Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Při zkoušce z finančního práva si student vylosoval bankovní právo a dostal mj. otázku, jaký opravný prostředek by použil, pokud by nesouhlasil s rozhodnutím ČNB. Nevěděl. A vyučující napověděl: V lese u stromu na mechu leží zajíček. Postupně mu upadne ouško, očičko, pacička... V čem je zajíček?" A student konstatoval, že zajíček je v p...li...
Každopádně je to buď tím, že mi to nemyslí, nebo tím, že je to příliš odborné, ale správná odpověď mě z toho nenapadá, takže bych v jeho situaci asi odpověděl stejně (a tak trochu bych tušil, že na inkriminovaném místě není zajíček, ale já,...)
(Aneb Cimrmanovská pohádka: Za sedmero horami a sedmero řekami se rozkládalo království krále Uriáše, bylo již ve třetím stádiu rozkladu...)
Otázka: Proč byla zlatá bula sicilská "sicilská"?
Student se zamyslel...
Odpověď: "Protože císař neměl u sebe to správný razítko."