Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1296297299301302354

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jak ti lidi čuměj! :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Monte Karstark tak to je dokonalý! Nejlepší je když si na tom sedí. :applause: 8-O =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    To je super :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
    To první je nejlepší =D
  • No nevím, ten deštník a Anakin padajíci k zemi uprostřed souboje tomu docela konkurují.
  • Ten Anankin je ale padavka.
  • @brbr: Říká se padawan... :o)
  • AvivAviv
    upraveno 15. ledna 2016
    Tak jo, jelikož tady seriálové věci nemají co hledat, obrázok je stažen.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Cokoliv související se seriálem prosím do seriálové kategorie.
    image
  • Jenže ono to nesouvisí ani tak se seriálem (jenom obrázky), ale s Monty pythonem. Evropská/Africká vlaštovka a tak...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    bez výjimky, děkuji
  • @Amaroun: Tyjo, tohohle kreslíře vtipů neznám, ale zatraceně dobrá práce. Tak nevím, první obrázek má bez podpisu, nebo jsem tak slepej???
  • Perlička ze státnic:
    Při zkoušce z finančního práva si student vylosoval bankovní právo a dostal mj. otázku, jaký opravný prostředek by použil, pokud by nesouhlasil s rozhodnutím ČNB. Nevěděl. A vyučující napověděl: V lese u stromu na mechu leží zajíček. Postupně mu upadne ouško, očičko, pacička... V čem je zajíček?" A student konstatoval, že zajíček je v p...li...
  • @Velbloud: Zajíček je v lese (to je jasný, to tam zaznělo)... :o)
    Každopádně je to buď tím, že mi to nemyslí, nebo tím, že je to příliš odborné, ale správná odpověď mě z toho nenapadá, takže bych v jeho situaci asi odpověděl stejně (a tak trochu bych tušil, že na inkriminovaném místě není zajíček, ale já,...)
  • JayJay
    upraveno 22. ledna 2016
    ... asi to mám... že je v
    rozkladu?
    (Aneb Cimrmanovská pohádka: Za sedmero horami a sedmero řekami se rozkládalo království krále Uriáše, bylo již ve třetím stádiu rozkladu...)
  • @Jay: Buď v klidu, mě to trvalo skoro stejně dlouho, než mi to docvaklo. Ale teď jsi to pokazil těm ostatním, protože nad tím nemůžou přemýšlet. :-)
  • Další dobrý hlod mi vyprávěl známý při zkoušení z českých právních dějin.
    Otázka: Proč byla zlatá bula sicilská "sicilská"?
    Student se zamyslel...
    Odpověď: "Protože císař neměl u sebe to správný razítko."
  • JayJay
    upraveno 22. ledna 2016
    @Velbloud: Tři minuty není tak moc, když o tom v podstatě nic nevíš... ani nevím, jak mě to napadlo... Jako u zkoušky by to asi neprošlo ani kdybych si dal na čelo cedulku "Nerušit, přejímka zboží", ale myslím, že kdybych šel na zkoušku, že bych měl načteno a tudíž ten termín v "aktivní paměti" a s takovou nápovědou by musel naskočit hned... Jinak opravil jsem a už si tím hlavu lámat můžou... Jinak hlody od zkoušek byly podle mě nejlépe sepsané v knize "Aeskulap se stále usmívá", byť tam to bylo -logicky- konkrétně z lékařské fakulty (pro mě taky občas makačka na hlavu)...
  • @Jay: Vůbec to není moc. Zatím na to ještě nepřišel nikdo, komu jsem to vyprávěl...
  • Velbloud napsal(a):

Další dobrý hlod mi vyprávěl známý při zkoušení z českých právních dějin.
    Otázka: Proč byla zlatá bula sicilská "sicilská"?
    Student se zamyslel...
    Odpověď: "Protože císař neměl u sebe to správný razítko."

No, ale v podstatě měl student pravdu.
  • Mohl/a bys to blíž vysvětlit? Jak to, že v podstatě neměl správný razítko?
  • upraveno 22. ledna 2016
    cisař neměl u sebe ještě císařskou pečet a tak tam dal sicilskou protože byl sicilským králem
  • No tak to měl student vážně pravdu.
  • Mno, dalo by se o tom diskutovat. Bula může být označení listiny samé, nebo přeneseně označení pro pečeť na listině. Kdybychom chtěli být hnidopiši, tak "razítko" by v kontextu odpovídalo spíš pečetidlu, než vlastní bule. Ale pokud si vzpomínám, tak mu to prošlo. :-)
  • A víte jak změřit výšku budovy s pomocí barometru na zkoušce z fyziky?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.