Říkal jsem si podívám se a budu obhajovat, že to není tak strašný. :D Bylo, jeli jak bezmozci, všichni tři. Jsem zvyklý na rychlou jízdu, ale to co předváděli oni (hlavně to předjíždění) je prostě moc.
@Edem Také nevím, ale obecné pravidla jsou jednoduchá všude. Každý řidič by se měl snažit o minimalizaci možnosti dopravní nehody. Mezi rychlou a šílenou jízdou je podstatný rozdíl, tahle spadala do kategorie šílené. Když už máš 10-ti válec od Audi tak testuj jeho výkon na závodní dráze, rozhodně ne za hustého provozu. :)
problem je , že tí idioti nehazarduju len so svojími životmi ,ale aj s životmi tých ktorí su na ceste a "zrovna o ich zábavu nestoja.." ak chcu všetci traja nech si najdu prazdnu dialnicu a spoločne sa zošrotuju.. a aby to bolo uplne košer, mali by nechad odkaz pre zachranky: "V žiadnom pripade nas nezachranujte a neplytvajte peniazmi z verejneho zdravotnictva, aby ste nas poskladali ...My sme to tak chceli.."
Já k tomu přidám, že můj Focus II s 2.5l motorem od Volva v kombíku tahá 240 bez problémů a jelikož mi tachometr končí u 260 a tam mám 4,1K otáček...tak se dá i pokračovat dál :D
@M1on Že je to oficiální montáž z výroby od Fordu, schválená do provozu v rámci první registrace pod hlavičkou záchranné služby města Annécy, FR. Takže nic a šoupání nohama.
Jejich 330 bhp (260kW) proti mým 300 bhp (224 kW), jen rozdíl váhy je asi okolo 700 kg v můj prospěch :) (PČR pasaty mají 1715kg, můj Focus je díky karbonové kastli a WRC rámům odlehčený pod tunu váhy). A jak už mám ze zkušenosti, ač si Passaťáci myslí jak dobří jsou, ze tří střetů mám tři run outy.
@Gorgloj já tam jediné specifikačně měnil pružinové tlumiče za hydraulické a plechy za karbon. Jinak je vše "původní" jak jsem kupoval (ve smyslu opravováno kus za kus stejný díl). A jinak, ano, jedná se o "sériový" vůz, ve smyslu motor je z Focusu II ST čipovaný, rám materiálově z WRC Focusu. Ono když si objednáš najednou 400 aut, tak se s tebou výrobce co se týče komponent a všeho baví jinak :D
@Nevada .. =D idioti ...najprv som si myslel, že zveličuješ, ale ked tí ruskí dementi ignorovali tu štyridsiatku..mi to bolo jasne ako to dopadne.. (čo ma fakt pobavilo bol ich absolutny klud )
Komentáře
http://www.motoaktual.sk/menu/prakticke-informacie/clanok/nehodovost-motorkarov/?PHPSESSID=815342e1508e73218aa9f042fafb47db
sice som sa ohradil statistikou este starou ale asi tak to je.
ale aj tak moze ma zrazit auto, spadnit na mna klavir, umriet sa da vselijakym sposobom
Bylo, jeli jak bezmozci, všichni tři. Jsem zvyklý na rychlou jízdu, ale to co předváděli oni (hlavně to předjíždění) je prostě moc.
@Hildegarda Ne, side by side R36 Passatům PČR :)
Jejich 330 bhp (260kW) proti mým 300 bhp (224 kW), jen rozdíl váhy je asi okolo 700 kg v můj prospěch :) (PČR pasaty mají 1715kg, můj Focus je díky karbonové kastli a WRC rámům odlehčený pod tunu váhy). A jak už mám ze zkušenosti, ač si Passaťáci myslí jak dobří jsou, ze tří střetů mám tři run outy.
Taky mám 2,5 litr, ale z trochu jiného roku předpokládám :D
Jinak je vše "původní" jak jsem kupoval (ve smyslu opravováno kus za kus stejný díl). A jinak, ano, jedná se o "sériový" vůz, ve smyslu motor je z Focusu II ST čipovaný, rám materiálově z WRC Focusu. Ono když si objednáš najednou 400 aut, tak se s tebou výrobce co se týče komponent a všeho baví jinak :D
http://www.liveleak.com/view?i=5c2_1383380229
(čo ma fakt pobavilo bol ich absolutny klud )