Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1297298300302303354

Komentáře

• upraveno 22. ledna 2016
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • No nevím, je to podezřelý :-k potřebovala bych si první promluvit s tou slepicí, která daná vejce snesla...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja som videl ešte
    ,,Vader je na lodi!"
    ,,Ako vieš?"
    ,,Počujem jeho soundtrack."
  • AvivAviv
    upraveno 23. ledna 2016
    Shrodingerova manželka naštvane kričí na svojho muža - "Čo si s tou mačkou robil?! Veď je polomŕtva!"
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Kdykoli si objednáte pravý maďarský guláš, zemře koťátko. Nebo pejsek. Záleží na receptu.
  • Já si od jisté doby umím představit guláš, ve kterém plave krásně naaranžovaný homo sapiens sapiens.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Vejde turista v San Francisku do obchodu se zvířaty a prohlíží si opice.
    Vtom vejde jiný zákazník, jde rovnou k prodavači a říká: "Prosím jednu opici typu C++."
    Prodavač mu ji podá, chlap zaplatí 5000 dolaru a odejde.
    Překvapený turista se ptá: "Prosím vás, co to bylo za opici, že byla tak drahá?"
    "No, víte, ona dokáže programovat v C++, bez chyb, efektivně, úhledný kód. Velmi dobrá investice."
    "A tamty opice?"
    "Ty stojí 10 000 dolarů, ale umí programovat v C++, v Javě a v PHP."
    "Proboha, a tam máte opici za 50 000! Co dokáže ta?"
    "No, abych řekl pravdu, ještě jsem ji neviděl nic dělat, ale ostatní opice ji oslovují "project manager"."
  • AvivAviv
    upraveno 26. ledna 2016
    Božíčku... :D
    aLE ZAUJíMALI BY MA TIE REAKCIE, Až ZISTILI, žE JE TO LEN žART.
  • @Aviv: It si known...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. ledna 2016
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    Ach jo a to ludia nevedia, ze moslimsky teroristi maju bombu na tele a nie v nejakom batohu, ktory po nekom hodia.( :-) ja by som zdrhal tiez)
  • Mě by hlavně vůbec nenapadlo brát před tímhle týpkem nohy na ramena, ale zvedla bych ten batoh a snažila bych se mu ho vrátit :D
  • upraveno 26. ledna 2016
    @Aviv to né proboha, to nebylo myšleno jako útok proti dotyčnému, spíš pokus o dobrý skutek.. "ale pane, vy jste si tady zapomněl tašku...počkejte, kam běžíte?" :D
    "Tomu pánovi v noční košili upadla taška rovnou do našeho auta, a asi mu z toho bylo tak trapně, že raději utekl."
  • AvivAviv
    upraveno 26. ledna 2016
    "Musí to být velice stydlivý člověk. Dá kolemjdoucímu člověku takovej štědrej dárek, až to bere dech a než mu stihneš cokoli říct, už je pryč."
  • Nejšílenější je, že lidi už jsou tak zblblí a předpokládají, že se teroristi producírují se v bílém burnusu. Ale možná bych taky zdrhala.
    Moje nejoblíbenější je terorista přijíždí na kole na kruháč, kde zrovna jede chlápek na kole. I když to s restaurací je taky povedené.
  • Mne sa páčil chlapík na pohyblivých schodoch a ten co zdrhnul z vlastního domu. Ne aby to hodil ven, on nechá své bydlení vyhodit do vzduchu. Ale chápu, že v tom zděšení a taky nevěda kolik té "výbušniny" v batohu je...
  • @brbr přesně tak :D pokud by chtěl někoho poslat na výlet na Měsíc, asi by to nedělal tak okatě, a v kostýmu šejka, jinak by totiž byl dost pravděpodobný nezdar.
  • Ne, ale ten twist som fakt nečakala.
    Chcete vidět všechny epizody Simpsonů ale máte na to málo času?
    Není problém:
  • To musí být... Zážitek.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.