Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1294295297299300354

Komentáře

• speciálně pro @Hildegarda

Za totality přijel turista do městečka, kde byl jen jeden hotel, a ptá se recepčního, jestli mají ještě volná místa.
    "Bohužel, už je tu jen jedno lůžko, kdyby vám nevadilo být na pokoji se dvěma dalšími pány."
    No, turista to vzal. Přijde na pokoj, seznámí se s těmi dvěma a ulehnou. Ti dva se vybavují o všem možném, včetně politiky, a mají celkem protistátní názory. Turista se snaží je zarazit:
    "Prosím vás, nechte toho, co když nás odposlouchávají?"
    Ale oni se jen zasmáli a pokračují v hovoru. Tak se chlápek sebral, vyšel na chodbu, recepčnímu strčil do ruky dvacku a říká mu:
    "Prosím vás, přineste nám PŘESNĚ v devět tři čaje."
    Vrátil se na pokoj a ti dva pořád vedli protistátní řeči. On juknul na hodinky a povídá:
    "Tak vy mi nevěříte?"
    Pak se nahnul ke květináči v rohu a říká:
    "Soudruhu majore, prosím, pošlete nám tři čaje."
    Dvě minuty na to se objeví služba s podnosem se třemi šálky čaje. Ti dva vyvalí oči, ztichnou a jdou spát.
    Druhý den odpoledne se turista vrací z města. Vejde na pokoj, a tam nikdo. Tak se ptá pokojské, kde že jsou ti dva chlápci, co tam včera byli ubytovaní.
    "Sebrali je, že vedli protistátní řeči."
    "A myslíte, že mne taky seberou? Byl jsem celý večer s nimi."
    "Taky by vás sebrali, ale soudruhu majorovi se ten váš vtip hrozně líbil."
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Dreamer To je boží :)
  • @Everett_Young Ty mas vo vazeni internet? 8-O
    Co uz, uz to nie je, co byvalo... :)
  • @Hildegarda No jo, pustí mě dřív, když pomůžu odhalit další lidi co mluví proti režimu :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Návod, jak si ze svého psa udělat zlopsa:
    image
  • To je jako Milo z Masky :D
  • To je boží, kde se to dá sehnat?? :)
  • Lžičko vrahoun :twisted:
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!

:D Doporučuji
  • @Tyrion Lannister :D He's crying!
    Ne že bych tu chtěl dělat reklamu nějakému woowoo ale tohle tričko je prostě vtipný.
    image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Hmmm, to by se docela hodilo do bráchova šatníku (ještě mu dám chvíli šanci napsat dopis Ježíškovi)... Dík za tip :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    image
    Kdo nepoužívám FB tak tohle asi úplně nepobere...
    image
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Monte Karstark Nepoužívám, ale snad jsem pochopil =D
  • upraveno 26. listopadu 2015
    Nezapomeňte že česká vlajka se objevila taky v pekelných silách nebo jak jsme to nazýváni.. Ale pochybuju že budeme takovej bestseller jako naši západní evergreeni :D
    @sfik Náhodou nám v HK chytli mezinárodně hledaného zločince odsouzeného v Turecku za spolupráci na terorismu. Sice se z toho terorismu vyklubala masivní letáková kampaň proti současné vládě Turecka, ale co :P
  • @Krisa: To je toho, nám zrušili rozsvěcení stromečku a ohňostroj, nějaký inteligent hlásil bombu...
    Popravdě, lidi jsou předposraný,... ať počítám jak chci, pořád mám pocit, že je větší pravděpodobnost, že mě zabije nezodpovědný řidič než fanatický věřící...
    @Jay Já to říkám celou dobu, že skutečným plánem Islámského státu je odpálit vánoční stromečky v ČR!!!
  • @Krisa: No, pravda, že by potěšila zpráva typu "Dnes se v místě prodeje vánočních stromečků před pražským supermegagigahytlermarketem XYZ odpálilo deset sebevražedných atentátníků hlásících se k IS. Oběti tohoto zvěrstva se stalo deset smrčků a tři jedličky. Nikomu slušnému se nic nestalo"...
    upraveno 27. listopadu 2015
    Jay napsal(a):

Oběti tohoto zvěrstva se stalo deset smrčků a tři jedličky. Nikomu slušnému se nic nestalo"...

Chceš snad říci, že smrčky a jedličky nejsou slušné?
  • @Krisa: ... chci říct, že nejsou NIKDO, že jsou jen NĚCO.
    @Jay Jen počkej, až si to přečte tvůj vánoční stromeček...
  • @Krisa: Jsem se lekl, ale můžu být v klidu, vánoční stromeček nemám posledních asi 10 let... (souvisí s tím komentem o dárcích tuším v kecálišti nebo poradně...)
    A krom toho jednou při jeho zdobení jsme s bratříkama za půlden "těžké práce" jen vytáhli blikátka a hodili je přes židli, že je později vyzkoušíme... (což nebylo zrovna pochváleno) a od té doby občas s nadsázkou říkáme, že u nás se zdobí vánoční židle.
  • A tak já se musím pochlubit, že nás žádní islamisti a jiní "isti" nezatraší a zítra to vypukne. Stromeček bude zářit a opilci se budou válet v ulicích. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.