Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Holt osud je potvora a rád míchá kartami dosti neočekávaně... a zjevně nejen lidem, ale i předmětům... :o)
http://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/432970-nabidka-prodej-bytu-u-zahradniho-mesta-praha
Zvlášť to v tom kroužku je krásné...
Horowitz to riziko podstoupí. Kůň však brzy poté uhyne. Horowitz se rozjede do města. Zajde do kavárny, kde spolu sedí všichni koňští handlíři a s rozzářeným výrazem na ně volá: "Přátelé, koupil jsem od hraběte Potockého jeho koně!" Všichni to pokládají za vtip, protože vědí, jak moc hrabě na tomto koni lpí.
"Je to skutečně tak," říká Horowitz "tady mám stvrzenku, přesvědčte se sami!"
Papír jde z ruky do ruky. "A co chceš s tím koněm dělat?"
"Prodat ho!"
Handlíři se začnou vzájemně trumfovat. Cena se vyšplhá až na 25 000.
Horowitz se skromně brání: "Přátelé, tahle cena je tak vysoká, že by na koni nový majitel už nemohl nic vydělat.
Navrhuji místo toho loterii; je vás dvacet, každý zaplatí 1000$ a vítěz dostane koně téměř zadarmo."
S tímto návrhem všichni souhlasí a vítěz se odebere s Horowitzem do stáje, kde ve své kóji leží mrtvý kůň.
"Ajaj!", křičí Horowitz zděšeně.
"Na tom obchodu ale nic neproděláš. Tady máš zpátky svých 1000$."
"Ale co na to řeknou ostatní?"
"Co by říkali? Ti přece žádného koně nevyhráli!"
Jinak to nebyl teroristický útok, ale regulérní bojová akce. Rebelové přece jen neútočí na civilisty.
PS: Mluvím čistě o ději v knihách a hrách. V komiksech nebo knihách nemusí být Povstalci vykresleni tak růžově, ale to já nevím.
"Jinak to nebyl teroristický útok, ale regulérní bojová akce. Rebelové přece jen neútočí na civilisty."
právě jako příklad toho, že to samo o sobě na definici teroristického útoku nestačí. Ostatně už jsem tu před časem uváděl příklad s ETA. Drtivá většina jejich útoků směřovala proti armádě, později i proti policii, ne proti civilistům. Dokud byl ve Španělsku Franco, v zahraničí byli vnímáni jako legitimní odboj ("rebelové"), jakmile Francův režim skončil, už to byli teroristé. To je ten problém, když se to hodnotí politicky a nikoli trestněprávně.
To bývají často zamotané spletence (stačí se třeba podívat, kdo koho podporuje ve sporu Arménie vs. Azerbajdžán, to je lahůdka), zkrátka kéž by to bylo vždycky tak jasné jako v Hvězdných válkách :)
Taky jste si všimli jaký měl za zahajování takový skleněný pohled? Asi ho zase trápí ta jeho viróza, chudák :-k
http://svetneuspesnych.eu/2016/08/03/jak-muze-sebevrazda-zmenit-vas-zivot/