom To jsi doupravoval sám, nebo se ta záchranářská verze takhle vyráběla "sériově"?
    Taky mám 2,5 litr, ale z trochu jiného roku předpokládám :D
  • @Gorgloj já tam jediné specifikačně měnil pružinové tlumiče za hydraulické a plechy za karbon.
    Jinak je vše "původní" jak jsem kupoval (ve smyslu opravováno kus za kus stejný díl). A jinak, ano, jedná se o "sériový" vůz, ve smyslu motor je z Focusu II ST čipovaný, rám materiálově z WRC Focusu. Ono když si objednáš najednou 400 aut, tak se s tebou výrobce co se týče komponent a všeho baví jinak :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada .. =D idioti ...najprv som si myslel, že zveličuješ, ale ked tí ruskí dementi ignorovali tu štyridsiatku..mi to bolo jasne ako to dopadne..
    (čo ma fakt pobavilo bol ich absolutny klud )
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.