Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
zvolím raději druhou možnost :)
a uměla bych kulový :D
Ta tvoje poslední věta mi připomněla Flynna Carsena a jeho studijní maraton =D
Jinak Bezruč,... to mi vždy připomene vystoupení matfyzáckého "komika" B'Henryho (civilně Jindřich Bečvář, který je podepsaný pod polovinou středoškolských učebnic matiky), kde mezi jinými skvosty ("paradox manžela poslaného pro okurky: Když nedostane nakládačku, tak... dostane nakládačku"... ale on jich má tak na 10 minut...) občas zařadí "Nanynku", čili jak by "Šla Nanynka do zelí napsali různí čeští klasici"... a od Březinova "Na pole chodila dívčina mladičká,..." se dostává i k Bezručovi "Sto roků na pole chodila, sto roků kradla tam zelí, až přišel z Frýdku Pepíček a plác' ji pop..." Ono to pokračuje, ale pro ukázku stačí. Ostatně, s tím jeho "údernickým" přednesem to nemá chybu...
Jak vysel Prometheus na skále a sup mu každý den vyžíral střeva. Jak Tyr fackoval Fenrira než mu ji ten zmetek urafnul. Jak Osiris zahejbal manželce s holkou jeho bráchy a vypadnul z toho malej nekrofilní kojot. Nebo jak nenažraná Chang'e potají vyzunkla manželovu flašku tak silný slivovice nesmrtelnosti, že ji to i s nefritovým králíkem vystřelilo na měsíc. Oni by pak moc dobře věděli ke komu se mají u maturity modlit :twisted:
:twisted:
,,Princ zbadal bezvládnu Spiacu krásku a urobil to, čo by na jeho mieste urobil každý správny gavaliersky muž..." *šuk šuk*
Jestli znáš nějaký kvalitní, budu ráda za tip :D
Teda někdy :D