Vejde turista v San Francisku do obchodu se zvířaty a prohlíží si opice. Vtom vejde jiný zákazník, jde rovnou k prodavači a říká: "Prosím jednu opici typu C++." Prodavač mu ji podá, chlap zaplatí 5000 dolaru a odejde. Překvapený turista se ptá: "Prosím vás, co to bylo za opici, že byla tak drahá?" "No, víte, ona dokáže programovat v C++, bez chyb, efektivně, úhledný kód. Velmi dobrá investice." "A tamty opice?" "Ty stojí 10 000 dolarů, ale umí programovat v C++, v Javě a v PHP." "Proboha, a tam máte opici za 50 000! Co dokáže ta?" "No, abych řekl pravdu, ještě jsem ji neviděl nic dělat, ale ostatní opice ji oslovují "project manager"."
@Aviv to né proboha, to nebylo myšleno jako útok proti dotyčnému, spíš pokus o dobrý skutek.. "ale pane, vy jste si tady zapomněl tašku...počkejte, kam běžíte?" :D
Nejšílenější je, že lidi už jsou tak zblblí a předpokládají, že se teroristi producírují se v bílém burnusu. Ale možná bych taky zdrhala. Moje nejoblíbenější je terorista přijíždí na kole na kruháč, kde zrovna jede chlápek na kole. I když to s restaurací je taky povedené.
Mne sa páčil chlapík na pohyblivých schodoch a ten co zdrhnul z vlastního domu. Ne aby to hodil ven, on nechá své bydlení vyhodit do vzduchu. Ale chápu, že v tom zděšení a taky nevěda kolik té "výbušniny" v batohu je...
@brbr přesně tak :D pokud by chtěl někoho poslat na výlet na Měsíc, asi by to nedělal tak okatě, a v kostýmu šejka, jinak by totiž byl dost pravděpodobný nezdar.
Komentáře
,,Vader je na lodi!"
,,Ako vieš?"
,,Počujem jeho soundtrack."
Vtom vejde jiný zákazník, jde rovnou k prodavači a říká: "Prosím jednu opici typu C++."
Prodavač mu ji podá, chlap zaplatí 5000 dolaru a odejde.
Překvapený turista se ptá: "Prosím vás, co to bylo za opici, že byla tak drahá?"
"No, víte, ona dokáže programovat v C++, bez chyb, efektivně, úhledný kód. Velmi dobrá investice."
"A tamty opice?"
"Ty stojí 10 000 dolarů, ale umí programovat v C++, v Javě a v PHP."
"Proboha, a tam máte opici za 50 000! Co dokáže ta?"
"No, abych řekl pravdu, ještě jsem ji neviděl nic dělat, ale ostatní opice ji oslovují "project manager"."
aLE ZAUJíMALI BY MA TIE REAKCIE, Až ZISTILI, žE JE TO LEN žART.
Moje nejoblíbenější je terorista přijíždí na kole na kruháč, kde zrovna jede chlápek na kole. I když to s restaurací je taky povedené.
nevíte z jakého to je filmu ? :)
Není problém: