Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Prý to byly takové nárazy že na stromech v okolí nezůstala jediná třešeň...
:D tam to docela hrotí
(Neumím to zmenšit)
(Já jsem ti to zmenšíl)
Ale k těmto slovním hříčkám pamatuji na Petrským bývala restaurace, které jsme neřekli jinak než u tatara - vedl ji nějakej jugoslávec a to tam furt byla jídla "s dresem" (dressing), ale jednou tam měli i "smažené kalamity" (to jsou kalamáry) a až kanibalstvím hrozící "smažený pan Gasius"...
A jednou u čongů byla polévka s kukuřecím masem - nevím, jestli jen překlep, nebo do toho zamíchali i tu kukuřici, která v jídle reálně byla...
U nás měli ve večerce "Máslo pomazánské", což sice není tak vtipné, ale hrozně se mi to líbilo :)
P.S. na špagety to chce dobrou vstupní surovinu, taky jsem vyzkoušel mraky různých značek, které ve výsledku vždycky vypadaly jako rozvařený sliz a uvnitř byly tvrdé.
(A známá si dala kapustnicu a pak byla naštvaná, že dostala blbou zelňačku.)
EDIT: Akurát myslím, že vy našu pečeň voláte játra.