Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1315316318320321354

Komentáře

• JayJay
    upraveno 4. července 2016
    Já vím, on je to hrozně specifický humor,... ale dlouho jsem se nepobavil tak, jako při sledování reportáže TV Nova o tom, že na Karlštejně hrají divadlo... ne proto, že by tam někdo říkal nějaký nesmysl, ale proto, že ty žluté šaty, co má císařovna na sobě mi asi 12 let visely ve skříni coby "kus hadru", který neměl využití (taky jsem k nim přišel jak slepý k houslím)...
    Holt osud je potvora a rád míchá kartami dosti neočekávaně... a zjevně nejen lidem, ale i předmětům... :o)
  • @Krisa: Jo, mít přebytečných pár šupů, hned si jej koupím,... kreativita autora je super.
  • Tak tenhle člověk by uměl popsat i polorozpadlou kulnu plnou kr... ehm, myší (a škatul se starým nádobím) jako bezva místo k neodolání. Klobouk dolu.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    image
  • Zas trocha zvieratiek pre zmenu... Je ta kočka vubec kočka?

image
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Aviv Co? ty chceš aby to vypadalo takhle?
    image
    upraveno 26. července 2016
    image

Zvlášť to v tom kroužku je krásné...
    Hrabě Potocki má nádherného dostihového koně, který mu již vyhrál mnoho cen. Všichni koňští handlíři by ho od něj rádi koupili, hrabě ho však nechce prodat ani za 20 000$. Tu kůň ale onemocní. Hrabě si zavolá handlíře Horowitze a říká mu: "Znáte mého koně. Momentálně je nemocný. Můžete ho mít za 10 000. Když se zotaví, uděláte vynikající obchod."
    Horowitz to riziko podstoupí. Kůň však brzy poté uhyne. Horowitz se rozjede do města. Zajde do kavárny, kde spolu sedí všichni koňští handlíři a s rozzářeným výrazem na ně volá: "Přátelé, koupil jsem od hraběte Potockého jeho koně!" Všichni to pokládají za vtip, protože vědí, jak moc hrabě na tomto koni lpí.
    "Je to skutečně tak," říká Horowitz "tady mám stvrzenku, přesvědčte se sami!"
    Papír jde z ruky do ruky. "A co chceš s tím koněm dělat?"
    "Prodat ho!"
    Handlíři se začnou vzájemně trumfovat. Cena se vyšplhá až na 25 000.
    Horowitz se skromně brání: "Přátelé, tahle cena je tak vysoká, že by na koni nový majitel už nemohl nic vydělat.
    Navrhuji místo toho loterii; je vás dvacet, každý zaplatí 1000$ a vítěz dostane koně téměř zadarmo."
    S tímto návrhem všichni souhlasí a vítěz se odebere s Horowitzem do stáje, kde ve své kóji leží mrtvý kůň.
    "Ajaj!", křičí Horowitz zděšeně.
    "Na tom obchodu ale nic neproděláš. Tady máš zpátky svých 1000$."
    "Ale co na to řeknou ostatní?"
    "Co by říkali? Ti přece žádného koně nevyhráli!"
  • Monte Karstark napsal(a):

@Aviv Co? ty chceš aby to vypadalo takhle?
    image

Není třeba... Ale videl si už mačku, ktorá by nechala hlodavca kradnúť jej mlieko?
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 30. července 2016
    @Aviv Viděl jsem kočku, která se bála morčete :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    image
  • Jen 300 tisíc? Jsem myslel, že na Hvězdě smrti jich bylo víc.
    Jinak to nebyl teroristický útok, ale regulérní bojová akce. Rebelové přece jen neútočí na civilisty.
    upraveno 1. srpna 2016
    To je těžké říct, co je a co není teroristický útok. Když v roce 1983 zaútočili (pachatelé nikdy nebyli jednoznačně identifikovaní) teroristé na americká a francouzská kasárna v Libanonu, zahynulo 301 amerických a francouzských vojáků a 6 civilistů. Byl to teroristický útok nebo bojová akce?
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Magister_Peditum dle Star Wars wiki asi dva milióny, s tím teda, že to byl teroristický útok proti teroristům, kteří před ním zabili miliardy lidí :D Ale vzhledem k současné situaci vtip je to výborný
  • @flanker.27 Hvězda smrti nejsou kasárány, je to vesmírná loď a super zbraň :-P předpokládám tedy, že to byla ehm letecká bitva....
    @Dreamer Ale je to čistě vojenský objekt :)
  • @flanker.27 V tom případě bys mohl za teroristický útok označit kde co. Včetně bitvy o Británii za druhé světové války. Pro mě Povstalci ze SW nejsou teroristé. Jde o regulérní bojovou sílu, která se zaměřuje výlučně na boj s vojenskými silami Impéria. Navíc Hvězdu smrti zničili de facto v sebeobraně. Kdyby se na odpališti jaderných střel, které se připravují na tebe vystřelit, nacházelo 300 tisíc lidí a tys to do základu zničil, tak by to byl teroristický útok? Neřekl bych. Kromě toho, pokud už někdo může být označen za teroristy, tak je to právě Impérium, které neváhalo zničit celou planetu jen jako varovný příklad. ;-)

PS: Mluvím čistě o ději v knihách a hrách. V komiksech nebo knihách nemusí být Povstalci vykresleni tak růžově, ale to já nevím.
    upraveno 2. srpna 2016
    @Magister_Peditum jenže ono kdeco za teroristický útok skutečně označeno bývá. Tohle byla pouze reakce na tvé:
    "Jinak to nebyl teroristický útok, ale regulérní bojová akce. Rebelové přece jen neútočí na civilisty."

právě jako příklad toho, že to samo o sobě na definici teroristického útoku nestačí. Ostatně už jsem tu před časem uváděl příklad s ETA. Drtivá většina jejich útoků směřovala proti armádě, později i proti policii, ne proti civilistům. Dokud byl ve Španělsku Franco, v zahraničí byli vnímáni jako legitimní odboj ("rebelové"), jakmile Francův režim skončil, už to byli teroristé. To je ten problém, když se to hodnotí politicky a nikoli trestněprávně.
  • upraveno 2. srpna 2016
    @flanker.27 Tak to je jasné, že napadená strana bude útočníky považovat za teroristy, zatímco oni sami se budou chápat jako bojovníci za svobodu atd. Zabití Heydricha taky německá strana považovala za teroristický čin, zatímco my a Spojenci za vojenskou akci za účelem odstranění vysoce postaveného nepřátelského činitele. Takže ano, ten příměr Povstalců ze SW k teroristům lze brát z pohledu Impéria. Jen prostě napadená strana má v tomhle směru sama hroudu másla na hlavě.
    @Magister_Peditum Přesně. Akorát to není vždy úplně čisté a jasné, kdo napadl koho. Proto víceméně do roku 2001 platilo, že se nezkoumají motivy, politika a podobně, ale hodnotí se to čistě trestněprávně. Takže třeba když Palestinci unesli Achille Lauro a chtěli zakotvit v Sýrii, Sýrie to odmítla, přestože s Palestinci sympatizovala. Ale nemohla prostě veřejně podpořit teroristy. paradoxně ti našli podporu v Egyptě, který se přitom od Jom-Kippurské války snažil vybudovat lepší vztahy s Izraelem.
    To bývají často zamotané spletence (stačí se třeba podívat, kdo koho podporuje ve sporu Arménie vs. Azerbajdžán, to je lahůdka), zkrátka kéž by to bylo vždycky tak jasné jako v Hvězdných válkách :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image

Taky jste si všimli jaký měl za zahajování takový skleněný pohled? Asi ho zase trápí ta jeho viróza, chudák :-k
  • @Monte Karstark Já si hlavně všímal Ivany.. Ta má pokaždý pohled jak kdyby jí brali na mučidla. Evidentně si roli první dámy moc neužívá..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Monte Karstark No ono sedět 4 hodiny na staďáku v takové nudě, to bych se zvirózovala taky :P
  • @Monte Karstark Já si všimla jak byl při otvírání českého domu čilý. Taková radost v očích, odpočatý po dovolené a s vyhlídkou na "pracovní" dovolenou. Prostě splněný sen.
    Dneska jsem si vzpomněl na vtipnou scénu z The Town. Bankovní lupiči mění auto, když si všimnou, že vedle nich stojí policajt...

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Buď je to geniálně promyšlený trolling (protože youtubemoney) nebo jsem právě narazil na něco co s nezaslouží žít se mnou na jedné planetě.

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    A ještě jedna lahůdka pro cynické zrůdy :twisted:

http://svetneuspesnych.eu/2016/08/03/jak-muze-sebevrazda-zmenit-vas-zivot/
  • @Everett_Young neviem, či som cynická obluda, ale pobavilo...okrem toho je tam kopa ďalších ehm, zaujímavých článkov :anxious:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.