Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1282283285287288354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    image
  • @Krisa: Hmmmm, čenglish rulezzzz!!! :o)
  • pěkná hovadina, no i německy by to šlo líp :-)
    proč ta vazba s "chceme", na tyhle formulace můj manžel vždycky říká "jenom chceš, nebo to uděláš?"
  • Jitka napsal(a):

pěkná hovadina, no i německy by to šlo líp :-)
    proč ta vazba s "chceme", na tyhle formulace můj manžel vždycky říká "jenom chceš, nebo to uděláš?"

Má němčina už je trochu zaprášená... znamená to co napsali něco jako "My chceme naše omluvy"?

• upraveno 7. listopadu 2014
    Je to "Chceme se omluvit." což funguje, ale pokud bych chtěla být přesná, tak to "Omluváme se Vám" jak tam stojí česky, bych přeložila takhle "Wir entschuldigen uns bei Ihnen"
  • Nevím jak němci, ale angláni budou mít trochu bordel i v těch datech :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @pavel Pokiaľ viem, angláni nie, američania.
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    Jo, americani:
    image

A tady obrazek, ktery znazornuje, ktere zeme jeste pouzivaji imperialni jednotky:
    image
    Ano, i na mesici se oficialne pouziva metricky system :D
  • no a co britové se svejma librama:D
  • @M1on ..no a nejen že libry, platí tu něco jako desetniky u koruny, jedna libra 100 pencí, a nejnižší jednotka 1 pence...nechápu absolutně jaký to má ještě význam, prostě britové...
  • @Nikito no já myslel váhovou jednotku:D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Pro zajímavost, jak to měli Britové s měnou do roku 1979:

1 čtvrťák
    2 čtvrťáky = 1 půlpenny
    2 půlpenny = 1 penny
    3 penny = 1 trojník
    2 trojníky = 1 šesták
    2 šestáky = 1 šilink (bob)
    2 šilinky = 1 florin
    1 florin + 1 šesták = 1 půlkoruna
    4 půlkoruny = 10šilinková bankovka
    2 10šb = 1 libra (240 penny)
    1 libra + 1 šilink = 1 guinea
    @Vena A tuším oni ešte vymýšľajú s Fahrenheitom ako jediní.
  • Ne ne... Fahrenheitovu stupnici používají v USA, v UK se používá jen minimálně.
    @Fuyu Áno. Bavíme sa tu o USA.
  • @Gepeto Aha, ta debata o librách mě zmátla :D
  • a napada vas treba neco co maji cesi specialniho co se ve svete moc nepouziva?
    @Nikito Ako česká koruna?
  • @Nikito Mimo peníze mě nic nenapadá, stupně máme Celsiovi, metrickou soustavu, takže originální máme asi jen ty koruny.
  • Fuyu napsal(a):

@Nikito Mimo peníze mě nic nenapadá, stupně máme Celsiovi, metrickou soustavu, takže originální máme asi jen ty koruny.

Myslím, že koruna není originální. Tak například ve Švédsku mají švédskou korunu. Na Slovensku měli slovenskou korunu. A tak dále.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jeden výchovný vtip:
    Sedí takhle rodinka u stolu a otec povídá: "Koupím prase, bude zabijačka, uděláme klobásky, jitrničky." V zápětí se napřáhne a vrazí synovi takovou facku, až spadne ze židle. Manželka na to: "Co to proboha děláš? Proč ho biješ?" Otec na to: "Už ho vidím debila, jak to žere bez chleba."
  • Tak já taky přidám jeden :-)

Když ve slově ‪‎ZEMAN přehodíte dvě písmena a tři změníte dostanete ‪‎KUNDA, a to už není náhoda...
    Hmm... Keď sme pri tej téme... Neviem či to bolo tu...

Syn: ,,Ocko, aký je rozdiel medzi teoreticky a prakticky?"
    Otec: ,,Choď a spýtaj sa mamičky, či by sa za tri melóny vyspala so susedom."
    Mamička povie, že áno.
    Otec: ,,Teraz choď a spýtaj sa sestričky, či by sa za tri melóny vyspala so susedom."
    Sestrička povie, že áno.
    Otec: ,,No vidíš. Teoreticky máme doma šesť melónov, prakticky máme doma len dve kurvy."
  • @Montezuma3 Ha! Buď je to pozoruhodná náhoda, nebo sem chodí někdo z jistého rádia. Teď ten vtip zrovna říkali. To jsou věci :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @CervenKa Já ho četl na FB
  • @Montezuma3 Jo, tak to bude asi ten zdroj. Mě prostě pobavilo, jak se to dneska hezky sešlo :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.